Instagram

IG Tour Groningen #2

IGlogo2016Vandaag, zaterdag 7 mei, is het eindelijk zo ver: De Instagram tour Groningen! 
Na enkele maanden van voorbereiding heb ik er heel veel zin in. 
Doormiddel van dit blogje zal ik jullie alvast wat dingen laten zien, de rest komt later uitgebreid aan bod, maar vandaag de voorbereiding.
IGTour
Na mijn eerste blog kwamen de eerste aanmeldingen binnen. Helaas verliep dit niet zo snel als verwacht, maar toch hebben we uiteindelijk 11 aanmeldingen binnen gekregen en met Hilgré en mij erbij is het een mooi clubje van 13 leuke mensen.
We zijn twee keer langs de ondernemers geweest en wat zijn ze allemaal enthousiast over onze komst. We hebben al een paar keer gehoord dat de koffie met iets lekkers klaar staat of dat er iets voor de goodiebag bij zit. Helemaal leuk dus!
IGTourOm elkaar een beetje te leren kennen heb ik een badge gemaakt met behulp van mijn eigen gemaakte ig-tour logo. Hierop staat de ignaam van diegene die hem op heeft. Met behulp van een veiligheidsspeld wordt deze morgen opgespeld bij iedere deelnemer. Zo zijn we meteen herkenbaar 😉
IGTourOmdat het zulk warm weer wordt hebben we bedacht om een flesje water te geven aan iedere deelnemer. Zo uit de winkel vond ik hem een beetje saai, dus daarom heb ik een nieuwe wikkel gemaakt. De quote ‘Keep calm and drink some water’ vond ik wel passend bij de verwachte warmte. Verder staat natuurlijk het ig-tour logo erop.

De goodiebags zijn goedgevuld! We hebben een aantal (Groningse) webshops gevraagd of ze mee wilden doen en daarnaast hebben we enkele goodies van de ondernemers ontvangen. Zo lief hoe iedereen meedenkt en iets wil ‘doneren’. Het is echt een te gekke goodiebag geworden, die ik zeker zal laten zien. Ikzelf heb een boekje gemaakt met alle leuke hotspots van Groningen. Zowel bezochte als andere leuke plekjes in de stad. Ik ben best trots op het resultaat, dus daarom wil ik hem binnenkort op dit blog delen, zo kunnen jullie er ook gebruik van maken mocht je eens naar Groningen gaan.
IGTourZo, ik ben er helemaal klaar voor! Mijn tas staat klaar en om 10.00 uur wordt iedereen verwacht bij de Martinitoren en kunnen we van start. Eerst beginnen we met een koffie/thee en een kleine proeverij. Daarna start de winkelroute en tussendoor komt er nog een lunch en sluiten we de dag af met een borrel. Nou klinkt tof toch?!

Tot later enne mocht je een grote groep meiden met een IG-badge in Groningen zien? Zwaai dan even, want waarschijnlijk zijn wij het 😉 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Verie
  7 mei 2016 at 09:42

  Dit klinkt zo fantastisch..ik ben heel benieuwd en wat hebben jullie een prachtige dag! Geniet!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • Reply
   rensinasteursma
   10 mei 2016 at 20:07

   Dankje! Ben inmiddels bezig met het verslag en hoop hem snel online te kunnen gooien.

 • Reply
  Cosy by Cindy
  8 mei 2016 at 21:28

  Leuk ben benieuwd naar je volgende Blog. Fijne avond. Liefs

  • Reply
   rensinasteursma
   10 mei 2016 at 20:07

   Dankje, ik hoop hem snel online te hebben. Ben er inmiddels mee bezig!

 • Reply
  uitbundig
  9 mei 2016 at 18:50

  Wat een werk heb je er van gehad, maar met succes. Het was heel geslaagd! Ben heel benieuwd naar jouw verslag, de mijne komt morgen online 🙂

  • Reply
   rensinasteursma
   10 mei 2016 at 20:07

   Dankjewel! Het was zeker een geslaagde dag. Ben inmiddels bezig met een verslagje van de dag, dus die komt hopelijk snel online.

 • Reply
  bhduit
  9 mei 2016 at 22:48

  Wat een geweldige voorbereiding Rensina, petje af! Het kan niet anders of dit moet een super geslaagde dag zijn geweest. Ik ben benieuwd naar het verslag!!

  • Reply
   rensinasteursma
   10 mei 2016 at 20:06

   Dankjewel! Het was zeker een geslaagde dag. Ben inmiddels bezig met een verslagje van de dag, dus die komt hopelijk snel online.

 • Reply
  IG Tour Groningen #3 – mydailyteacup
  11 mei 2016 at 08:04

  […] Jullie hebben al mee kunnen lezen met de voorbereidingen op mijn blog, gemist? Deel 1 & Deel 2. Vooral het laaste deel is erg leuk omdat ik daar laat zien wat voor dingen ik allemaal zelf heb […]

 • Reply
  Maandmomentjes: Mei – mydailyteacup
  31 mei 2016 at 14:56

  […] gaat er dan wel vanaf. * De afgelopen maand was dan eindelijk het moment, na vele maanden van voorbereidingen was dan eindelijk de dag van de IG-tour. Wat was het leuk, ik heb er HIER een blog over geschreven […]

 • Laat een reactie achter