Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: Juli

Wat had ik weer een drukke, maar vooral hele leuke maand als ik het zo terugkijk. Ik heb veel dingen gedaan, ben uiteten geweest, heb nieuwe steden bezocht en natuurlijk was het hoogtepunt de slaapkamer makeover die eindelijk af kwam en mijn nieuwe opdracht voor een woonkamer. Ik heb weer een instagram maandoverzicht voor jullie! En natuurlijk blik ik hierbij ook weer een beetje terug op mijn afgelopen blogmaand. Klik gauw op lees verder. 
IMG_20150801_091915* Ik maakte dit heerlijke brood afgelopen week. Het is een kwarkbrood met chocolade, frambozen en noten. Het oorspronkelijke recept komt van de website uitpaulineskeuken.nl maar ik heb het zelf een beetje aangepast. Waarschijnlijk zal ik het recept hier binnenkort delen.
* Mijn ouders hebben een rotan stoeltje op hun slaapkamer. Maar ik vind hem ook erg gaaf (helemaal hip ook) en daarom leende ik hem even voor een foto met mijn zelfgemaakte kussentje en de nieuwste Flairposter. Mooi resultaat zo samen.
* Ik maakte een foto van mijn theezakjes + doosjes omdat ik hier binnenkort weer iets mee wil doen op mijn blog. Dit resultaat zagen (en zien) jullie voorbij komen bij de #theebeauty’s rubriek. Deze maand deelde ik de Blue Q thee.
* Ik ging natuurlijk langs de leukste hotspots in Eindhoven en kocht daar dit mooie, grijze vaasje. Die kreeg een leuk plekje op mijn kamer. Nog bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties op dit uitgebreide blogbericht! Veel van jullie willen nu ook naar Eindhoven toe gaan, dus ik hoop dat jullie mijn tips dan kunnen gebruiken 🙂
* Had ik mijn eerste high tea! En wat was het overheerlijk, ik heb HIER meer vertelt over dit leuke tentje.
* Een kleine sneekpeak van mijn nieuwe opdracht. Ik mag namelijk de woonkamer van mijn oom en tante een makeover geven. Dit bleek nog best lastig omdat dit toch wat anders was dan bij mijn ouders thuis. Maar het is gelukt en ik heb een moodboard gemaakt. Mijn oom begreep niet zo goed hoe het er nu in het echt uit zou komen te zien, dus heb ik de woonkamer in sketchup gemaakt. Ingericht en wel! Het is zo mooi geworden, ik ben nu al trots haha! Later meer hierover.
* Kreeg ik zomaar thee toegestuurd gekregen van een bedrijf. Dit is toch zo apart. Ik maakte mooie foto’s en maakte deze blog over de Teapigs. Heerlijke thee trouwens!
* De slaapkamer makeover die af kwam, was natuurlijk het hoogtepunt van deze maand! Ik vond het zo leuk om te doen en heb daarom 3 blogjes geschreven over dit resultaat. Een inleiding met kleurstalen etc, het resultaat met voor/na foto’s en afgelopen week kwamen er nog nieuwe foto’s met de bijbehorende winkels/webshops en prijzen online. Heel erg bedankt voor de reacties, dit vind ik altijd zo leuk om te lezen. En mijn moeder heeft ze ook allemaal gelezen hihi.
* En al laatst was juli natuurlijk best warm in het begin van de maand. Ik maakte heerlijke ijsthee en deze kers/yoghurt ijsjes kwamen ook langs. Mijn blog liep sowieso goed, want ik had twee keer een heuse blogweek!

Zo dit was mijn maand juli. Hoe is die van jullie gegaan? Hebben jullie nog spannende dingen beleefd? 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  bhduit
  1 augustus 2015 at 22:07

  Wat weer een heerlijk overzicht Rensina!!

 • Reply
  debora
  3 augustus 2015 at 17:48

  als ik jou was,zou ik toch maar dat rotan stoeltje vragen aan mama!was ik jou mama dan kreeg je het direct,knipoog!groetjes debora

 • Laat een reactie achter