Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: Oktober

Oktober wat was je een fijne maand! Ik had het erg druk met het afronden van alle opdrachten uit het eerste blok op het Cibap. Maar het is allemaal voor Ethiopië af gekomen, gelukkig. Natuurlijk had ik de woonbeurs en mijn geweldige reis naar Ethiopië. In november zal ik nog lekker nagenieten van mijn reis, want ik maak natuurlijk een fotoboek en zal voor jullie een uitgebreid verslag schrijven. Maar nu eerst weer een kleine impressie van oktober (Het is namelijk al laat en heb geen tijd meer om alle IG foto’s bij langs te gaan, de vorige keer was een collage ook leuk dus hier nogmaals). 

 
* Afgelopen donderdag was ik lekker vrij van school, maar moest ik toch naar Zwolle voor een kamer bezichtiging. Dus besloten mijn moeder en ik er een leuk shopdagje van te maken. Het was heel rustig en we konden dus overal goed rondkijken. Beide zijn we goed geslaagd! 
 
* De lieve kindjes uit Ethiopië begroeten jullie 😉 HIER kon je al mijn eerste verslag van de reis lezen. 


* Morgen, 3 oktober, wordt de instaswap Fall edition weer verstuurd. Ik heb weer met veel plezier iets gemaakt en gekocht voor mijn swapmaatje. Superleuk om te doen, binnenkort kunnen jullie zien wat ik voor haar heb gemaakt en wat ik heb ontvangen.

* Het eerste moodboard is weer gemaakt! Afgelopen week had ik de kick off voor het nieuwe project Converse Allstars en moesten we een doelgroep moodboard maken. Mijn groep was erg trots op het eindresultaat. 

* Selfie met de Ethiopian kids tijdens de spellendag. Ze vonden de stickers echt geweldig, sommige kinderen hadden hun hoofd helemaal volgeplakt ipv het opdrachtenboekje haha. 

* Deze mooie plaat zag ik op de woonbeurs, ik vind hem echt heel mooi. Wie weet speur ik er eens naar en print of koop ik hem. 

* De maandkalender van Elske Leenstra is altijd heel leuk, en als je een mooie foto plaatst op IG met de #Elskeposter kun je ook nog eens een poster winnen. 

* Klaar voor de reis met het shirt dat we speciaal hadden laten drukken voor de reis. Op de voorkant staat de Ethiopische vlag en mijn naam, op de achterkant Onderwijsexpeditie Ethiopië 2014. Een leuk aandenken. 

Ik hoop dat jullie dit weer een leuk maandverslag vonden en tot blogs! 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  2 november 2014 at 22:27

  Leuk zeg! Wat fijn dat je weer veilig terug bent uit Ethiopië! En volgens mij heb je het daar erg leuk gehad!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Willy
  2 november 2014 at 22:42

  Een maand vol hoogte punten Rensina, mooie foto's!!

 • Reply
  Joke
  3 november 2014 at 16:52

  Een drukke maar leuke maand Renisina.
  Leuke foto's.

  groetjes, Joke

 • Reply
  lien
  3 november 2014 at 22:36

  Een heel leuk maandverslag! vrolijke foto's! Leuk te zien hoe graag de kindjes ook op de foto gaan daar!

 • Laat een reactie achter