Geen categorie Instagram

Instagram Zondag #19

Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s. Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen.Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!! 

Heb je die van de vorige keren gemist? Klik dan even op DEZE link, daar staan alle instagrammers op een rijtje.
Ik heb besloten dat ik eerst tot de 20 ga, dus de komende instagrammers zijn eerst de laatste. Misschien dat ik gewoon af en toe nog een instagram favourites deel, maar daar moet ik nog iets op verzinnen. 

Vandaag de beurt aan: Tamara -> http://instagram.com/springwoei
Tamara is een vrolijke, Nederlandse meid die erg van reizen houd. Vorig jaar is ze onder andere in China geweest en op dit moment is ze aan het reizen door Australië! Deze prachtige foto’s deelt ze ook op IG dus kijk gauw mee en wordt jaloers op de mooie plaatjes. 
 
De 4 meest gelikete foto’s van een paar maand geleden. Vrolijke mintkleurtjes, de mooie bank en wat is de neushoorn geweldig zeg! 
 
After a 48-hours journey, we just arrived in Cairns, Australia! Happy to be here, but I’m so exhausted right now…
Tamara is samen met haar vriend op rondreis door Australië. Echt geweldig lijkt me dat, ze zijn van plan om 9 maanden weg te blijven en ondertussen plaatst ze mooie fotootjes op haar IG. Zo kunnen wij mooi meekijken. 
 
Australia • 50 days left! Is it ok to feel a little stressed already? #australiacountdown
Hier zie je de mooie kraskaarten van Tamara en die van haar vriend. De blauwe vakjes zijn de landen waar ze al zijn geweest. Door deze mooie foto heb ik zelf ook zo’n leuke kaart aangeschaft. 
 
Today is the day! As you can see, we started our countdown a while ago… Lovely house, see you somewhere in spring! ♡ * Made this pic yesterday… I can tell you; my face doesn’t look like this at the moment 😉
Haha geweldige foto Tamara! Superleuk hoe je iedere dag een kruisje hebt gezet en zo hebt afgeteld tot de reis. 
 
Echt een prachtige foto vind ik dit!! Ik wist helemaal niet dat zulke dieren op mensen afkomen… Of zou deze daar speciaal voor zijn? In ieder geval geweldig 🙂 
Another #throwbackthursday pic! #Autumn in #Beijing, 2011
Dit is dus een throwback naar China, waar Tamara in 2011 is geweest.
Wat lijkt me dat ook geweldig zeg, veel van de wereld zien en lekker krassen op de wereldkaart. 
Ik begin natuurlijk al over drie weken, met de trip naar Ethiopië. Als je Tamara en haar vriend wil volgen in Australië moet je haar zeker even gaan volgen. 
 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  21 september 2014 at 20:09

  Ik vind het een hele leuke rubriek Rensina.
  Ik lees ze met veel plezier.
  Wat heb je toch een verschillende mensen en wat maken ze een mooie verhalen.
  Zelf ben ik niet zo'n ondernemend typje, tenminste, niet wat betreft reizen. Altijd leuk om dan met andere mensen mee te kijken.
  Drie weken nog totdat je weggaat?? Whaaaaaaa, dat gaat snel.

 • Reply
  Tamara en Bas
  22 september 2014 at 00:52

  Hi Rensina!

  Was een leuk stukje op je blog over mijn instagram! Heel tof! Bedankt voor het uitlichten 🙂 Leuk om te lezen vanuit iemand anders haar perspectief 🙂 De koala zat in een opvang waar ze verwaarloosde en gewonde dieren opvangen. Geen speciaal getrainde dus. Maar jij gaat ook al bijna weg lees ik hierboven, spannend! Dan kun je ook gaan aftellen! Liefs, Tamara

 • Laat een reactie achter