Instagram Uitjes

IG Tour Groningen

Zoals jullie misschien weten via Instagram ben ik een instagramtour in Groningen aan het organiseren. Vandaag meer informatie over deze tour + info over het aanmelden. Jij gaat toch ook mee? Lees gauw verder.
IGlogo2016

Op zaterdag 07 mei 2016 organiseer ik samen met Hilgré (@hilgreee) een Instragramtour door het mooie Groningen.

Op deze dag nemen wij bloggers en Instragrammers mee op sleeptouw door Groningen en laten we jullie de mooiste en leukste winkels en restaurants zien. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen en het belooft een te gekke dag te worden!

Het wordt natuurlijk nog leuker als jij er ook bij bent! De kosten voor deze dag zijn nog niet helemaal bekend, maar zullen ongeveer 30 euro per persoon zijn. Dit is inclusief een lekkere lunch en afsluitende borrel. Je bent dan van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur op pad.

Je kunt je opgeven voor de IGtour Groningen door een mail te sturen naar igtourgroningen@hotmail.com . Vermeld hierin even je gegevens, instagram- en/of blognaam en eventuele allergieën/dieetwensen.
Vervolgens krijg je van ons een mailtje met informatie over de betaling en later volgt meer informatie over deze dag. Je aanmelding staat vast nadat je betaald hebt. Er kunnen maximaal 20 personen mee, dus geef je snel op!

Binnenkort volgen er meer updates over de IGtour Groningen. Houd mijn blog in de gaten. Je kunt ons ook volgen op Instagram: @hilgreee en @rensina. Onder de hashtag #igtourgroningen2016 posten we de laatste updates.

We hopen je te zien op 07 mei in Groningen!

Ps. Wil je iets bijdragen aan onze goodiebag? Dat zou geweldig zijn! Stuur ons een mailtje op igtourgroningen@hotmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Verie
  15 maart 2016 at 20:49

  Wat leuk dat jij dit nu op je neemt om samen met Hilgree een nieuwe tour te organiseren. Groningen vind ik iets te ver uit de buurt,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • Reply
   rensinasteursma
   16 maart 2016 at 20:22

   Jammer zeg! Maareh ik zag net je mailtje. Die is wel heel leuk. We gaan je binnenkort antwoorden hoor. Eerst even de aanmeldingen afwachten. Dan kan ik je vraag ook beantwoorden.

 • Reply
  noordinarytales
  15 maart 2016 at 21:49

  O ik ga even kijken of ik niet hoef te erken die zaterdag. Vakanties en een collega met verlof maken het moeilijk om vrij te krijgen…. Maar lijkt me zo leuk vooral ook omdat ik eigenlijk nooit in Groningen kom.

  • Reply
   rensinasteursma
   16 maart 2016 at 20:22

   Jaa doen! Superleuk als je er bij kunt zijn, ik hoor het vast snel.

 • Reply
  bhduit
  16 maart 2016 at 13:03

  Wat geweldig leuk dat jij mede organisator bent van dit event, ben erruug benieuwd naar de invulling en het verslag van deze dag! Ik heb helaas zelf al een afspraak staan op deze dag en waarschijnlijk ben ik ook te oud (ha, ha:)) anders was ik graag meegegaan!

  • Reply
   rensinasteursma
   16 maart 2016 at 20:22

   Ja he, ben zelf mee geweest toen in Zwolle en het begon gelijk te kriebelen om ditzelfde te doen in Groningen. Nu is het eindelijk zo ver. Enne, je bent zeker niet te oud voor dit soort dingen hoor 😉 Voor alle leeftijden (nouja geen oudjes en kleine kids maar toch)

 • Reply
  Joke
  18 maart 2016 at 20:05

  Wat leuk dat je dit organiseert.
  Beetje te ver uit de buurt maar ik ben heel benieuw naar je blogpost hierover.
  Heel veel succes gewenst in ieder geval!

  groetjes, Joke

 • Reply
  Daphne
  20 maart 2016 at 21:17

  Wat een leuk initiatief joh!!
  Succes met de voorbereidingen.
  Leuk om dat zo samen met iemand te deon

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  27 maart 2016 at 09:19

  Veel succes met de organisatie, het wordt vast een groot succes!

 • Reply
  Maandmomentjes: Maart – mydailyteacup
  6 april 2016 at 16:30

  […]  De instagramtour Groningen is in volle gang en binnenkort gaan we langs de ondernemers om te vragen of ze mee willen werken. […]

 • Reply
  IG Tour Groningen #2 – mydailyteacup
  7 mei 2016 at 08:07

  […] dingen laten zien, de rest komt later uitgebreid aan bod, maar vandaag de voorbereiding. Na mijn eerste blog kwamen de eerste aanmeldingen binnen. Helaas verliep dit niet zo snel als verwacht, maar toch […]

 • Reply
  IG Tour Groningen #3 – mydailyteacup
  11 mei 2016 at 08:04

  […] tour door Groningen. Jullie hebben al mee kunnen lezen met de voorbereidingen op mijn blog, gemist? Deel 1 & Deel 2. Vooral het laaste deel is erg leuk omdat ik daar laat zien wat voor dingen ik […]

 • Laat een reactie achter