Geen categorie Instagram maandmomentjes

Instagram Momentjes: September

September is letterlijk voorbij gevlogen. Ik had het erg druk met mijn nieuwe opleiding, al die nieuwe vakken en opdrachten. Maar het is wel erg leuk gelukkig. Oktober belooft ook veel goeds, maar nu eerst een kleine impressie van september (ik heb namelijk geen tijd om alle foto’s te bekijken en de leukste te posten… Eens zien hoe mijn leukste momenten in een collage staan op mijn blog. Wat vinden jullie ervan? 🙂 Hier mijn momentjes: 

* De instaswap is weer begonnen en dit keer de herfsteditie! Zo leuk, ik hem me meteen weer opgegeven. Gisteren was de laatste aanmeld dag en de aanmeldingen hebben zich werkelijk overtroffen. Wel 762 mensen doen deze editie mee! Wow wat een klus om alle adressen te wisselen en te verdelen. Er zijn trouwens ook weer hele gave sponsoren dit keer (en ook veel zeg). 

* Ook deel ik af en toe iets leuks vanuit mijn opleiding. Op de tweede foto zien jullie mijn Jip en Janneke etalage, ik was er trots op 🙂 

* Deze maand behaalde ik de 200 volgers, wat veel al zeg. De afgelopen dagen weer een aantal nieuwe, dus dat is hartstikke leuk! 

* Ik deelde de Instagram van Tante-Rith op mijn blog en ze stuurde mij zomaar haar geweldig, leuke paperbag op. Zo lief! Nu nog een mooi plekje vinden. 

* Vorige week kreeg ik mijn laatste lange jurk binnen. Nu ben ik qua kleding helemaal klaar om naar Ethiopie te gaan! Het gaat nu echt snel, nog maar 10 dagen… Spannend!!!

* Ik maakte weer een mooi hoekje op mijn wandrek. Dit keer gebruikte ik mijn nieuwe vaasje en plakte ik er een leuk kaartje bij. Zo heb je snel weer een heel leuk hoekje. 

* Een klasgenootje vertelde mij dat Lipton nu een gave tas weggaf bij aankoop van 3 pakjes thee. Ik als theeleut en verzamelaar moest die natuurlijk hebben. Ik vind hem geweldig!

* Als laatst ruilde ik nog met iemand van instagram. Zij gaf mij dit leuke hertje en eigen gemaakte kaartjes. Ik stuurde haar kaartjes en een zelfgemaakt houten huisje. Leuk om zomaar met een vrij onbekende iets leuks te ruilen. 

En verder? Ik had de laatste voorbereidingsdag voor mijn Ethiopië reis, hadden we een fotoshoot bij mijn opa en oma op de boerderij. We geven ze een nieuwe familiefoto op hun 50 jarig huwelijk en dit moest geen saaie foto te zijn…

Oktober belooft een bijzondere maand te worden! Ik heb natuurlijk mijn reis naar Ethiopië, maar begin ik na mijn reis aan het tweede blog op school. Ik heb inmiddels gekozen voor de 3d kant (wist ik natuurlijk al). We starten dan weer in een nieuwe klas, wat ik aan de ene kant wel heel jammer vind. Maar daarover natuurlijk de volgende maand meer. 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  1 oktober 2014 at 20:46

  Wauwwwww, 10 dagen nog maar?!!!!!!
  SPANNENDDDDDDDD.
  Heel veel succes met de laatste loodjes en je houdt ons toch wel op de hoogte he?

 • Reply
  Indruk
  1 oktober 2014 at 21:33

  Wat leuk die paperbag en je rek ziet er ook gezellig uit met je mooie spulletjes. Wat leuk dat je een etalage mocht maken als opdracht, ziet er supergoed uit. Spannend voor je nog maar een paar dagen te gaan! Succes, Pascale X

 • Reply
  Willy
  1 oktober 2014 at 21:48

  Leuke momenten heb je weer vastgelegd Rensina. Opa en oma zijn vast erg blij met zo'n mooie familiefoto en je reis komt steeds dichterbij hè? Spannend hóór, ben reuze benieuwd naar je verhalen straks!

 • Reply
  Een dotje wat
  2 oktober 2014 at 22:07

  Spannende dingen op de planning Rensina! Leuk 🙂
  Heel veel succes en een goede reis gewenst alvast, liefs Marieke

 • Laat een reactie achter