Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram momentjes: Maart

Superleuk al jullie reacties die ik steeds krijg en alweer een paar nieuwe volgers! Wel heb ik het idee dat ik bij een aantal mensen niet meer in de leeslijst sta, krijg van ‘trouwe’ volgers geen reacties meer… Dus zal binnenkort eens kijken of er iets in de instellingen is veranderd ofzo. Kunnen jullie laten weten als jullie mijn blog wel in jullie lijst hebben? 

 
 
1. Op 1 maart was het bakdag voor mijn sweet table: de schuimlollies zitten in de oven. 2. En de #sweettable staat voor de 2e keer klaar, nu voor mijn familie… 3. Blij met m’n gekregen taartbordjes van Blond Amsterdam passend bij het taartplateau. Nog opzoek naar de laatste twee. 4. Happy birthday to my daddy #50 #abraham. Op 6 maart was hij jarig.
 
5. Blij met m’n nieuw #handmade gekochte ketting van curlycreative, Ook zo’n leuke ketting bestellen? Kijk dan op haar blog of Facebook, maar wees er snel bij want ze heeft elke bedel maar één keer en ze zijn snel op. 6. Heerlijke taart op mijn vaders verjaardag! 7. Weer wat nieuwe blond spulletjes van mijn verjaardagsgeld gekocht! 8. Lekker gegeten bij #tapasstraatje #groningen met teamies #heerlijk. 
 
 
9. Outfit of the day: Vrij nieuw truitje en m’n nieuwe ketting van Curly Creative 10. Freubelen met m’n vriendinnetje Maureen. 11. Het eindresultaat! #creabea #mixedmedia #gesso #gelmedium 12. Eens in de zoveel tijd hebben we geen zin om te koken en bestellen we pizza. Ik neem vaak Pizza Quattro Stagionne. #delicious
 
 
13. Vaak maak ik een thematafel in huis, dit keer natuurlijk de lente in huis gehaald! 14. Leuke post! Mn bestelde kaartjes van Heidi zijn gekomen. Geweldig leuk verpakt, snel openmaken. #postcards 15.Dit zijn ze dan! Vind de lente en smile het leukst. Deze kaartjes kun je bestellen op het geweldige blog van Heidi en Chrissie http://witenbont.blogspot.nl/ 16. Homemade preischotel gemaakt! #Delicious 
17. Lekker dagje vrij, dus fijne tijdschriften lezen die ik had gekocht #smult #ariadneathome #101woonideeen #tijdschriften 18. Op deze zonnige dag naar de #tuinland geweest, mooie viooltjes gekocht voor de edukans verkoop. 19.Liefde voor m’n nieuwe dekbedovertrek van de #primark #love 20. Mooie theezakjes gekocht bij de #makro Goede verhalen gehoord dus ben benieuwd naar de smaakjes. De zakjes en de doos zijn in ieder geval geweldig mooi!
 
Dit waren mijn Intagram momentjes van de maand Maart. Lekker veel hashtags (#) laten staan, vind dit zo gezellig lijken 🙂 Hebben jullie ook een leuke maand gehad? De maand is voor mijn gevoel voorbij gevlogen met al die verjaardagen en leuke uitjes. Ik heb helemaal zin in de lente/zomer met dit mooie weer. Binnenkort een update over Edukans, theenieuws en knutsels voor mijn Koningsdag actie. Hope to see you soon!!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  lien
  30 maart 2014 at 19:11

  Wat een heerlijke maart-momentjes. Op naar nog zo'n gezellige maand! Ik ben verliefd op je blond bordjes!

 • Reply
  Daphne Coers
  30 maart 2014 at 21:42

  Jij hebt echt van alles wat gedaan en meegemaakt he, deze afgelopen maand.
  Leuk om dat zo in kaart te brengen.
  Je verjaardagstafel en alle bijbehorende lekkere en mooie dingen vind ik echt een hoogtepunt en je blond servies…..Jaloerssssssss
  (Ik zie je gewoon in mijn leeslijst hoor, ben alleen niet zo druk met bloggen geweest de laatste tijd)

 • Reply
  Annemiek
  31 maart 2014 at 18:46

  Leuk om al je belevenissen zo op een rijtje te zien, al volg ik ze natuurlijk ook al op instagram 😉
  Dat probleem met de leeslijst is mij ook al opgevallen. Ik mis soms ook zomaar een paar blogmomenten van mensen die ik volg.

 • Reply
  watdoetvanessanu
  31 maart 2014 at 20:22

  Ziet er weer leuk uit! Heerlijk lente in huis! Leuke kalender van Blond!! Groetjes Vanessa

 • Reply
  Chrissie en Heidi
  1 april 2014 at 10:18

  Leuk zeg! Bedankt voor het delen! Heerlijke plaatjes allemaal!

  Liefs, Heidi

 • Reply
  Marja Kenter
  1 april 2014 at 18:58

  Het ziet er allemaal geweldig uit. Wat knap dat je dit kunt.
  Je vraagt of ik je nog wel in mijn leeslijst krijg…..ja hoor. Ik denk dat mensen nu wat minder reageren omdat het zo mooi weer is en velen naar buiten gaan.
  Voor Educans kan ik helaas niet met je meegaan aangezien mijn man een afrika “gek” is en we onze eigen dingen doen. Ik wens je wel succes want ik vind het prachtig wat je doet.
  Groetjes Marja

 • Reply
  Willy
  1 april 2014 at 21:44

  Ik had ze natuurlijk al gezien maar ook leuk om hier het verhaal erbij nog even te lezen 🙂 Ik heb nog even gekeken maar je staat op de een of andere manier niet in mijn blogrol maar wel in mijn leeslijst. Ik denk dat daar in het vervolg maar moet kijken zodat ik niets mis 🙂

 • Reply
  Vintagirie
  14 april 2014 at 21:40

  Die Blond Amsterdam dingen zijn echt leuk! En die ketting is prachtig.

 • Laat een reactie achter