Geen categorie Hotspots Instagram

IG Tour Zwolle, deel 2

Afgelopen vrijdag lazen jullie al over de IG Tour in Zwolle. Vandaag deel ik met jullie de rest van de dag, het middagprogramma. Ook nu heb ik weer alle winkels en eettentjes proberen te linken, zodat jullie eventueel de website kunnen bezoeken. 

Iets wat ik al had verwacht, we gingen lunchen bij Ingeburgerd! Een superhip, leuk restaurant waar vooral burgers op de kaart staan. Wij kregen de 3 specialiteiten, dus voor iedereen waren er 3 verschillende mini burgers met patat en salade. Oh wat zijn de burgers heerlijk! Zeker een aanrader als je naar Zwolle komt. De inrichting is ook nog eens geweldig, deze lampen vind ik zo leuk! 
Na de heerlijke lunch, was de Sassenstraat aan de beurt. Hier zitten allemaal ‘apartere’ winkeltjes, leuke winkels maar niet van die grote ketens zoals H&M. 
Allereerst gingen we naar het kleurrijke winkeltje Kunst & Klieder (links). Deze winkel verkoop merken zoals Pip Studio en Rice. Een leuk winkeltje om lekker eens rond te kijken. 
Hierna gingen we naar Op Tafel, een winkel met servies, kookaccessoires en kookboeken. Ook een fijn winkeltje om eens rond te neuzen. De etalage vond ik ook zo leuk! 
De volgende stop was Het Hanze Huis. Een winkel met een bijzonder verhaal, want ze verkopen alleen maar producten en merken die meer dan 100 jaar oud zijn. En wat een prachtige verpakkingen hebben ze in de winkel, je zou zo alles mee willen nemen. Ze verkochten ook thee, van het merk Kusmi tea. Dit kende ik wel, maar heb een aantal losse zakjes gekocht. Dit was overigens het enige wat ik kocht. Ik zag vooral leuke dingen. Hieronder de thee, het was best prijzig dus kocht ik de 3 rechtse zakjes. We mochten thee proeven en daar heb ik de 3 linkse zakjes (al opengemaakt) van meegepakt hihi. 
Als een na laatste stop kwamen we bij Soort van Winkel. Een pop up store die steeds op een andere plek in de stad zit. Ze verkopen eigengemaakte producten, maar laten ook andere creatieve mensen hun spullen verkopen. Daardoor hebben ze veel verschillende producten, leuk voor bijvoorbeeld een cadeautje! 
 
Als laatst dronken we wat bij Café Foyé. Een café dat bij een schouwburg hoort. Hier kregen we nog een optreden van 3 jongens van de theateropleiding. En kijk eens hoe leuk ik mijn warme chocolade melk kreeg. Je moest zelf je chocolade nog door de hete melk roeren. Erg lekker! 
We kregen allemaal een goodiebag mee naar huis. En wat zat er veel in! Ik ben super verwend, nu gauw opzoek naar een leuk plekje voor al die mooie spulletjes van verschillende webshops en winkeltjes waar we zijn geweest. 
(klik op de foto voor een vergroting)
Ik vond het een geweldige dag. Ik heb leuke mensen leren kennen, sommigen kende ik al via instagram maar ook veel nieuwe. Daarnaast heb ik natuurlijk allemaal leuke hotspots in Zwolle ontdekt. 
 
Zijn jullie naar aanleiding van deze twee blogjes ook van plan om eens naar Zwolle te komen? Zoja zou je dan gebruik maken van deze tips? Laat het me weten, ik zou het leuk vinden. 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  8 februari 2015 at 10:44

  De laatste tijd kom ik wegens tijd gebrek bijna niet meer in Zwolle.
  Maar……je hebt zelfs voor mij een paar nw dingen laten zien.
  Het laatste café ken ik ook, ik ben laatst naar de film geweest daar en na afloop hebben we een heerlijk soepje gegeten wat ook al zo leuk werd aangekleed met kleine extra-tjes. Dat maakt het dan meteen heel bijzonder en chique he?!!
  Ik denk dat jij komende tijd (voorjaar en zomer) nog wel eens een hele leuke tijd in Zwolle krijgt.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Jeanette Renting
  8 februari 2015 at 12:52

  Leuk beschreven.
  het was een geslaagde dag, he?

 • Reply
  Willy
  8 februari 2015 at 17:30

  Wat een leuke en originele manier om in te burgeren Rensina 🙂 Als ik weer een keer in Zwolle kom ga ik zeker deze hot spots eens bezoeken!!

 • Reply
  lien
  8 februari 2015 at 19:55

  Volgens mij moet ik Zwolle echt op mijn lijstje gaan zetten!

 • Reply
  Indruk
  8 februari 2015 at 21:22

  Wat een leuk verslag en wat een leuke stad is Zwolle! gauw maar eens naar toe. Pascale X

 • Reply
  Verie - Vestywo
  9 februari 2015 at 09:49

  ..`t was gezellig, Rensina!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Soort van Winkel – Zwolle | mydailyteacup
  9 juli 2015 at 08:08

  […] de blog IG Tour Zwolle konden jullie al zien dat ik naar het leuke winkeltje ‘Soort van Winkel’ was geweest […]

 • Reply
  Maandmomentjes: Februari – mydailyteacup
  1 maart 2016 at 20:01

  […] toch? 😉    Voor meer info, kijk dan even op mijn verslagjes van de IGTour in Zwolle, Deel 1 en Deel 2. 2. Uiteraard was ik de 26e jarig en heb dat afgelopen weekend uitgebreid gevierd met […]

 • Laat een reactie achter