Geen categorie Hotspots Instagram

IG Tour Zwolle

Vorige week zaterdag, 31 januari, was het dan zover: de IG tour in Zwolle. Toen ik op Instagram las dat er een tour door Zwolle georganiseerd werd moest ik mij meteen aanmelden. Want ja, ik zou er gaan wonen. En wat was het leuk en gezellig, veel nieuwe plekjes ontdekt die ik nog niet kende. Vandaag deel ik mijn gemaakte foto’s en de hotspots (met linkjes naar de winkels en eettentjes) met jullie. De dag duurde van 10.00 uur tot 17.00 uur, dus heb ik dit blog in tweeën verdeeld, anders wordt het zo lang. Mochten jullie eens naar Zwolle gaan, hebben jullie handige tips. 

De IG tour werd georganiseerd door @handvolrust en @clariekev . En wat hadden ze een geweldige tour gemaakt. We waren met een grote groep en mocht je het leuk vinden, neem dan eens een kijkje bij hun op instagram (klik op de naam om naar hun IG te gaan). @huisjeboompjebulletje @jeanetterenting @bygitt @ritadepita @bysuuz @nfblg @vestywo @danasarina @huisjeinpoort @diptywonen @danielleoortgiesen @nanda_laurinn @_kim_red @hilgreee  @evadekam @googelsenvoozels @handvolrust @clariekev

Natuurlijk moesten we even een groepsfoto maken! De fotocredits gaan naar Lotte van http://liefkleinlotje.blogspot.nl 
We begonnen de dag bij boekhandel Waanders, waar we koffie of thee dronken. Dit is een prachtige boekhandel, gevestigd in een kerk. Ik vind dat de winkel erg tof is ingericht, dus zeker een kijkje waard als je eens in Zwolle bent. 
Vervolgens gingen we verder naar de Dille&Kamille. Een hele leuke winkel als je o.a. van kookspullen, hebbedingetjes en servies houdt. Verder hebben ze ook thee, kruiden en chocola. 
We gingen verder langs Puur Lifestyle, een winkel die ik nog niet kende. Hier zag ik deze schattige tulpjes van bloembollen (?). Ze hebben ook Scandinavische woonaccessoires, wol en gehaakte dekens.
Daarna gingen we naar de nieuwe Sissyboy, wat zit dat in een mooi pand! Ik zag allemaal leuke kleding, maar ook woonaccessoires. Helaas is het best prijzig, maar kijken (en sparen) kan altijd toch ;). 
We kwamen ook lang Kootuur, een winkel waar ze kleding verkopen, maar je kunt er ook je haar laten knippen en koffie drinken. Deze winkel is in en prachtige style ingericht, oude muren en ijzeren stellingkasten. 
 
Daarna was het tijd voor een smoothie proeverij bij de Smooth Fruit Therapie. Heerlijke smoothies heb ik gehad, hier ga ik zeker nog eens vaker heen. Oja de winkel wordt gerund door 5 broers, ik heb er 4 gezien en ze zijn allemaal erg aardig. 
Voordat we zouden gaan lunchen moesten we natuurlijk langs bij Loft! Een woonwinkel die naast woonaccessoires ook kleding verkoopt. Een prachtige winkel waar je hebberig van wordt haha. 
 
Voor nu was dit het eerste deel, anders wordt het zo lang. Zondag komt deel 2, het middagprogramma online. Tot snel! 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  5 februari 2015 at 21:26

  Ja ja, Zwolle is super mooi he?!!!!
  Ik kom er ook altijd, met heel veel plezier.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  lien
  6 februari 2015 at 09:49

  Wat een leuke manier om de stad te leren kennen!!

 • Reply
  Willy
  6 februari 2015 at 21:37

  Super leuk en gezellig Rensina. Veel winkeltjes ben ik ook geweest, zóóó leuk!!

 • Reply
  Joke
  6 februari 2015 at 23:39

  Wat leuk om te lezen Rensina, ik kijk al uit naar deel 2 van de tour 🙂

  Groetjes, Joke

 • Reply
  www.tbezigebijtje.blogspot.com
  7 februari 2015 at 22:19

  Dat klinkt als een supergezellige dag Rensina! Herinnert mij er aan weer een te gaan shoppen in het mooie Zwolle!
  Ik wens je een fijn weekend toe.
  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje

 • Reply
  IG Tour Zwolle, deel 2 | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:17

  […] vrijdag lazen jullie al over de IG Tour in Zwolle. Vandaag deel ik met jullie de rest van de dag, het middagprogramma. Ook nu heb ik weer alle […]

 • Reply
  Maandmomentjes: Februari – mydailyteacup
  1 maart 2016 at 20:01

  […] aangemaakt toch? 😉    Voor meer info, kijk dan even op mijn verslagjes van de IGTour in Zwolle, Deel 1 en Deel 2. 2. Uiteraard was ik de 26e jarig en heb dat afgelopen weekend uitgebreid gevierd met […]

 • Laat een reactie achter