Creatief Geen categorie Uitjes

Huishoudbeurs en Op de boerderij

Woensdag ben ik naar de Huishoudbeurs geweest met nog 6 klasgenootjes. ‘s Ochtends om 8 uur met de trein richting Groningen om vanuit daar verder te reizen naar de Amsterdam Rai. Gelukkig hadden wij in Groningen twee 4-zits kunnen regelen dus konden wij mooi de hele reis zitten.
Want het werd wel errug druk, allemaal mensen moesten staan.
Na een lange reis kwamen we mooi om 10.50 aan bij de Rai waar we meteen naar binnen konden. Eerst even naar de wc, jassen ophangen en daarna door de 7 hallen (pff hihi ). De leukste hal vond ik toch wel de food/drinks hal. Hier kon je allemaal lekkere en soms nieuwe dingen proeven en natuurlijk veel goedkope en leuke acties. Even iets te eten kopen en daarna door naar de andere hallen. Het was een erg gezellige dag en erg leuk! Ik heb best veel gekocht, vooral eten en drinken.
Om kwart voor 9 was ik ‘s avonds weer thuis.

Iedereen, bij de Ziggo stand gek op de foto. Vind hem erg leuk geworden πŸ™‚

Gisteren weer gezellig gefreubeld bij Maureen. Ik was van plan om een pagina te scrappen en Maureen heeft een pagina van de nieuwste workshop van Marit gemaakt. Eerst was ik een beetje inspiratieloos dus maar even op Pinterest en google kijken. Hier kon ik ook niet echt iets vinden dus maar gewoon aan de slag gegaan. De foto’s geknipt, papiertje erachter en leuk neerleggen. Dit was goed, maar nu nog wat decoratie want het was wat saai. Gelukkig was Willy ook thuis, Maureen haar moeder, en een tante die me wat op weg hebben geholpen. Ook heb ik nog mooie ge emboste (hoe schrijf je dit?) bloemen gekregen die ik erbij heb gebruikt. Ik was wel tevreden! Thuis nog een wolk gegoogled en een tekst erin getypt. Dit op de lege plek geplakt en hij was af. Ik ben er erg blij mee en vind hem erg vrolijk geworden.
Nu ga ik gauw nog even wat voor school doen, want daar moet ik jammer genoeg volgende week weer naar toe.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Willy
  22 februari 2013 at 16:16

  Ha, ha…leuke groepsfoto πŸ™‚ en je pagina is helemaal af met de mooie tekst wolk erbij!!

 • Reply
  Willy
  23 februari 2013 at 09:55

  Hier ook nog even een antwoord op je vraag: Nee hΓ³Γ³r geen probleem, lekker doen!!

 • Laat een reactie achter