Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: Juni

Ik had een drukke maar fantastische juni maand. Vandaag deel ik mijn mooie momentjes met jullie. 
Met natuurlijk het belangrijkste mijn aanmelding op het CIBAP in Zwolle. Ik kreeg vragen over welke opleiding ik daar ga doen. Nou de opleiding productpresentatie/vormgever. Wat het fijne is aan het Cibap is dat je de eerste 10 week bij iedere opleiding gaat ‘kijken’. Na die 10 weken moet je dan besluiten welke opleiding je echt gaat volgen. Heel fijn, want straks vind ik een opleiding die ik toch leuker vind of beter bij mij past. Wel mag ik al in de versnellingsgroep, van MBO/Havo-ers. Nu duurt de opleiding maar 3 ipv 4 jaar. 

Ik was sportief bezig deze maand, zo deed ik mee met de June Jump Rope Challenge. Dit was echt heel zwaar, ik ben dan ook gestopt op de 15e dag… Verder heb ik veel work outs op de Kinect gedaan. Maar ik ben gestopt omdat het echt te veel werd naast al het werk bij de Thuiszorg, ik was een dag namelijk helemaal uitgeput. Ook heb ik mijn zelfgemaakte wandrek eindelijk ingericht, superleuk geworden!
Deze maand veel leuke aankopen gedaan. Ik kocht deze maxi dress bij de C&A, alvast voor Ethiopie. Maar hier kan ik hem natuurlijk ook aan, ik kreeg veel lieve reacties van IG-ers. Een foto toestel en gave weegschaal bij de Aldi en Lidl. Ook kocht ik veel stationary spulletjes zoals de nieuwe Hema spullen en kwam mijn bestelling bij postpapierenzo binnen. Ik kreeg er zelfs extra kaartjes voor mijn Edukans actie bij, super lief van Anita! 
Lieve post gekregen. Van Mirjam, die ik via haar blog had gevraagd of ze uit wilde kijken naar theezakjes op haar vakantie, kreeg ik een aantal theezakjes en andere leuke spulletjes. Ze mailde mij dat ik ook de lege theezakjes krijg, als ze ze heeft opgedronken, leuk! Naar aanleiding van mijn Instagram post over Ruchama kreeg ik een leuk vossenkaartje van haar mét oogjes. En zomaar een verrassingskaartje van Janet omdat ik ben toegelaten op het Cibap (ze zag mijn adres op de brief staan). 
Ook schilderde ik mijn plankje wit, hij is weer helemaal als nieuw nu. 
Dat het een drukke maand was, vertelde ik hierboven al. Ik had namelijk mijn voorbereidingsweekend van Edukans tegelijk met het jaarlijkse familie weekend. Dus op vrijdagavond was ik aan het Tjeukemeer, hier zag ik deze prachtige zonsondergang. Ook had ik de € 1000,- van mijn sponsoractie bereikt EN er komt nog meer bij!! Op zaterdag en zondag was dus het voorbereidingsweekend, iedereen moest een shirt met zijn naam in een rebusvorm aandoen. En ik had natuurlijk de intake op het cibap waar ik veel spullen mee heen moest nemen. 
Natuurlijk geniet ik erg van de natuur om mij heen. De prachtige, volle bloempot bij ons in de tuin, mijn mama had rode besjes van de struik gehaald en vond dit lieve, kleine slakje. Ik bracht hem naar buiten en zetten hem bij de hortensia. Een bezoekje aan opa en oma en hier liep ik door hun prachtige tuin. 
Als laatst had ik afgelopen zaterdag een thuisruil beurs in Hoorn. Deze berg theezakjes heb ik geruild/gekregen. Hierover komt donderdag nog een blogje online 🙂
 
 
Ik vond het echt een superleuke, maar drukke maand. Als ik zo terug kijk heb ik veel gedaan, gezien en geleerd. Trots natuurlijk dat ik ben aangenomen op het Cibap maar ook dat ik de     € 1000,- voorbij ben bij mijn sponsoractie. De juli maand wordt ook leuk want ik ga eerst twee weken op vakantie naar Duitsland, samen met mijn ouders en broertje. Hier heb ik heel veel zin in!! Tot snel lieve volgers. 

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  1 juli 2014 at 10:54

  Hoi. Wat leuk, zo'n maandoverzichtje. En nog gefeliciteerd met je toelating (volgens mij was ik dat vergeten te doen). Veel plezier de komende maand, ook op vakantie!
  Heb je mijn mailtje gehad?
  Lieve groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  lien
  1 juli 2014 at 19:31

  Dat klinkt als een superleuke opleiding!!

 • Reply
  Indruk
  1 juli 2014 at 21:33

  Lijkt me een leuke creatieve opleiding en wat leuk dat er mensen gehoor hebben gegeven aan je oproep voor theezakjes! Ik drink losse thee, dus heb helaas geen zakjes voor je verzameling. Ik wens je een fijne vakantie toe met je familie! Pascale X

 • Reply
  Willy
  1 juli 2014 at 22:51

  Mooie momenten heb je weer vastgelegd en wat gaaf dat je de gelegenheid krijgt bij alle opleidingen een kijkje te nemen, ben errruug benieuwd!

 • Reply
  Daphne Coers
  2 juli 2014 at 21:42

  Wauw, ik moet er gewoon een beetje van bijkomen, wat een drukte.
  Goed dat je je 1000,- bereikt hebt, GEFELICITEERD hiermee.
  Leuk trouwens je rebus t-shirt.
  Hele fijne vakantie en geniet maar lekker van je rust.

 • Laat een reactie achter