Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: Juni

De maand juni is weer voorbij gevlogen en zo is het morgen alweer tijd voor juli. De vakantie is na vandaag begonnen (de allerlaatste info over stage krijg ik vandaag) en ik hoop hard aan het werk te kunnen bij Van Dijk in Kampen, de studieboekencentrale. Maar ik wacht nog steeds op mijn werkrooster dus hopelijk krijg ik die deze week. Vandaag deel ik eerst nog even mijn hoogtepunten van juni. Met allemaal leuke linkjes naar oudere blogjes, mocht je deze gemist hebben.Β 
Juni*1: Deze maand was ik druk met het afsluiten van alle opdrachten op het Cibap. Ik bereidde mijn etalage voor en zette deze neer, de docent gaf gelukkig mooie feedback. Ik was ook blij met het eindresultaat.
*2: Voor de eindschouw wilde ik graag een mooi verslag maken, passend bij mijn thema (Back to the nature). Dit was geen eis, maar ik wilde het zelf gewoon graag hebben. Ik ben erg trots op mijn verslag, de voorkant is erg tof en ik heb het helemaal zelf ingebonden. HIER kun je nog eens teruglezen hoe ik dit deed en zie je nog meer foto’s mocht je dit gemist hebben.
*3: Ik kreeg mijn eerste blogpakketje!!! Van het te leuke merk Zusss, kreeg ik prachtige (en lekkere) thee. Ik heb er inmiddels een leuk blogje over geschreven en zie je de inhoud nog eens voorbij komen. Kijk HIER.
*4: Het leuke kaartje die ik bij het pakketje kreeg, heb ik in mijn kaartenrekje gezet. Leuk om af en toe eens te veranderen.
*5: Ik at heerlijk ijs op festival Lepeltje Lepeltje: Frozen Yoghurt. HIER zie je meer foto’s en vertel ik jullie wat het festival is. Trouwens volgens weekend is het in Zwolle!
*6: Meestal is mijn kamer een enorme puinhoop als de eindschouw dichterbij komt. Want ja geen tijd om op te ruimen enzo πŸ™‚ Maar na de einschouw heb ik alles weer even opgeruimd en schoongemaakt. Het plantje dat ik kocht voor mijn etalage kreeg een mooi plaatsje in mijn kamer.
*7: Ik maakte een leuke DIY met een canvas tasje, binnenkort meer hierover op mijn blog. Kunnen jullie al raden wat het voor figuurtjes zijn?
*8: Ik ging bij de nieuwe winkel van Soortvanwinkel langs in Zwolle en kocht dit te leuke plantje van Beton and More (BAM). Ik vind hem geweldig en ook zo leuk met die kartonnen ‘pot’ eromheen.
*9: Dit is alvast een sneakpeek voor donderdag, want het is gelukt, ik mag mijn ouders slaapkamer een make over geven! πŸ™‚ Zo leuk!! We zijn al druk bezig en hebben inmiddels alle spullen gekocht en ik heb al wat DIY’s uitgevoerd. Maar hier lezen jullie dus meer over op donderdag.

Ik had weer een drukke, maar leuke maand! Hoe was jullie maand? En hebben jullie ook al vakantie?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Cosy by Cindy
  30 juni 2015 at 15:41

  Leuk overzicht! Mooie etalage opmaak. Ik ben benieuwd naar de make over van de slaapkamer! Wat leuk dat je dat mag doen!

 • Reply
  studiobabsie
  30 juni 2015 at 20:50

  Leuk overzichtje weer!

 • Reply
  bhduit
  30 juni 2015 at 21:22

  Mooi overzicht Rensina! Fijn dat je bijna vakantie hebt, ik moet nog een paar weekjes πŸ™ Waar ga je stage lopen? Succes met je vakantie baantje en een fijne vakantie!!

 • Laat een reactie achter