Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: Mei

Nog steeds ben ik verslaafd aan Instagram en zit ik meerdere keren per dag op deze app. Ik zie veel inspiratie, volg leuke mensen en vind het leuk om reacties en likes te krijgen. Mocht je mij nog niet kennen, mijn IG naam is @rensinas. Ook deze maand is weer voorbij gevlogen en zo is hier weer een nieuw deel van de Instagram Maandmomentjes, en deze keer de beurt aan mei. Lees en kijk gauw mee naar mijn hoogtepuntjes.
Schermafbeelding 2015-06-01 om 20.40.06Mei was op blog gebied natuurlijk een geweldige maand. Want mijn totaal vernieuwde blog kwam online. Wat heb ik al leuke reacties gekregen en zelfs al een aantal nieuwe volgers, welkom! Ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van dit nieuwe blog en de blognaam.
Schermafbeelding 2015-05-05 om 10.26.40Verder verstuurde en ontving ik de instaswap. Ik ben nog steeds erg trots als ik zie wat ik allemaal heb verstuurd, ik wilde alles zelf stiekem ook wel houden 😉 HIER lees je uitgebreide wat ik kreeg en verstuurde.
Schermafbeelding 2015-06-01 om 20.42.06Mijn opa en oma zijn al bezig met allemaal spullen op te ruimen en kreeg ik ook weer van alles. Ik zag deze vaas staan in de kamer en vroeg hoe ze hier aan kwam. Deze heeft mijn oma vroeger gekregen toen ze nog in de apotheek werkte, een apothekersfles dus. En ik mocht hem hebben!! 🙂 Ik ben er erg blij mee, want dit is natuurlijk een fles met een leuk verhaal erbij. Laatst zag ik ze trouwens ook in de winkel, voor 20-40 euro! (En dan vertel ik maar niet dat mijn opa hem eigenlijk al had willen weggooien…)
Schermafbeelding 2015-05-10 om 16.18.13Zoals jullie hier al hebben kunnen lezen bakte ik deze heerlijke limoencurd rolletjes voor moederdag, we hebben er heerlijk van gesmuld. En als ik zo naar de foto kijk, krijg ik er meteen weer zin in!
IMG_20150512_115619 IMG_20150512_114949Het hoogtepunt van mei was natuurlijk mijn citytrip naar Nice, waar jullie al veel over hebben kunnen lezen in deze uitgebreide travelpost. Ik geniet nog steeds na van alle mooie foto’s en ik heb het fotoboekje bijna af, dus dat is ook een leuk aandenken. Oja, donderdag komt er nog een laatste artikel online over Nice met allemaal hotspots. Ook hier ben ik best trots op, dus stay tuned.
Schermafbeelding 2015-06-01 om 20.52.40Ik ging nog op het laatste moment naar de te gekke pop up store van de interieurstyliste en instagrammer Marieke Rusticus Styling, Thuis! Het is een hele mooie shop en heb er twee mooie kaarten gekocht. Deze knopen en kruisjes voor aan de wand als kapstok vind ik ook geweldig. Ik heb ze op mijn wishlist gezet 😉 Helaas is de winkel inmiddels gesloten, maar gelukkig gaat Marieke verder met een webshop.
Schermafbeelding 2015-06-01 om 20.52.55Ik genoot op een zondag heerlijk van het zonnetje, de Flair en een ijsje (zie mijn andere foto in de collage). Ondertussen hing mijn moeder haar cadeautje voor haar verjaardag op. Een insectenhotel. Ik vind deze dingen altijd zo leuk, nu maar hopen dat er gauw wat bewoners gaan komen haha.
Schermafbeelding 2015-06-01 om 20.52.45Afgelopen zaterdag ging ik weer eens naar Groningen, ik moest voor school even naar de Tuinland en besloot om gelijk maar even de stad in te gaan. Ik wist namelijk dat de conceptstore Folk was geopend en wilde graag een kijkje nemen. Vervolgens ontdekte ik nog meer nieuwe (voor mij) winkeltjes, dus ga hier binnenkort een blogje over schrijven. Heb nu alweer zin om naar Groningen te gaan en weer op zoek te gaan.

Juni wordt vast ook weer druk en leuk. Want over twee weken heb ik alweer de schouw voor mijn laatste periode, verder staan er vast nog wel weer leuke dingen op de planning.

Hoe was jullie mei maand? 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Cosy by Cindy
  2 juni 2015 at 09:22

  Leuk overzicht Rensina! Veel plezier met al het leuks in juni.

 • Reply
  Daphne
  2 juni 2015 at 21:07

  Heerlijk blog om te lezen.
  Je hebt een drukke maand gehad zeg!
  Enne….die fles, ZO GAAF!!
  Inderdaad leuk met het verhaal erachter, maar de fles is van zichzelf ook al zo mooi.
  Geen het maar een mooi plekje.
  Groetjes, Daphne

 • Laat een reactie achter