Hotspots

Hotspots: Zwolle #3, Studio Hus

Zo had ik het vorige week nog over een hotspot in聽‘t Harde: Spring Store, vandaag weer een nieuwe hotspot voor jullie! Namelijk Studio H没s in Zwolle. Die naam hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Afgelopen zomer mocht ik Barbara een dagje helpen in haar mooie winkel in Sneek. Maar vanaf nu is ze dus verhuisd naar Zwolle. Nog leuker, want dan kan ik lekker vaak langs 馃檪 En dat deed ik dan ook meteen vorige week woensdag.
De nieuwe winkel van Barbara聽zit op het creatieve Eiland. Hier zitten allemaal leuke winkeltjes zoals Pistache, Dille&Kamille, speelgoedeiland en mooie kledingwinkeltjes. Deze conceptstore past daar dus perfect! Studio H没s heeft een wit interieur aangevuld聽met houttinten en weinig kleur. Wel zijn er natuurlijk gekleurde accessoires en kleding, maar echt knalrode of blauwe artikelen zul je hier niet vinden.聽De winkel is heel huiselijk ingericht en je voelt je je er meteen thuis als je hier binnenkomt. En daarnaast is Barbara natuurlijk een heel leuk mens 馃檪
Doordat Studio H没s is verdubbeld in grootte, zijn er allemaal nieuwe merken bij gekomen. Zo is de winkel inmiddels hofleverancier van het leuke merk Zusss, dat dus nergens anders in Zwolle verkocht wordt. En ook verkoopt ze de mooie stoelen, banken en kussens van Brick, waarvan je hierboven de toffe foto ziet! Daarnaast verkoopt Barbara merken als Nicolas Vah茅, Sukha Amsterdam en allemaal producten van kleine ondernemers. Er komen nog steeds nieuwe producten bij, dus af en toe een kijkje nemen is aan te raden.
Een koffiehoek bij de winkel was altijd de droom van Barbara en haar man Gerrit. En die is nu dan ook gerealiseerd. Je kunt er terecht voor een kop koffie, latte machiato of cappuccino. Verder heeft ze de mooie Clipper theetjes en kunt je genieten van een lekker stuk taart (wisselend assortiment) of een tapas plankje.
Ik ga snel weer langs. Al is het alleen maar om gezellig te kletsen met Barbara en stiekem wat mee te helpen in de winkel. 馃槈

Mocht je Studio H没s nou ook willen bezoeken? Of neem een kijkje op haar website/instagram.

Studio H没s
Korte smeden 15,聽
Zwolle
Website
Instagram

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Daphne Coers
  28 april 2017 at 10:05

  Nou, ik zie het al, dit is echt een winkel voor jou ?
  Wat leuk joh, als ik in Zwolle ben ga ik zeker eens langs.
  Fijne dag, groetjes, Daphne

 • Laat een reactie achter