Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram momentjes: Januari

En hier is ie dan, het eerste maandoverzicht met de foto’s van Instagram.
Ik heb steeds een collage met vier foto’s en zal er onder kort uitleggen wat er te zien is of wat ik heb beleefd. Van tevoren dacht ik dat ik waarschijnlijk maar รฉรฉn of twee foto’s zou hebben, maar dit is niet het geval. Erg leuk om deze leuke foto momentjes terug te kijken.

1. Nieuwe spulletjes! Gekocht bij de Ikea, 6 lichtroze kommetjes voor mijn uitzet, een heeerlijk zacht plaid die al een tijdje op mijn lijstje stond, kaarten en kledinghangers.2. Op stage heb ik een muziekles gegeven aan de hand van het muziekstuk Peter en de Wolf, hier ben ik het stuk aan het uittekenen. 3. Heerlijk op de bank met mijn nieuwe plaid, een kopje thee en koekjes! 4. Ik kreeg alsnog een kerstpakket van de TSN en heb hiervoor deze twee boeken uitgekozen.
5. Mijn bestelde spulletjes bij de sweet table shop zijn binnen gekomen! In een eerdere blogpost vertelde ik er ook al over. 6. De afgelopen twee weken was ik druk aan het samenvatten voor de tentamens, bah! 7. Afscheid op stage, dus deze heerlijke hamburgercupcakes gemaakt. 8. Lekkere combi, een kopje appeltaart thee met een appel.
9. Ik had een dagje vrij dus heb ik geleerd, samengevat en opdrachten afgerond. Het einde van de module 2.2 was in zicht. 10. Lang leve de kortingsacties bij de V&D, heb dit geweldige taartplateau van Blond Amsterdam aan mijn collectie kunnen toevoegen. 11. Met de klas hadden we een verjaardag, hiervoor kopen we altijd cadeautjes, ik had deze keer vier mooie cadeaus gevonden. Gelukkig was ze er blij mee! 12. Altijd leuk om zulke post te ontvangen en helemaal met zo’n mooie envelop eromheen!
13. Vorige week viel er veel sneeuw in Sappemeer, natuurlijk moest ik hier een fotootje van maken.ย 14. Vanwege de sneeuw heb ik de folders rondgebracht met de slee, leuk dat ik het vond haha. 15.Ik heb gisteren alvast een tulbandcake gebakken voor mijn verjaardag. Dit scheelt weer tijdstress hihi, hij is inmiddels al ingevroren…
Dit waren mijn Intagram momentjes van de maand Januari. Hebben jullie ook een leuke maand gehad?
Enne tips voor de layout zijn altijd welkom! Deze manier heb ik namelijk voorbij zien komen bij een aantal bloggers en vond het wel leuk staan (en zo wordt de pagina niet ellenlang) . Ik wens jullie een fijn weekend!!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  31 januari 2014 at 13:30

  Leuk idee zeg!
  Ik maak ook altijd veel foto's, misschien ga ik komende maand wel “vandaag zag ik” op FB bijhouden…….
  Jij hebt zo te zien een leuke maand gehad, met kadootjes, taart en vele gezellige dingen

 • Reply
  lien
  31 januari 2014 at 14:12

  Oh wat veel sneeuw was er al bij jullie, ben een beetje jaloers! Mooie beelden!

 • Reply
  Annemiek
  31 januari 2014 at 14:26

  Leuk!!! Wat een super mooie herinnering hou je zo van de alledaagse dingen

 • Reply
  Willy
  31 januari 2014 at 21:45

  Super leuk overzicht Rensina, ik ben zelf ook al even aan het stoeien hiermee ๐Ÿ™‚ zรณรณรณ leuk!!

 • Reply
  Tineke
  1 februari 2014 at 17:23

  En toen had ik klein meisje op schoot en ging het voor de derde keer mis. Ik wilde al twee keer eerder zeggen dat ik je blog zo leuk vindt. Bij deze gedaan :-)) En nu snel klein meisje bij de open haard vissen anders hebben we hier een zwarte piet terwijl het daar niet eens de tijd van het jaar voor is :-))

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  2 februari 2014 at 23:34

  Leuke fotoverslag van januari! Zo krijg je een goed idee van hoe jij de dagen doorbrengt, druk met van alles en nog wat. Zit het soms in de familie?
  groeten en liefs uit Leek.

 • Laat een reactie achter