Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: April

Hier zijn ze dan, de instagram momentjes van April. Ik kan jullie vertellen dat ik binnenkort met een wekelijkse rubriek ga starten, met natuurlijk instagram in de hoofdrol. Ik kom namelijk zoveel inspirerende instagrammers (Noem je dat zo?) tegen dat ik iedere week één persoon in het licht wil zetten. Veel bloggers doen dit ook, maar dan over medebloggers, en ik vind dit altijd erg leuk om te lezen. Hopelijk komt zondag de eerste IG-er online. Nu eerst mijn, drukke maand april met erg veel foto’s. Let op er zitten erg veel knutsels en DIY tussen die ik maakte voor de koningsdag verkoop. Door de vele foto’s heb ik besloten om deze keer een collage van 9 ipv 4 foto’s te gebruiken.  Klik dus op de foto voor een vergroting 🙂

 
1. Heerlijk weertje! Lekker in de tuin, mooie bloesems van de pruimenboom #bloesem #blossom #spring2. Nog meer bloemen uit de tuin. 3. En dan sta je ineens mega groot in de hs_krant voor het #Edukans #onderwijsexpeditie project. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de foto wel wat groot vind haha…. #hskrant Heb veel leuke reacties gehad op dit bericht, ook veel dat het een leuke foto was en vooral niet te groot hihi. 4. Samenvatten! Het is weer tentamentijd. 5. Ik deed graag mee met de leuke give away van #leeffstijl, kijk op haar mooie webshop www.leeffstijl.nl Net leuke spulletjes besteld 🙂 Later meer hierover.
 
6. Mooie hyacint! 7. Yeah de nieuwe #blondamsterdam mokken eindelijk binnen #wereldlijn #amsterdam #paris #london #newyork 8. En helemaal geweldig vind ik de wereld schaal. 9. Cupcakes bakken! Eindresultaat volgt 
 
 
 10. Eindresultaat, Frambozencupcakes. 11. Naar het voorjaarsconcert van mijn moeders fanfarekorps geweest, was erg mooi. 12. Delicious! Mooie kleurtjes, de sprinkles lopen uit.
13. Kringloopstuff, wat zou ik hiermee gaan maken? 14. Lief sponsorpakketje gekregen van het Paqhuis, (www.paqhuis.nl) kaarten waren te koop op de Oranjemarkt  15. Favoriet hoekje in mijn kamer. Helaas staat de rest van m’n servies op zolder tot ik uit huis ga. #Blondamsterdam 16. Op Patrick zijn verjaardag gezellig taartjes eten bij TOET met Kaja en Rianne en Patrick #taart #TOET #Groningen 17. Koop deze te gekke huisjes bij www.leeffstijl.nl , de helft van ieder huisje gaat naar mijn goede doel 18. Mooie spullen gekocht bij de #pipoos en #hema.
17. Yeah m’n gewonnen mengkom van #rostimepal is binnengekomen Thanks voor de te gekke winactie Zoethoudertje :). Ze heeft een heel erg leuk en vooral zoet blog, ik zou zeggen neem eens een kijkje op http://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/  18. Like my new summer dress I bought yesterday at #veromoda 19. Gezellig met mams naar de in en om de boerderijfair in Loon geweest. Kijk ook eens naar mijn eerdere bericht hierover. 
20. In de weer met stempels en inkt, allemaal voor de verkoop op koningsdag  21. Kantonese kip gemaakt, nu heerlijk eten. 22. Aanwezig bij de Passion in Groningen. Beetje jammer van de regen… 23. Mokken beschreven met de porselein pen, ze komen net de oven uit. Nog een week voor de verkoop. 24. Fijne paasdagen!! 25. Paasontbijt met lekkere warme broodjes 
 
26. De hartige croissants van http://www.laurasbakery.nl/ gemaakt. Ze kunnen de oven in. Eindresultaat volgt 27. Eindresultaat: hartige croissants van @laurasbakerymet #danerolles #pesto #zongedroogdetomaat#parmaham #mozzarella #italiaansekruiden 28. En ook melkbekers en bordjes in de maak voor verkoop. Hopen dat de #porcelainpen het zolang goed houdt. *nog 4 dagen #Spannend 29. Pot vol koekjes en pot vol brownies maken voor de verkoop. Nu nog een label en versieren 30. New summer dress, I love the colour! 31. Even een kaartenrek gemaakt voor de oranjemarkt verkoop. Alle kaartjes zijn te koop. 32. Ongeveer 50 cupcakes bakken voor de verkoop! Ik zeg goed bezig  33. Mijn rood, wit, blauw, oranje cupcakes zijn goed gelukt! #Trots 33. De klanten kunnen komen! 🙂  
 
 
34. Nagenieten van een goede verkoop op koningsdag met een taartje van de bakkerij  35. Beginnen in mn eerste boek voor de #bkreadathonPast niet helemaal bij dit seizoen, maar toch… 36. Nieuw DIY project starten met steigerhout, schroeven en witte krijtverf #DIY
 
 
Dit waren mijn Intagram momentjes van de maand April. Echt superveel foto’s. Ik heb zelf een aantal foto’s weggelaten die ik niet zo mooi vond. De volgende keer als ik weer boven de 50 foto’s (52) heb, zal ik alleen de hoogtepunten plaatsen. Nu denk ik dat het niet zo leuk is om te lezen, wel om te kijken natuurlijk haha. Ook heb ik met een aantal give aways meegedaan via IG. Binnenkort weer de maandelijkse update over Edukans, theenieuws en natuurlijk mijn nieuwe én eerste wekelijkse rubriek. Hope to see you soon!!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  30 april 2014 at 21:47

  Een super mooi overzicht van de maand April Rensina, ik had ze natuurlijk al voorbij zien komen 🙂 Ik ben erruuugg benieuwd naar je nieuwe rubriek! Ik krijg je nog steeds niet in mijn blogrol…vreemd hè?!

 • Reply
  cindy landuyt
  30 april 2014 at 23:40

  Heel leuk, zo'n instagram overzicht. De croissantjes van Laura's Bakery zien er heerlijk uit! Hier moet ik mij ook eens aan wagen :-). Benieuwd naar je nieuwe rubriek!

  Cindy x

 • Reply
  lien
  1 mei 2014 at 13:46

  Leuke foto's van een druk en gezellig leventje!

 • Laat een reactie achter