Creatief Geen categorie Reizen

Ik ging op reis en nam mee…

Zoals jullie afgelopen zondag al hebben kunnen lezen in de Instagram Zondag #11 ben ik inmiddels weer terug van vakantie. Ik heb leuke gastblogjes geplaatst en donderdag kunnen jullie nog een hele mooie verwachten, gemaakt door Willy! Maar eerst wil ik jullie vertellen over mijn meegenomen spulletjes. Want ik had al aan jullie tips gevraagd voor knutselspulletjes die ik zeker mee moest nemen op reis en heb besloten deze met jullie te delen. Wie weet heb je er ook wat aan als je de komende weken nog weg gaat. Lees en kijk gauw mee. 

Zoals ik al schreef heb ik jullie om tips gevraagd en heb vele leuke reacties gehad. Zoals leuke tapejes, gekleurde pennen, tijdschriften en natuurlijk een schaar. Natuurlijk heb ik naar jullie geluisterd en ben ik mijn knutselhoekje ingedoken en zo heb ik wat spulletjes verzameld in één tas. Hier zit dan ook mijn journal in en de kleinere spulletjes heb ik in een tekendoos bewaard zodat ik het weer netjes kan opruimen als ik de pagina af heb. 
 
Wat nam ik mee op reis:
Gekleurd papier (dit blok heb ik laatst bij de Lidl gevonden), mooie vellen, verschillende letters en een landkaart van Duitsland uit de Atlas. Verder had ik nog wat losse materialen mee zoals leuke, geprinte afbeeldingen die ik wilde gebruiken, stempels en wat inpakpapier.
Natuurlijk nam ik mijn vakantiejournal mee van K&Company Smash. In DIT artikel lees en zie je meer van mijn journal. Het boek heeft geweldige achtergrondpapieren en ben dan ook erg tevreden over de pagina’s. 
Als de foto’s binnen zijn zal ik jullie mijn gemaakte pagina’s laten zien! 
Verder nam ik de standaard benodigdheden mee zoals een schaar, lijm, potloden en een witte fineliner. 
De nieuwste letterstempels en de lettertang van de HEMA, gekleurde fineliners en mijn mooie stiftenset van Edding stopte ik ook in mijn tas.
Verschillende washi-tapejes moesten ook mee, ik kon niet zo goed kiezen maar heb de leukste uitgekozen. Uiteindelijk heb ik ze niet allemaal gebruikt: de bloemetjes, vlaggetjes, vogeltjes en smalle tapejes heb ik het meest gebruikt. 
Ook had ik van tevoren nog leuke stickertjes geshopt en die heb ik ook meegenomen. 

Tijdens de vakantie heb ik ook veel gebruik gemaakt van gratis gekregen foldertjes van bijvoorbeeld een stadje of pretpark, maar ook gekregen tickets en entreebewijzen heb ik erin geplakt. Zo krijg je een origineel boek. Bij thuiskomst heb ik mijn Instagram foto’s besteld bij de HEMA en als deze binnen zijn plak ik deze ook bij de pagina’s. Zodra dit klaar is zal ik jullie het gehele boek laten zien! En hij is leuk geworden hoor 🙂 

Ik hoop dat jullie wat aan dit blogje hebben. Nemen jullie ook wel eens knutselspulletjes en een journal mee op reis? Zoja wat nemen jullie dan mee voor spullen? Ik ben benieuwd 😉

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Mirjam Jewel-Nails
  21 juli 2014 at 16:44

  Ah ben benieuwd geworden naar je boek! 🙂

 • Reply
  Joke
  21 juli 2014 at 21:30

  Ben heel benieuwd hoe je boek is geworden Rensina.
  Zal wel heel mooi zijn als ik al die spulletjes zie;-)

  groetjes, Joke

 • Reply
  lien
  22 juli 2014 at 20:22

  Ik ga dit jaar niet weg, maar als ik ga neem ik ook altijd stiften, tapejes en een notitieblok mee! Leuke spullen heb je gekocht!

 • Reply
  Mirjam Schippers
  23 juli 2014 at 14:00

  Welcome back 😉 Ik neem vrijwel nooit knutselspulletjes mee op vakantie, maar altijd heb ik spijt, dus misschien moet ik het wel gaan doen. Ik ben benieuwd naar je journal 😉
  Enne, over je vraagje, ik krijg je updates volgens mij gewoon in mijn dashboard, maar ik lees ze heel vaak op de tablet en dan vergeet ik te reageren (heel slecht van mij, maar ik kan niet zo goed met touchscreens overweg ;-)).
  Maar soms mis ik hier en daar weleens een blogjes 😉
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Instagram Momentjes: Juli | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 22:41

  […] mijn vakantiejournal en knutselspullen nam ik mee. Dit konden jullie ook al lezen in het blogje over mijn […]

 • Reply
  2014, Wat was je fijn! | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:30

  […] mijn eerste blogje over mee te nemen spulletjes wat jullie volgens mij erg leuk vonden om te lezen (Ik ging op reis en nam mee… en het eindresultaat van mijn vakantiejournal).      * Had ik tijdens de vakantie een […]

 • Laat een reactie achter