Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: Februari en #100daysof_fromwhereistand #2

Februari wat ging je snel, maar je was weer leuk! Ik leerde veel op school, pakte cadeautjes in, ging weer eens winkelen in Groningen en organiseerde een high tea en housewarming! Met natuurlijk als hoogtepunt mijn verjaardag met leuke cadeautjes. Kijk gauw mee naar een aantal hoogtepunten en natuurlijk hoe het met mijn #100daysof_fromwhereistand challenge gaat. Daarnaast allemaal heel erg bedankt voor de lieve felicitaties voor mijn verjaardag. En Mirjam wat een leuk kaartje, zo lief! Helemaal niet verwacht. 

Zoals je hierboven al leest en ziet had ik weer een leuke maand en februari vloog voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Maar ik heb er van genoten hoor. Ik vierde mijn verjaardag en kreeg 2 hele leuke boeken, hier zal ik binnenkort eens over vertellen op mijn blog. Daarnaast leerde ik veel op school, nu ik eindelijk op mijn eigen richting zit gaat natuurlijk alles over producten en het presenteren hiervan. Ik heb al eens een wandindeling ingericht, experimentele tafelpresentatie (zie linksboven) en een commerciële tafel gemaakt, zo leuk om te doen allemaal. Ook was ik druk met mijn kamer en hield ik afgelopen week een housewarming en een high tea voor mijn verjaardag zoals jullie HIER al konden lezen. Het was erg gezellig en ik kreeg van mijn vrienden en klasgenoten vele complimentjes. Vanmiddag komt er nog familie langs dus dat wordt vast ook weer gezellig. 

Daarnaast ben ik ook nog iedere dag bezig met de #100daysof_fromwhereistand challenge op instagram. Het gaat goed, al wordt het wel steeds moeilijk om weer iets nieuws te bedenken. Helemaal als ik de hele dag naar school ben geweest. Hieronder weer een aantal collages met wat foto’s van de afgelopen maand. We zijn inmiddels over de helft! 

Zo was ik druk met wat leuke DIY’s, Had ik mooie bloemen, experimenteerde ik met lekkere recepten op mijn kamer (verse pastasaus gemaakt, zoo lekker) en heb ik weer eens gewinkeld in Groningen.  Daarnaast kreeg ik nog leuke post, zowel thuis als bij mijn ouders, en sleepte ik veel spullen naar Zwolle voor de high tea. 
Ik wens jullie nog een fijne zondag!! 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  lien
  1 maart 2015 at 19:50

  Een drukke, maar creatieve maand. Ik zou zeggen, houd dat gevoel vast in maart!

 • Reply
  Daphne Coers
  1 maart 2015 at 19:59

  Jij hebt inderdaad niet stil gezeten in deze korte maand.
  En nu……..HET VOORJAAR KOMT ERAAN!!!!!
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  huisjeboompjebulletje
  2 maart 2015 at 09:11

  Leuk!!! Hopelijk wordt maart ook weer een prachtige maand! Liefs Henriëtte

 • Reply
  Willy
  2 maart 2015 at 21:35

  Jeeehh wat weer een hoogtepunten Rensina, leuk!

 • Laat een reactie achter