Geen categorie Instagram

Instagram Zondag #20

Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s. Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen.Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!! 

Heb je die van de vorige keren gemist? Klik dan even op DEZE link, daar staan alle instagrammers op een rijtje.
Ik heb besloten dat ik eerst tot de 20 ga, dus de deze instagrammer is eerst de laatste. Misschien dat ik gewoon af en toe nog een instagram favourites deel, maar daar moet ik nog iets op verzinnen. 

Vandaag de beurt aan: Bianca -> http://instagram.com/biancam1982
Bianca is een Marketing & Social media specialist en heeft dan ook een eigen blog. Deze is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken: http://www.atmicasa.nl. Ze houdt van interieur, lifestyle, sushi, zon en ook van reizen. Kijk gauw mee naar de prachtige foto’s van Bianca! 
 
Kijk toch eens wat een prachtig bed Bianca heeft! De achterwand is helemaal zelf gemaakt door haar vriend. En het bed is ook mooi gestyled zo met die leuke kussentjes. 
 
My new couch is my favourite spot at mi casa. More pictures of my restyled home on my blog.
Wat een fijn hoekje zo. Erg leuk die lange plank boven de bank voor allemaal mooie spulletjes. 
 
Details of my side of the bed
Mooi gestyled hoekje
 
Yes…. It’s done my workspace. Check it now on my blog 
Een paar maand geleden hebben Bianca en haar vriend het huis helemaal opnieuw ingericht. Alle kamers werden gerestyled en voorzien van een nieuw verfje of gewoon alleen een nieuw meubel. Ik heb Bianca haar blog even bekeken en daar staan nog meer prachtige foto’s van de vernieuwingen. Zeker gaan bezoeken!! 
 
Die lamp is ook tof zeg! Dit keer wat meer kleur in het huis en mooie bloemen. 
 
To add some color and make my house a ‘home’ we made an IXXI of our first holiday and fun dates. 
Echt lekker vrolijk en kleurrijk op een grote, witte wand, zo’n foto collage. En helemaal leuk als het ook nog persoonlijke foto’s zijn. Dit vind ik nou echt een leuke DIY voor in mijn toekomstige huisje.
 
Our picture for a magazine! Soon more about this #atmicasa
De prachtige foto’s van Bianca komen binnenkort in een magazine, ik ben benieuwd welke!! Dag Bianca, het was fijn om je instagram te delen op mijn blog.
 
Zoals ik al zei is dit eerst de laatste instagram zondag… Misschien ga ik over een tijdje weer verder, of deel ik mijn favorieten op een andere manier. Mar nu eerst even een instagram pauze op mijn blog hihi… Ik ben trouwens wel benieuwd hoe jullie deze 20 instagrammers vonden, zijn jullie ze ook gaan volgen? Of vond je het maar vervelende blogjes… Let me know 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  28 september 2014 at 14:18

  Hoi,
  Ik heb zelf geen instagram, dus ben de instagrammers niet gaan volgen, maar vond het wel erg leuk om de berichtjes erover te zien en te lezen! Jammer dat je er mee stopt, maar ook wel begrijpelijk, first things first!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Willy
  28 september 2014 at 21:04

  Nee absoluut geen vervelend blog post, vond het leuk om met jou mee te kijken 🙂

 • Laat een reactie achter