Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: April

Wat vliegt de tijd toch weer voorbij, vandaag is het alweer 1 mei! April was een leuke maar drukke maand. Zo had ik de eindschouw van mijn vorige project en ben ik inmiddels alweer ver op weg met dit nieuwe project. Verder was de #100daysof_fromwhereistand afgelopen en was ik ook druk met de instaswap 2015 (Hierover dinsdag meer, vandaag worden alle pakketjes verzenden!! Spannend). Nogmaals heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes op mijn laatste blogberichten, zo leuk dat jullie ook zo benieuwd zijn naar waar ik naar toe ga. Maar ik hou jullie op de hoogte hoor! 

Deze maand heb ik mijn 4000ste pin geplaatst op Pinterest! Volg jij mij al? @rensinas Ik vind het altijd leuk om nieuwe volgers te ontdekken, dus als je het leuk vindt(en ik volg je nog niet) laat even je naam achter in de comments dan zoek ik je even op…

Ik kreeg deze maand weer prachtige post! Zo mocht ik deze mooie theezakjes van Lonneke hebben en ik ben er zo blij mee! Zelfs zo blij dat ik spontaan een nieuw rubriek bedacht: Theebeauty’s. Klik op de link om alles te lezen over het merk Or Tea?. 
Na de eindschouw van mijn vorige project had ik een halve week vrij, ik was nog even in Zwolle en ging daarna naar Sappemeer om allemaal afspraken langs te gaan (de dokter, tandarts en mijn laatste GGD prik). Dit is allemaal nog bij mijn ouders dus kan dat mooi als ik wat langer vrij heb. Zo besloten mijn moeder, broertje en ik samen te gaan lunchen en winkelen in Groningen. Het was erg lekker en gezellig. Oja en ik bezocht de nieuwe Costes winkel in Groningen, zo mooi!! 
 
Jaa de 100ste foto van de #100daysof_fromwhereistand!! Lees hier alles over deze challenge en kijk hoe het mij verging… 
 
Ik kocht nieuwe kaartjes (eentje was voor de instaswap) bij twenty-somethin en kon niet meer kiezen welke ik weg moest geven… Uiteindelijk heb ik het hertje ingepakt. Verder koop ik soms een Flair als er een bekende (voor mij) instagrammer of blogster instaat. Zo nu een aantal IG-ers die mooie posters ontwerpen. Een aantal hing ik in mijn kamer en deze mocht op mijn showrek.
 
Oh ik maakte dit overheerlijke recept en deelde het hier met jullie! Zo lekker at ik het deze week alweer heb gegeten haha. Als je het nog niet hebt gemaakt zeker proberen hoor! 
 
Ik wil graag wat leuke plantjes in mijn kamer in Zwolle (de linkerfoto is bij mijn ouders) en vroeg daarom op IG wat tips voor leuke en handige studentenplantjes. Ik heb namelijk laatst een roosje gehad, maar die moest elke dag water. Dit wist ik niet dus kwam ik na het weekend weer in mn kamer en zag ik een verdroogd plantje haha. Ik kreeg vele tips waar ik zeker nog wat mee ga doen. Maar op de koningsdag kocht ik deze schattige orchidee al, hij heeft mini bloemetjes zo lief! Als jullie nog tips hebben voor plantjes hoor ik het ook graag! 🙂 
 
De afgelopen twee weken was ik nog best druk bezig met de instaswap. Hij is nu zo goed als af en kan hij vanmiddag naar het postkantoor! Ben zo benieuwd wat mijn swapmaatje ervan vindt! Zal dinsdag delen wat ik maakte en wat ik zelf kreeg, spannend! 
Zo dit was weer een drukke maand, de komende twee weken heb ik dus vakantie en in die vakantie ga ik 4 dagen naar een nog onbekende plek! Veel tijd om te bloggen dus en daarnaast ga ik weer eens lekker lezen en op bezoek bij een vriendinnetje die ik al lang niet heb gezien. Maar dit lezen jullie de volgende maand!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Joke
  1 mei 2015 at 11:03

  Hoi Rensina, Leuk om te lezen wat je de afgelopen maand zoal gedaan hebt.
  Spannend hoor die vakantie.
  Ik ben gek op Pinterest en door jou aantal even bij mijzelf gekeken en zie dat ik ook al ruim over de 3000 ben. Had er geen idee van. Ik haal er vaak mooie plaatjes voor mijn kaarten vanaf.

  Fijn weekend en liefs, Joke

 • Reply
  Willy
  1 mei 2015 at 20:25

  Wat weer een leuk overzicht Rensina. Ben benieuwd naar je swap!

 • Reply
  lien
  1 mei 2015 at 21:13

  Bij Etos hebben ze nu theetjes in de aanbieding, met hele mooie verpakkingen!

 • Reply
  Daphne Coers
  1 mei 2015 at 21:28

  Sjonge, wat een drukke maand was dit zeg 😉
  Ik heb hier in mijn huis planten staan, die staan er al jaaaaaren.
  Maar het probleem is, ik weet niet hoe ze heten, ha ha, ik ben ook niet zo handig met planten.
  Ze hebben grote groene bladeren, beetje langwerpig en als je geluk hebt komt er af en toe een witte bloem in de plant tevoorschijn. Een langwerpige bloem, wit dus, met een soort van langwerpige vorm als bloem.
  Hele makkelijke plant, want ze hoeven bijna geen water, zijn erg mooi en blijven ook mooi groen.
  Af en toe vallen ze flauw bij mij, dan zet ik ze in de wasbak en dan geef ik ze een sloot water, dan komen ze weer helemaal bij en leven nog lang en gelukkig, ideaal dus, ook voor op je kamer.
  Ik zal een proberen te achterhalen hoe hij heet.
  Fijne vakantie en geniet van je reis.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Rensina Steursma
  2 mei 2015 at 10:05

  Bedoel je de anthurium?
  Vertelde het aan mijn moeder en ze denkt dat deze het is…
  Ben benieuwd 🙂

 • Reply
  Rensina Steursma
  2 mei 2015 at 10:06

  OH wat leuk, dankje!
  Zag het volgens mij laatst al voorbij komen.
  Zal eens een kijkje nemen 🙂

 • Laat een reactie achter