Instagram maandmomentjes

Instagram Maandmomentjes: September

De maand september is weer voorbij gevlogen. Mede door de drukke dagen op stage, maar ik deed ook veel leuke dingen in het weekend. Dit keer weer 9 leuke foto’s met een korte beschrijving, en eventueel linkje, over de afgelopen maand. Verder ben ik weer benieuwd wat ik de komende maand ga beleven, maar dat zien we de volgende keer!
PhotoGrid_1443639303199* Ik deelde alweer de derde serie Groningen hotspots op mijn blog. En dit keer de Pepernotenfabriek Van Delft. Ik ging er voor het eerst heen en ben zo enthousiast. Ik vond het erg leuk en lekker! Mocht je het blogje gemist hebben HIER kun je het teruglezen.
* Tony Chocolonely bestaat 10 jaar en daarom hebben ze twee limited editions uitgebracht van hun heerlijke chocolade. En wel de smaken Melk Popcorn Discodip en Puur Amandel Zeezout. Ik kocht de eerste, samen met het plantje op de foto, en ik vind hem echt verrukkelijk! Aanrader dus.
* Selfie met de gekochte pepernoten uit de pepernotenfabriek! Ik nam de smaken Caramel en Bosbes mee naar huis, enne ze zijn nog steeds niet op. Ik doe er lekker zuinig mee.
* Dit is het eerste boek dat ik kreeg voor mijn ‘werk’ als hobbyboekblogger van Bol.co. Het mooie boek SHOOT van Anki van het blog Zilverblauw. Het is een prachtig boek dat ik zeker als review hier op mijn blog zal plaatsen.
* Jaa ik doe weer mee met de instaswap, dit keer de falledition. Doe jij ook mee?
* Ik kreeg de prachtige fotokaartjes van Saskia thuisgestuurd. Heeft iemand van jullie ze inmiddels als besteld? Ben namelijk benieuwd of ik jullie met mijn enthousiasme heb aangestoken om ze ook te kopen ๐Ÿ˜‰
* Ik ging naar het Snorfestival van uitgeverij SNOR. Superleuk en maakteย er al een blogje over. Nogmaals bedankt voor jullie lieve complimentjes over mijn foto’s en het blog!
* Op IG zag ik dat de Kwantum veel stofjes te koop heeft. Ik ging ook even langs en nam deze drie leuke mee naar huis. Helemaal niet duur, โ‚ฌ 2,50 of โ‚ฌ 5,00 per meter stof! Via instagram kreeg ik al een heleboel tips wat ik met de stofjes kan gaan maken. Maar mocht je nog een leuk idee hebben, dan hoor ik het graag!

Nou dit was mijn maand alweer. Wat hebben jullie allemaal beleefd?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Joke Kieft
  1 oktober 2015 at 10:17

  Ik volg jou natuurlijk al op Instagram maar toch leuk om alles weer even bij elkaar te zien.

  Lieve groetjes, Joke

 • Reply
  mirjamschippers
  1 oktober 2015 at 11:43

  Wat een leuke stofjes! Als je zo’n maandoverzicht maakt zie je pas goed hoeveel je eigenlijk in een maand doet, tenminste, dat denk ik!
  Ik ben benieuwd wat je van de stofjes gaat maken!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  bhduit
  1 oktober 2015 at 20:43

  Wat weer een mooie en kostbare momentjes heb je vastgelegd Rensina!!

 • Reply
  Daphne
  6 oktober 2015 at 21:50

  Wat maak jij toch een mooie foto’s.
  En dan de verhalen erbij, heel erg compleet en oh zo leuk om te lezen.
  En die stofjes….VERSLAVEND!!
  Ik zou er kussentjes van maken, een vlaggenlijn, geurzakjes, etui, letter en die opvullen met kussenvulling, iets beplakken mbv mod poghe……..Ach ach, zoveel te doen ermee, ik ben benieuwd.
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  szaar
  8 oktober 2015 at 12:15

  Hoi! , ik heb je genomineerd voor de Liebster Award ๐Ÿ™‚
  https://szaarslifestyle.wordpress.com/2015/10/08/liebsteraward/

  • Reply
   rensinasteursma
   8 oktober 2015 at 21:41

   Wat lief zeg! Dankje ๐Ÿ™‚
   Ga gauw een kijkje nemen en de vragen beantwoorden

  Laat een reactie achter