Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Instagram Maandmomentjes: Augustus (en een nieuwtje)

De maand augustus was een fijne maand. Ik had voor een deel nog zomervakantie, deed leuke dingen, schreef veel blogjes en daarnaast begon ik ook al met mijn stage. Vandaag voor jullie dan ook de maandmomentjes van augustus. En daarnaast heb ik een heel leuk nieuwtje (vind ik!) lees dus gauw verder.
Augustus* Ik heb de zomervakantie veel gewerkt bij de thuiszorg. Dit was af en toe best zwaar werken (als je drie hele weken achter elkaar moet) maar toch was het iedere dag weer gezellig bij die oude mensjes. Het is heel dankbaar werk!
* Ik ging een dagje naar Ameland met mijn moeder, oom en tante. Was was het heerlijk weer! We hebben lekker gefietst, door de zee gelopen, lekker gegeten en op terrasjes gezeten.
* Bezocht de pluktuin bij mij in de buurt. Ik plukte een prachtig bos bloemen voor lekker weinig geld en het stond ook nog lang. Ik ga gauw nog eens terug.
* Op de zondag voordat mijn stage begon besloot ik met mijn ouders en broertje naar Zwolle te gaan. Ze waren namelijk al lang niet meer langs geweest en zo kon ik mooi al mijn spullen in een keer meenemen ipv alles in de trein. We zouden gaan wandelen of fietsen, maar door het slechte weer (lees de hele dag regen) bleven we maar op mijn kamer. Daarna gingen we uiteten bij de Chinees als afsluiting van de vakantie. Ik maakte alvast een mooi hoekje met mijn ‘nieuwe’ blikje, de rode met bloemen.
* Oh ik maakte toch heerlijke drankjes deze zomer! Mmm wat waren ze allemaal lekker en wat kreeg ik leuke reacties van jullie! Nog bedankt. Hier zie je de Caramel Frappé.
* Maakte een nieuwe profielfoto voor op mijn blog/Instagram. Erg goed gelukt al zeg ik het zelf.
* Genieten van de mooie natuur om mij heen.
* Nogmaals de mooie bloemen van de pluktuin en ik schreef afgelopen week over onze OGU.
* Ik ging naar de minifair in Sneek en wat was het leuk. Ik ga gauw nog eens terug naar Sneek, want ben nog lang niet uitgekeken in de leuke winkelstraatjes. HIER lees je er alles over en laat ik je mijn aankopen zien.
bol.comEn dan natuurlijk het nieuwtje! Wat vind ik het leuk om met jullie te kunnen delen.
Ik mag namelijk hobby boek blogger worden bij bol.com! Een paar week geleden zag ik via via op Instagram voorbij komen dat bol.com een hobby boek blogger zocht. Ik dacht nou laat ik reageren, je weet maar nooit. En nu heb ik net te horen gekregen dat ik ben uitgekozen 🙂
Samen met nog een vrouw zal ik om de maand een boek recensie op bol.com plaatsen. En natuurlijk is het een hobby boek. Mochten de boeken leuk genoeg zijn voor mydailyteacup, dan zal ik uitgebreid foto’s maken en de review hier plaatsen. Zo kunnen jullie ook een beetje meegenieten van al het leuks wat binnenkort verkocht gaat worden.
Mijn eerste recensie zal om de maand vanaf november op bol.com te zien zijn.

Al met al is augustus dus een zeer geslaagde maand. Hoe was die van jullie?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  hetstation
  3 september 2015 at 06:06

  Toffe foto’s allemaal! En wat een superleuk nieuwtje, gefeliciteerd!!! Ik ben erg benieuwd naar je recensies.
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Jeanette Renting
  3 september 2015 at 09:04

  Wat leuk voor je! Altijd fijn om nieuwe boeken te ontdekken.

 • Reply
  Verie
  3 september 2015 at 11:33

  Echt heel gaaf, Rensina! Super leuk dat je dit mag doen, ben benieuwd! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Lien
  3 september 2015 at 18:27

  Wat een leuk nieuwtje! Zeker doorplaatsen op je blog, kunnen wij meegenieten!

 • Reply
  gondawestra
  3 september 2015 at 20:08

  Wat leuk dat je blogger bij bol.com gaat worden en ik vind je activiteiten in augustus ook erg leuk. Goed bezig!
  Wij waren voor het grootste gedeelte nog met vakantie in Bergen in augustus. Wij hebben daar veel gefietst, Noord Holland verkend, in veel musea gekeken en kortom een superleuke vakantie gehad waarin ik ook veel gelezen en geborduurd heb. Nu zijn we al weer drie weken aan het werk en het is ook goed om weer in het normale ritme te zitten. Bovendien hebben we alweer leuke dingen in het vooruitzicht, zoals met de familie, een verjaardagsfeest en een cd presentatie in Utrecht en bij de radio op zondag 13 september bij radio 4. Dus je ziet het al, genoeg reuring!
  Succes met alles en de groeten uit Leek. Ik heb al een leuk boek voor je, maar dat stuur ik je wel met de persoonlijke mail.
  Gonda

 • Reply
  Gewoon Marieke
  3 september 2015 at 21:23

  Wat leuk dat je mag bloggen voor Bol.com ik ben benieuwd wat voor soort boeken je gaat reviewen.

 • Reply
  bhduit
  3 september 2015 at 21:51

  Jeeehhh hoe leuk is dat zeg, wist het natuurlijk al een beetje 🙂 Gefeliciteerd Renisna!!!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  5 september 2015 at 00:40

  Klinkt als een heerlijke maand! En wat een leuk nieuwtje. Ik ben benieuwd naar de boeken die je gaat lezen.
  Liefs

 • Reply
  Estrella
  7 september 2015 at 21:06

  Leuke foto’s. Die caramel frappé ziet er erg smakelijk uit!

  • Reply
   rensinasteursma
   8 september 2015 at 19:56

   Dankjewel Estrella!
   Het recept van de frappé staat ook al op mijn blog, mocht je zin hebben om het te maken.
   Kijk dan even bij recepten 🙂

   • Reply
    Estrella
    8 september 2015 at 22:57

    Ga ik zeker eens opzoeken!

  Laat een reactie achter