Geen categorie Inspiratie Instagram

Instagram Zondag #1

Hier is ie dan, mijn (hopelijk) wekelijkse rubriek voor een tijdje: De Instagram Zondag.
Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s.
Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen.
Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!

De eerste instagrammer die ik uitlicht is: Leeffstijl ->  http://instagram.com/leeffstijl
Leeffstijl oftewel Suus, is Nederlandse en houdt van reizen, haar interieur en heeft een blog op http://www.leeffstijl.nl . Naast haar blog heeft ze ook een webshop waar ze te gekke spulletjes verkoopt voor een leuke prijs. Zoals jullie hebben gemerkt draagt ze ook een steentje bij aan mijn Edukans actie door de verkoop van huisjes. Van de opbrengst van ieder huisje krijg ik de helft, leuk toch!

Hieronder zal ik een aantal prachtige foto’s showen die Leeffstijl heeft geplaatst op haar IG en ook zet ik haar beschrijving er even bij, soms aangevuld door mij.

Allemaal leuke producten die in de webshop van Suus te koop zijn. Heb zelf net de zwart/roze lamp besteld en natuurlijk mijzelf met 2 huisjes gesponsord hihi. Hopelijk komen ze morgen binnen 🙂
Leuke kleurencombinatie wit en roze huisje! Vind de kleurencombi super (Heb zelf namelijk deze huisjesset besteld) De quote is ook superleuk, gauw eens opzoeken op Pinterest. 
Leuk zo samen, grappig de quote van het Paqhuis heb ik ook.
Welcome in our hallway!
Mijn Ikea ps2014 spiegel in elkaar gedraaid. Hier is de kleinere versie! Nou die had ik zo in elkaar…2 schroeven! Dat ik daar nu 4 weken mee wacht! 
Superleuk spiegeltje, heb deze helemaal niet gezien bij de Ikea. 
New online!! Set of 3 concrete stars! www.leeffstijl.nl
Superleuk setje van de 3 sterren uit de webshop van Leeffstijl, ze zijn er ook in hartjesvorm. 
 

Nou dit was dan de allereerste Instagram Zondag. Wat vinden jullie van de nieuwe rubriek?
Tips over IG-ers zijn heel welkom, want ik kan op dit moment geen genoeg krijgen van al die leuke foto’s op Instagram 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Willy
  4 mei 2014 at 17:04

  Ik vind het een super leuk idee voor een wekelijkse rubriek en je opent gelijk met een hele leuke !!

 • Reply
  Suus
  4 mei 2014 at 19:24

  Super leuk Rensina! Ik voel me vereerd de aftrap te mogen krijgen!

  Liefs Suus

 • Reply
  Instagram Zondag #2 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:27

  […] de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keer gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik) uitgelicht.  Het leuke was dat ze mij vervolgens op haar IG heeft genoemd, hierdoor heb ik veel […]

 • Reply
  Instagram Zondag #3 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:27

  […] inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik) en Sproetinhuis uitgelicht.  De volgende instagrammer die ik uitlicht is: Francisca […]

 • Reply
  Instagram Zondag #4 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:28

  […] inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik), Sproetinhuis en Francisca uitgelicht.  Vandaag is het de beurt aan : IWDSEH (In Wijk Daar […]

 • Reply
  Instagram Zondag #5 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:29

  […] inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik), Sproetinhuis, Francisca en IWDSEH uitgelicht.    Vandaag is het de beurt aan : Arja van […]

 • Reply
  Instagram Zondag #6 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:29

  […] inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik), Sproetinhuis, Francisca, IWDSEH en […]

 • Laat een reactie achter