Instagram maandmomentjes

Instagram Maandmomentjes: Oktober

Zo, wat had ik een drukke maand zeg! Mede door mijzelf gedaan natuurlijk, maar het is echt te snel voorbij gegaan… Ik was vooral druk voor de blog, de instaswap en natuurlijk met de lange stagedagen. Toch heb ik nog wat fotootjes op instagram geplaatst en heb ik hier weer een mooi maandoverzicht voor jullie, kijk je mee?ย 
PhotoGrid_1446400983222*Ik liep de woonroute in Groningen. Een route langs allemaal (vrij nieuwe) woonwinkeltjes in Groningen, zo leuk! Ik kwam langs een aantal bekende, maar ook onbekende winkeltjes. Dit is een mooi plaatje uit de Sissyboy, zo’n toffe winkel.
* Ik dacht terug aan mijn reis naar Ethiopiรซ, alweer een jaar geleden!
* Ik doe weer mee aan de instaswap, de falledition dit keer. Zo leuk, maar ook erg druk in deze tijd… Maar goed ik heb hem op tijd af gekregen en hij gaat morgen op de bus. Ook ben ik heel benieuwd wat ik dit keer ontvang. Dit was een moodboard dat ik maakte, zodat mijn swapmaatje mij wat beter leert kennen.
* Een nieuw recept, jummie! Witte rijst met sperzieboontjes en satรฉsaus, zeker een aanrader mocht je het recept gemist hebben.
* Bij de Hema hebben ze nu prachtige circuslichten, heb je vast al voorbij zien komen op meerdere blogs of op instagram. Want ze zijn een grote hit… Ik kocht de &, en ben er zo blij mee!
* Nu het herfst is kunnen de kaarsjes weer aan, ‘s avonds lekker op de bank met een kopje thee en wat nootjes. Ik kocht het cactusje afgelopen week bij de Sissyboy.
* Circuslicht & in het donker ๐Ÿ˜‰
* Ik maakte een printable voor de instaswap en deed deze om een homemade chocoladereep, binnenkort zal ik deze met jullie delen + een mini receptje.
* Op het leuke blog van Marlies won ik deze te gekke schaaltjes van Bloomingville, ze kwamen binnen en ik moest ze natuurlijk even delen met iedereen. Zo blij mee!

Zo dat was mijn oktobermaand alweer! De komende maand zal ik voor het eerst verschijnen als hobbyboekblogger bij bol.com. Spannend, maar het is een leuke recensie geworden. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden wanneer het online is gekomen.
Daarnaast allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn Liebsteraward blog, ik werd er zo blij van! ๐Ÿ™‚
Voor jullie allemaal een hele fijne november maand en tot blogs.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  bhduit
  1 november 2015 at 20:42

  Wat weer een fijne momentjes Rensina, op naar november ๐Ÿ™‚ ben benieuwd naar je boek recensie!!

 • Reply
  astrid
  2 november 2015 at 11:31

  Leuke maand! Doe zelf ook mee met de instaswap, voor de eerste keer dus redelijk spannend ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Joke Kieft
  2 november 2015 at 21:39

  Leuk om te lezen.
  Ben benieuwd wat november je allemaal gaat brengen ๐Ÿ™‚

  groetjes, Joke

 • Reply
  Daphne
  4 november 2015 at 20:07

  Het gaat inderdaad allemaal erg snel.
  Het was ineens Oktober en nu is Oktober alweer voorbij, pff….waar blijft de tijd?!!
  Leuk zo, je foto’s op een rijtje, wat een leuke maand heb je gehad zeg.
  Groetjes, Daphne

 • Laat een reactie achter