Geen categorie Inspiratie Instagram

Instagram zondag #7

Iedere zondag zal ik kort een inspirerende Instagrammer uitlichten, inclusief zijn of haar mooie foto’s.
Ik hoop dat jullie dit ook een leuke rubriek vinden en wie weet ga je deze persoon ook wel volgen.
Graag jullie reacties en tips over de inhoud of leuke instagrammers zijn welkom!! 
Heb je die van de vorige keren gemist? Klik dan even op DEZE link, daar staan alle instagrammers op een rijtje

Deze keer de beurt aan : Ruchama -> http://instagram.com/ruchamavantico
Ruchama heeft een liefde voor post, vogeltjes, postzegels, kleur, handlettering, bloemen, typemachines en papier. Dit is dan ook terug te zien in de geweldige kaartjes en postpakketjes die ze maakt. Ruchama blogt samen met Kim en Nienke op het te leuke blog http://postfabriek.wordpress.com/ . Neem daar zeker een kijkje als je tijd hebt! Er is nu ook een winactie in samenwerking met de leuke webwinkel postpapierenzo.nl Je maakt kans op een groot pakket én er is een kortingscode van 15% dus dat is helemaal leuk. Ik heb al mooie kaartjes besteld.
Hieronder zal ik een aantal prachtige foto’s showen die Ruchama (Veel kleurrijke post!) heeft geplaatst op haar IG en ook zet ik haar beschrijving er even bij, soms aangevuld door mij.
Hele mooie kaartjes, Ruchama was laatst op vakantie en verstuurd zelf vanuit daar te leuke post. Wil je meer zon, zee en strand foto’s zien? Neem dan zeker een kijkje op haar IG, want ze heeft ook prachtige zonsondergangen geplaatst. 
 
Wolk en Melk zijn eigenlijk gewoon zebraduiffies!
Ruchama heeft twee witte duifjes als ‘huisdier’, ik vind de namen echt geweldig!!
 

Het is echt weer om binnen te zitten kleuren!#ruchkleurt #kleurboekvoorvolwassenen
Er zijn al vele kleurboek voor volwassenen verslonden door Ruchama, maar van mij mag ze deze plaatjes blijven delen, zo mooi!! 
 
Fijn weer even mijn #handlettering aan oefenen!#postfabriek
Oh oh, wat zou ik dit graag kunnen… Dit wordt dus heel hard oefenen in de zomer denk ik 😉
 
Mijn nieuwe letterbak van Xenos. Het eerste idee was eigenlijk om hem rood te schilderen want ik vind wit zo wít… Maar ik kon het potje verf wat ik dacht nog te hebben niet vinden en begon te twijfelen over het schilderen. En terwijl ik bezig was met de #flowmagazine kalender en het inrichten (zo’n fijn iets om iets nieuws in te richten!) begon ik met versieren want ik stoorde me aan de bovenkant van de cijfers en maanden… Ik werd enthousiast hihi en nu ben ik tevreden!
Af en toe deelt Ruchama ook leuke kooptips: leuke tapejes, kaartjes, maar ook deze leuke letterbak van de Xenos werd gedeeld. Het is al van een tijdje geleden, maar misschien hebben ze hem nog wel. 
 
Kaartjes sturen vanaf je vakantieadres is al leuk maar versierde kaartjes sturen is extra leuk. Op postfabriek.nl laat ik zien hoe je zelfs op vakantie nog je kaartjes op kan leuk! #postfabriek#stuureenseenkaartje
Leuke brievenbusfoto’s met kaartjes. Ik vind de oogjes op de kaartjes zo grappig he              (zie de zeehondjes linksonder)  Wat zou ik graag een keer zo’n mooi kaartje ontvangen! 🙂
 
Vandaag heb ik een opruimdagje. Tijd om weer eens alles lekker te ordenen, door mijn handen te laten gaan, kijken wat ik weg ga geven en inspiratie op doen!
Geweldig al die mooie stempels! 
 
Ik vond het erg leuk om Ruchama haar Instagram uit te lichten. Zoveel mooie postfoto’s en leuke tips. Ik zou graag wat meer post versturen, maar ja naar wie? Iemand die het leuk vind om een kaartje te ontvangen? Ik kan jullie niet beloven dat het zo mooi wordt als die van Ruchama maar ik ga mijn best doen 🙂 
 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Ruchama
  22 juni 2014 at 11:34

  Ha Rensina,

  Dank je wel voor je leuke logje over mijn IG! Voel me vereerd hihi.

  Wil je je adres mailen naar postfabriek@gmail.com dan stuur ik je een gezellig kaartje!

  Liefs, Ruchama

 • Reply
  Willy
  22 juni 2014 at 21:26

  Nou…ik weet nog wel iemand 🙂 Je hebt het adres hè?

 • Laat een reactie achter