Hotspots

Hotspots: Zwolle #2, Hier&Daar

Alweer een hele tijd geleden kwamen mijn tantes en nichtje in Zwolle. In de voorjaarsvakantie hebben ze dan eindelijk mijn kamer bekeken en zijn we samen gaan winkelen in Zwolle. Helaas was het vreselijk weer, de hele dag stromende regen… Maar we hebben heerlijk geluncht bij Hier & Daar, een koffie en wijnbar waar je uiteraard ook broodjes en taart vindt. Ik maakte wat foto’s voor een blogartikel en vandaag komt hij dan eindelijk op mijn blog.
Hier&Daar* Deze foto is uiteraard op een ander moment genomen. Als het heerlijk weer is kun je fijn buiten zitten want tegenover het pandje zijn dan zitjes.
Hier&DaarBij Hier & Daar kun je genieten van speciale wijnen en koffie soorten, wat het is een echte koffie- en wijnbar. Deze worden beide bereid door een bekwame barista en je wordt geadviseerd door een wijn sommelier mocht je dit willen. Daarnaast kun je genieten van een vers bereide lunch, heerlijke taartjes of een borrelplateau.
Hier&DaarHier&DaarTerwijl het buiten zo erg regende zaten wij heerlijk knus binnen. We genoten van een warme chocolademelk en daarnaast hadden wij een broodje warm beenham of zalm, wat erg lekker was! Wel vonden we dat we erg lang moesten wachten op ons broodje, maar wie weet lag dat aan de drukte, want dat was het zeker…  De broodjes en het drankje waren daarentegen wel erg lekker.
Hier&DaarHier&Daar zit in een smal pandje in de zijstraat van de Grote Markt in Zwolle. Het is ingericht alsof je in een woonkamer zit, met allemaal vintage items. En het leuke is dat je alle meubels en accessoires kunt kopen. Aan alles hangt namelijk een prijskaartje. Ik zag dan ook al te gekke stoelen en een tafeltje die ik wel mee naar huis wilde nemen. Op de hele achterwand staat een grote illustratie, echt heel gaaf. Hier zie je twee foto’s die ik aan elkaar heb geplakt om een beeld te krijgen. Helaas is de foto niet helemaal aansluitend, maar jullie snappen wat de bedoeling is.
Hier&DaarOveral in de winkel zie je verschillende knusse hoekjes waar je plaats kunt nemen. Hierboven zie je echt de woonkamer beleving die is gecreëerd. Heel erg leuk!
Je kunt ook een tijdschrift pakken, gezellig kletsen of aan het werk. Want er zijn ook enkele laptop plekken te aanwezig.
Wat ook wel leuk is om te weten, is dat Hier&Daar ook te huren is als catering op locatie. Dan komen ze langs met twee oude busjes, erg tof!

Hier&Daar is dus zeker een aanrader voor een lekkere lunch of een avondje uit. Of zelfs als catering op je feest.
Je vindt Hier&Daar aan de Oude Vismarkt 10 in Zwolle.
Kijk ook eens op hun website of instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Maandmomentjes: Juli – mydailyteacup
    2 augustus 2016 at 08:03

    […] lang Hier&Daar in Zwolle en bedacht me dat ik er nog steeds over moest bloggen. Je leest het HIER terug mocht je nog een lekkere lunchplek zoeken voor een dagje Zwolle. * Ik weet het, het is nog […]

  • Laat een reactie achter