Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: Juli

Na al die prachtige en inspirerende Instagrammers is het tijd om mijn eigen Instagram eens te showen. Het is namelijk alweer bijna augustus en daarom heb ik voor jullie mijn IG momentjes in juli. Natuurlijk een maand waar ik op vakantie ging naar Duitsland, hier zullen jullie dus een aantal foto’s van terug zien. Maar ben ik druk op zoek naar een kamer en kocht ik alvast wat materialen en een laptop voor CIPAB, de boeken koop ik binnenkort ook. De komende maand de introductie en de eerste schoolweken, spannend! 

1. Hele mooie theezakjes geruild in Hoorn, ik had er zo’n 284 nieuw. 2. Ik kreeg zomaar allemaal nieuwe zakjes vanuit Maleisie, iemand was daar op vakantie en nam ze voor me mee, LIEF!  3. Ook ging ik op ‘kraam’visite bij een goede vriendin. Dit schattige katertje moest ik even vastleggen.  4. Vakantie voorbereidingen, twee tijdschriften, mijn vakantiejournal en knutselspullen nam ik mee. Dit konden jullie ook al lezen in het blogje over mijn vakantie. 

5. Op een regenachtige dag schreef ik de vakantie kaartjes. Ik kon het niet laten om ze ook mooi te versieren met tape en gekleurde pen. Oja de postzegels waren ook erg mooi. 6. Grappige brievenbussen in Duitsland! 7. Natuurlijk werkte ik ook in mijn vakantiejournal. 8. Deze foto vind ik zo prachtig! Één van de eerste vakantiefoto’s gemaakt met mijn nieuwe camera. Het ging me om de vlinder, maar later zag ik dat er ook een bijtje opstond 🙂

9. Een selfie met mijn mama in de stoeltjeslift in Saarburg.  10. En natuurlijk moest ik ook een ijsje, deze was heerlijk met ijs, slagroom en verse aardbeien. 11. In de tweede week kwamen mijn oom en tante gezellig een weekje bij ons. Met hun gingen we ook op stap. Hier zaten we op een terrasje in Saarbrücken. 12. Met z’n allen uiteten! We hebben geloof ik 3x bij het restaurant op het park gegeten en alles was steeds heerlijk. 

13. In Duitsland heb ik dit mooie bakboek gekocht. Ik wil hier nog een uitgebreid blogje over schrijven.  14. Via Instagram zag ik een foto van een kras wereldkaart, iedere keer als je in een land bent geweest mag je een land openkrassen. Via gadgedstore.nl heb ik hem besteld, alleen is hij groter dan verwacht dus nu opzoek naar een grote lijst. En ik heb al een aantal landen kunnen openkrassen.   15. Ieder jaar maak ik van de vakantie een fotoboek, eerder via scrapbook maar nu digitaal omdat dat sneller klaar is en ook leuk is om te doen. Afgelopen zondag deed ik inspiratie op in eerdere fotoboeken. En nu is het boek al besteld. 16. Ik doe ook mee, het kan nog net. Wat een prachtig initiatief en gebaar van @lyndahome !! ❤ to all the people whi lost someone #circlearoundmh17 #mh17 #prayformh17
17. Ik kocht dit lekkere sap waar ik HIER een review over schreef. 18. Ik had laatst 20,- shoptegoed en een tijdschrift gewonnen bij BeadsandBasics.nl. Deze leuke spulletjes heb ik uitgezocht voor het maken van een ketting en armbandjes. 19 Ik wilde graag de Instagram foto’s van de vakantie af laten drukken, de hema had een mooie actie dus maar eens geprobeerd. Ze zijn leuk maar wel heel mini, ongeveer 6×6 cm. Maar wel schattig voor in mijn vakantiejournal 20. Donderdag de Hema opberger opgehaald. Wat is ie groot en leuk zeg! Eerst bewaar ik er mijn kussens in, maar ga hem als wasmand gebruiken denk ik.
 21. Blij met m’n nieuwe schooltas, ook besteld bij de HEMA en er zit ook nog een vak voor de laptop in wat ik niet wist. Nu bijna klaar voor het Cibap! 22. Nieuwe header en layout aan het ontwerpen voor mijn blog. Ik ben dit een beetje zat en wil het wat professioneler en meer eigen maken. 
 
Zo, wat had ik weer een drukke maar leuke maand. Ik ging twee weken op vakantie en nu alweer druk aan het werk. Augustus belooft ook veel goeds met een nieuwe opleiding en wie weet vind ik wel een kamer! 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  31 juli 2014 at 11:47

  Wat een mooie foto's zeg! Leuke maand heb je gehad! Succes met het begin van je nieuwe opleiding!
  Liefs,
  Mirjam
  Ps: de sapjes zijn inderdaad erg lekker!

 • Reply
  Willy
  31 juli 2014 at 22:22

  Mooi overzicht Rensina (leuk om Kareltje ook hier te zien :)) succes met het vinden naar een geschikte woonruimte, ben errruug benieuwd!!

 • Reply
  lien
  1 augustus 2014 at 15:35

  Ohhh je aardbeienijs ziet er heerlijk uit!! leuke foto's! geniet nog!!

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  2 augustus 2014 at 13:47

  Leuk en interessant bericht om te lezen! Mooie foto's en dan kun je goed zien wat je bezig houdt. Ik heb ook een aantal theezakjes meegenomen van onze vakantie. Al zou er maar eentje bij zijn, zou oma Steursma wel zeggen, dan zou dat mooi zijn. T.z.t. krijg je ze wel of je haalt ze een keer op bij Jack in Hoogezand. Maar ja, als je dan al in Zwolle woont, gaat dat moeilijk. Enfin, het komt vanzelf bij jou terecht.
  In ieder geval heb je een mooi overzicht van alles gemaakt. Ben wel benieuwd hoe dat afloopt in de eventueel nieuwe kamer in Zwolle. Het wordt daar vast gezellig!
  groetjes uit Leek, ook aan de andere familie.

 • Reply
  theezakje41
  2 augustus 2014 at 15:00

  Wat heb je weer veel te vertellen, kijk uit naar het nieuwe layout van je blog, inderdaad zo nu en dan wil je wel eens iets anders. Ik zal er ook weer eens over na denken.

 • Reply
  Joke
  4 augustus 2014 at 22:03

  Leuk om te lezen en je foto's te zien en dat aarbeienijs(je)……….. het water loopt me in de mond 😉
  Ik ben benieuwd wat je nieuwe layout gaat worden.

  groetjes, Joke

 • Laat een reactie achter