Instagram maandmomentjes

Instagram maandmomentjes: November

De maand november is weer voorbij en voor we het weten zijn we alweer bij kerst en oud en nieuw aangekomen… Maar voordat het zover is , nog even een terugblik op de drukke november. Ik plaatste lekker wat foto’s op mijn Instagram en heb er een aantal leuke uitgekozen voor in de maandelijkse collage. Kijk je mee?
November* Ik had een verjaardag en vind het altijd zo stom om met geld of een cadeaubon aan te komen. Daarom verzin ik altijd iets leuks. Dit keer geen bodypakket of iets voor in huis, maar een leuk bakpakket voor appeltaart! Wie wil dat nou niet? Helemaal leuk en lekker om mee te variëren, ik had al allemaal andere leuke ideeën voor andere giftsets. Aan de reacties in mijn blogpost te lezen, zijn jullie ook enthousiast, zo leuk 🙂
* De afgelopen maand deed ik voor het eerst mee aan de Urban Jungle Bloggers en deelde mijn plantshelfie met jullie. Leuk om te doen. Ik ben benieuwd welke opdrachten er allemaal langs zullen komen en of ik een van jullie tegenkom bij de challenge.
* Ik ging weer eens naar een ruilbeurs, en deze keer was het bij iemand in huis. Heel gezellig en ook nog lekker dichtbij. Daarvoor kocht ik wat nieuwe theetjes en vond onder andere deze kerstthee. Heb ze op de foto gezet en zal ze binnenkort met jullie delen. Want ik heb al veel te lang niets over de theezakjes geschreven.
* Woehoe ik liep aan het begin van november de Woonroute in Groningen en maakte de prijspuzzel. En ik won deze te gekke poster van Groningen. Ben er heel blij mee en hangt nu op een mooi plekje samen met andere leuke kaartjes.
* Tijdens het Snorfestival ben ik op de foto gegaan bij de Portretfabriek. Zij zou er vervolgens een illustratie van maken, zo leuk! Een paar week geleden was de illustratie klaar en ik ben er erg blij mee. Lijk sprekend vinden jullie niet?
* Oh ik bakte zo’n lekker taartje! Namelijk de speculaasslof en ik kan jullie vertellen dat ie zo op was. Heeft een van jullie het recept al gemaakt?
* Deze maand was ook weer de maand van de instaswap. Ik maakte dit leuke notitieboekje en deelde de DIY met jullie. Daarnaast kreeg ik een leuk pakketje terug.
* Als laatst was november ook de maand waarin mijn eerste hobbyboek recensie bij bol.com online kwam: Shoot het boek. En natuurlijk deelde ik hem ook uitgebreid op dit blog. Kreeg al leuke reacties op beide blogs, zo mooi om te horen 🙂

Ik had weer een drukke maand en plaatste veel blogjes zoals jullie kunnen zien aan de linkjes (en dit waren nog niet eens alle blogjes van deze maand). Ik ga snel verder en wens jullie een fijne december maand toe. Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Daphne
  1 december 2015 at 20:23

  Zo’n maand vliegt voorbij he?!!
  En zo terug te lezen heb jij inderdaad een drukke, volle maand gehad, maar wel met heel veel leuke dingen.
  Het meeste heb ik gelezen op je blog (niet alles), zo leuk, je schrijft altijd van die leuke stukjes.
  Benieuwd wat December je gaat brengen…..
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  1 december 2015 at 21:34

  Wat weer een leuk overzicht Rensina, ik vind de illustratie van jezelf echt zo gaaf en sprekend jou!!

 • Reply
  Angelina
  3 december 2015 at 16:55

  Te leuk die illustratie, ik heb er nu al velen voorbij zien komen heel tof!

 • Laat een reactie achter