Geen categorie Inspiratie Instagram

Instagram Zondag #5

Hier is ie dan weer, de wekelijkse rubriek over Instagram. Vorige week even niet gedaan in verband met de nieuwe maand, maar nu heb ik weer een hele leuke voor jullie!

Zijn jullie alweer benieuwd naar alle mooie foto’s?
Dit moet nog even wachten want ik heb eerst een leuk nieuwtje over volgende week.
Volgende week houd ik namelijk een blogweek (!). Ik heb veel tijdschriften/boeken die ik wil gaan reviewen en het leek mij leuk om dit allemaal in één week te doen. Daarom is het volgende week blogweek, met iedere dag een leuk receptenboek, bakboek, tijdschrift en meer. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en gezellig komen buurten. Want ik vind jullie reacties erg leuk om te lezen! 🙂
Nu gauw weer terug naar de Instagram Zondag.
Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s.
Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen.
Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!! 
Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik)SproetinhuisFrancisca en IWDSEH uitgelicht. 
 
Vandaag is het de beurt aan : Arja van Garderen -> http://instagram.com/arja_van_garderen
Arja van Garderen woont in een huisje op negen hoog, is fotograaf, blogger en houdt van (interieur-) styling en de kleuren zwart, wit en hout. Ze is gek op bloemen en het bos, verder gaat Arja regelmatig naar de kringloop en houdt van lekker eten. Arja blogt op het geweldig leuke blog: http://www.arjavangarderen.blogspot.nl  
Ik ken Arja al een tijdje via haar mooie blog en sinds kort zit ze ook op Instagram. Natuurlijk ben ik haar meteen gaan volgen wat ze maakt geweldige foto’s. Dit is ook te zien aan haar volgers want ze blogt nog maar 4 weken en heeft nu al meer dan 340 volgers! 
Hieronder zal ik een aantal prachtige foto’s showen die Arja heeft geplaatst op haar IG en ook zet ik haar beschrijving er even bij, soms aangevuld door mij.
 
Oh happy DAY! Ik wordt zo vrolijk van jullie lieve reacties op de giveaway! Super leuk!!
Ik begin maar meteen met deze hele mooie want Arja heeft namelijk een te gekke winactie op haar blog. Je kunt namelijk de grote knoop winnen in samenwerking met Fonq. Ik doe natuurlijk mee, wil je ook kans maken? Neem dan even een kijkje bij mijn give away tips.
 
Liefde voor kookboeken #onzekeuken #keuken
Geweldig leuk de Ikea plankjes vol met kookboeken, een tip die ik zeker ga onthouden voor mijn eigen huisje later. 
 
Home sweet Home!!
Daar heb ik niets meer aan toe te voegen 😉 
 
Heerlijk even bij t kacheltje zitten! #happycocooning#onsbalkon #onshuisjeopnegenhoog/
Zelfs Arja haar balkon is helemaal leuk gestyled. Inclusief kacheltje! 
 
Love #hema ingelijste theedoek 🙂
De nieuwe theedoek van de Hema wordt ingelijst en in de keuken neergezet, je moet er maar op komen. Maar wel een mooie quote! 
 
Lekker lekker! #homemadewinter #kookboek #koffie#chocoladetaart #yvettevanboven
Kijk nou wat een prachtige foto, je wilt wel meteen beginnen aan de chocoladetaart, MMM!
 
Nou dit was hem dan alweer, de 5e instagram zondag. Zijn jullie er al flauw van? Ik niet hoor, heb nog genoeg instagrammers die ik kan en wil uitlichten. (En er komen steeds meer bij die ik volg hihi) 
Fijn weekend en tot de blogweek! 🙂 
 
 
 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  8 juni 2014 at 08:47

  Mooie foto's zeg!
  Ik doe niks via Instagram, ben bang dat ik dan helemaal verslaaft raak aan de computer, hi hi.
  Ik vind het wel erg leuk om via jou te kijken bij div bloggers/grammers!
  En volgende week……LEUK, ik kom af en toe wel even langs.
  Lieve groet, Daphne

 • Reply
  Mirjam Schippers
  8 juni 2014 at 08:54

  Leuk zeg! Hele toffe foto's heb je weer uitgelicht!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Janet Devilee
  8 juni 2014 at 13:17

  Leuk gedaan! Ik volg haar ook sinds kort en ik ben benieuwd naar je blogweek!

 • Reply
  Arja van Garderen
  8 juni 2014 at 20:26

  Super lief van je Rensina!
  Ben er helemaal stil van! 🙂
  Dankje wel!!
  X Arja

 • Reply
  Sas
  8 juni 2014 at 21:10

  wat een leuke foto's!

 • Reply
  theezakje41
  9 juni 2014 at 12:08

  Wat ben je weer leuk bezig Rensina, ga je de komende week ook zeer zeker volgen.

 • Reply
  Instagram Zondag #6 | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:29

  […] Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s. Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen. Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!!  Heb je die van de vorige keren gemist? Toen heb ik Leeffstijl (klik), Sproetinhuis, Francisca, IWDSEH en Arja uitgelicht.  […]

 • Laat een reactie achter