Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: Januari en #100daysof_fromwhereistand

Januari was een fijne maand. Een maand waarin ik nog een mijn nieuwe kamer verfde, kluste en er voor het eerst sliep. (eindelijk foto’s kunnen maken, dus dinsdag de eerste kamerfoto’s online!) Verder was ik druk met school en zit ik sinds deze week echt al in jaar 2 en doe ik eindelijk de richting die ik wil: Productpresentatie. Deed ik gister voor het eerst mee met een instagram tour en  wel door Zwolle. Met allemaal mede instagrammers door Zwolle en alle hotspots en leuke winkeltjes ontdekken. Vond ik wel handig nu ik hier net woon. En natuurlijk een erg gezellig uitje! Daarover later meer. Kijk nu maar gauw mee met de foto’s van de maand januari. 

Op 1 januari begon ik met het in elkaar zetten van de maandkalender die gratis bij de helaas allerlaatste 101 woonideeën zat. Ik vind hem erg leuk. 

 

Een kiekje in mijn (nog lege) kamer. Hier hadden mijn vader en ik net de muren gesausd en de schouw roze geverfd. 


Verder doe ik mee met een grote #100daysof op instagram, namelijk de #100daysof_fromwhereistand. Wat wil zeggen dat je 100 dagen lang een foto plaatst waarbij je laat zien waar je staat, en daarbij zoveel mogelijk je voeten laat zien. Het leek me leuk om mee te doen en zo creatief mogelijk de foto’s te plaatsen. Nou dit is best lastig hoor, nu zijn we al bij dag 25 en ben ik nog steeds goed bezig. Ik zal de foto’s die ik tot nu toe heb geplaatst in een collage showen. Hopen dat jullie de foto’s ook leuk vinden, er zitten in ieder geval ook wat kiekjes van mn kamer in 😉 

Zo zien jullie een beetje wat ik iedere dag doe (klik op de foto voor een groter beeld). Ik ben onderweg naar huis of school, relax op de bank met gezellige kaartjes, een aantal schoolopdrachten komen voorbij, DIY’s, nieuwe spulletjes en natuurlijk de sneeuw! Op naar een nieuwe maand, februari. In deze maand ben ik onder andere jarig 🙂 En hebben we alweer vakantie! 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  1 februari 2015 at 10:27

  Wat leuk die foto's.
  Jij bent echt van het creatieve foto's maken he?!!
  Leuk idee.
  Ik heb ooit eens geprobeerd op op FB een nieuw iets te introduceren (voor mezelf dan hoor)
  “Vandaag zag ik”, elke dag een foto met wat ik zag plaatsen en daar dan een korte tekst bij.
  Heel erg lastig, want je moet soms erg “anders” denken en kijken naar iets.
  Wel heel erg leuk om te doen trouwens.
  (een vriend van ons doet vaak een “culinairtje” op FB plaatsen, iets wat hij eet die dag. Handig, want als wij niet weten wat we gaan eten kijken we gewoon even bij hem hi hi)

  Je kamer ziet er echt heel erg mooi uit. Zo gezellig.
  En wat goed dat je al in het 2de jaar zit nu. Poeh zeg, de tijd gaat snel.
  Geniet van het mooie Zwolle en tot blogs.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Joke
  1 februari 2015 at 17:30

  Wat leuk om bij jou weer even terug te lezen. Je hebt het maar druk op het moment. Leuk hoor zo druk bezig zijn met je nieuwe kamer in Zwolle. Ben benieuwd hoe het eruit ziet als je helemaal op orde bent. Spannend ook!! Je hebt een hoop inspiratiefoto's laten zien dus wat gaat het uiteindelijk worden :-).

  Groetjes, Joke

 • Reply
  Willy
  1 februari 2015 at 21:07

  Wat een leuk IG uitdaging Rensina, mooie foto's hóór erg creatief!!

 • Laat een reactie achter