Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: Mei

Na al die prachtige en inspirerende Instagrammers is het tijd om mijn eigen Instagram eens te showen. Het is namelijk alweer juni en daarom heb ik voor jullie mijn IG momentjes in mei. Ik heb besloten om voortaan niet alle foto’s te plaatsen (het zijn er echt te veel haha) maar gewoon de leukste/grappigste/opvallendste…

1. De nieuwe cactusjes staan leuk op de plankjes boven mijn bed. Zit alleen te twijfelen of ik het ‘kastje’ wit zal verven. Wat vinden jullie? 2. Herinneren jullie je de stapel planken en verf nog uit de vorige maand? Nou hier is ie dan, mijn zelfgemaakte houten wandrek (oke, met een beetje hulp van pap en mam). Nu nog schuren en wit verven 3. Ik deed mee aan de #rainbowflashmob. Je krijgt een kleur van iemand en vervolgens ga je in je huis/kamer op zoek naar deze kleur. Ik kreeg de kleur oranje en heb best veel spulletjes gevonden, leuk! 4. Wandrek mooi wit geverfd, de afgelopen twee week ben ik druk bezig geweest om mijn kamer op te ruimen en een beetje te veranderen zodat hij erin past. Binnenkort een foto als hij is ingericht. (Er komt een kleine room tour aan!)
 
5. Zoals jullie HIER al konden lezen heb ik deze drie boeken gelezen voor de Reading Challenge. Helaas heb ik mijn gewonnen boek nog steeds niet binnen, maar er is mij beloofd dat ze er durk mee bezig zijn. 6. Yeah, m’n gekochte spulletjes van @leeffstijl zijn binnen. Nu nog bedenken waar ik het ophang en neerzet 🙂 7.Mooie ranonkels, gekocht op de markt. 8. Fijne post gekregen van By Kris en als leuk extraatje enveloppen en briefpapier gekregen van de #postfabriek, hier volgt nog een blogje over! 🙂 
Ik heb de DR. OETKER Cupcake workshop gevolgd, afgelopen week schreef ik er HIER een blogje over. En ook heb ik de SPINNENCUPCAKES gemaakt.
9. Ik heb de foodwelovebox, samengesteld door Hidde de Brabander, besteld en kreeg hem deze maand binnen. Er zitten gelukkig recepten bij want ja wat moet je nou bakken met bier…. Waarschijnlijk blog ik hier nog over.  10. Chocola en thee gekocht, prachtige verpakkingen! Stiekem was de chocolade voor mijn Instaswapmaatje, maar tja ik wilde toch graag een foto plaatsen. 11. Aah vet lief! Mijn lieve klasgenootjes hebben als verrassing een afscheidsfeestje voor mij georganiseerd omdat ik ga stoppen met de opleiding. Deze lekkere biggetjes in de moddertaart was heerlijk!! 🙂  12. Vorige week zondag lekker gefietst, 30 km! Met als pauze dit heerlijke ijsje bij Meerwijck.
13., 14. & 15 Een tijdje geleden vertelde ik al over de Instaswap. De afgelopen week was ik druk met de #instaswap2014 Vrijdag is mijn pakketje op de bus gegaan en mijn swapmaatje heeft hem ontvangen. Gelukkig is ze er blij mee. 16. Allemaal brievenbuspakketjes en enveloppen verstuurd. Onder andere theezakjesruil, verkochte schoolboeken en natuurlijk de Instaswap. De post zal blij met me zijn 😉
17. Ik had deze week 100 volgers op mijn IG, te gek! Op naar de 200 🙂 18. & 19 Op Hemelvaarstdag gezellig gewinkeld met mama bij woonwinkel Entree in de Punt. Blij met m’n gekochte spulletjes van #entree #depunt Nu heb ik mijn blond gebaksbordjes serie compleet! 20. Jeej m’n instaswap is gisteren al gearriveerd, het is zelfs een klein pakketje! 🙂 Super ingepakt en de inhoud is ook erg leuk. Inhoudfoto volgt 😉 Ook over Entree en de Instaswap volgen nog blogjes… 🙂
 
Zoals jullie kunnen lezen ben ik de komende maand ook weer druk met mijn blog in de weer. Heb al veel ideetjes voor blogjes en ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden. De komende maand wordt het leuk, maar ook spannend. Ik heb namelijk mijn intake op het CIBAP en in Groningen (2e keus). Verder heb ik nog een aantal feestjes en etentjes op de planning. Maar dit zien jullie de volgende maand allemaal. 
 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Willy
  1 juni 2014 at 21:14

  Mooie momenten heb je vastgelegd en succes met de intake, wat is je 2e keus?

 • Reply
  Bernardine
  2 juni 2014 at 00:53

  Opleiding gestopt? Ik lees even niet mee en zulk nieuws!
  Gelukkig, ook weer iets nieuws in het verschiet 🙂
  Maar je gaat nog wel naar Ethiopië?

  Enne, ik zou het kastje wit doen, als die andere dat ook is 🙂

 • Laat een reactie achter