Creatief Geen categorie Instagram

Instaswap 2014 *Summerediton Deel 2

Laatst vertelde ik jullie dat ik mee ging doen aan de Instaswap, bedacht door Lynda (Lees hier meer).ย Ik ben dan ook de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen, knutsels en inkopen voor mijn swapmaatje. Ik had namelijk Marije Pasman (@Marijepasman) als swapmaatje. Omdat ik niet zo goed wist wat ik voor haar moest kopen/maken heb ik maar een aantal dingen zelfbedacht en natuurlijk heb ik ook wat leuks gekocht. De swap is op 30 mei verstuurd en op 1 juni geopend, ook heb ik mijn eigen swap binnen (zoals jullie al in mijn meimaand zagen ;)) en nu vond ik het wel tijd om te laten zien wat ik heb gekregen en natuurlijk heb weggegeven.ย 
PS. Ik heb een hele leuke give away tip gedeeld zie de bovenstaande knop Give Aways!! Ik wil in ieder geval wel zo’n gave knoop winnenย 

Zoals ik hierboven al vertelde vond ik het in het begin erg lastig om iets te bedenken voor Marije. Maar na wat speuren op het internet vond ik al gauw wat leuke dingen om te knutselen. (En die te gekke sneakpeaks op de #instaswap2014 helpen ook erg goed ๐Ÿ™‚ ) Vervolgens ben ik gauw aan de slag gegaan want ik had nog zo’n 2 week tot de verzend datum.

Allereerst maar wat lekkers gekocht: Een prachtige chocoladereep in de smaak sinaasappel-melkchocola en een aantal theezakjes van het merk Shoti Maa.
En zo ziet de tafel er dan uit na een avondje hard werken ๐Ÿ˜‰
Eventjes wat sneakpeeks delen op de #instaswap2014

En dit heb ik dan gemaakt voor Marije:

Zoals hierboven al te zien was in de sneakpeek maakte in een hartjesslinger op de naaimachine. Ik had allemaal soorten papier bij elkaar uitgezocht en vervolgens uitgeknipt en aan een paars/wit touwtje vastgenaaid. Vond het zo leuk geworden dat ik er ook meteen eentje voor mijzelf heb gemaakt.
Een Moleskine boekje gepimd, de voor en achterkant beplakt met inpakpapier van de Hema, een kanten randje, knoopjes en mooie letters uitgeprint en opgeplakt. Kijk voor deze set alfabet letters op mijn Printables bord op Pinterest.
Een woordbanner vond ik ook wel passend. Toen ik nadacht over een quote leek summertime mij wel wat, het is namelijk de summeredition swap.
Natuurlijk de chocola, theezakjes, hartjes/sterretjes paperclips en een heel leuk kaartje. (Ook stiekem รฉรฉn voor mijzelf besteld hihi)
En als laatste heb ik dit huisje gemaakt sorry voor de wazige foto, maar had zelf geen gemaakt. Van mijn overgebleven steigerhout heb ik met een beetje hulp een stuk afgezaagd en vervolgens een huisje van gemaakt. Als laatst nog zilver gespoten, heel leuk al zeg ik het zelf.ย 
Alle pakjes bij elkaar, natuurlijk heb ik ze leuk ingepakt!
Dan heb ik mijn swap ook binnengekregen. Heel erg leuk!
Links het pakketje dat ik kreeg, wow wat veel cadeautjes! Rechts de inhoud:
Een zwarte fineliner met notitieboekje, chocolaatjes en thee uit Maastricht, twee kaartjes, en nog wat zelfgemaakte dingetjes. Heel erg leuk!!
Nu ben ik wel benieuwd wie er van jullie mee heeft gedaan aan de swap! En zo niet, zin om volgende keer mee te doen? Lynda heeft namelijk al verteld dat er in het najaar weer een swap komt (kerst).
Ik ga zeker weten weer meedoen.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  5 juni 2014 at 09:43

  Leuk zeg! Ik twijfel zelf altijd om mee te doen aan swaps. Ik ben altijd bang dat wat ik maak/koop niet goed genoeg is.
  Maar wat jij hebt gedaan is echt super zeg!
  Lieve groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Een dotje wat
  5 juni 2014 at 10:17

  Leuk, hรจ? Ik heb ook genoten van het meedoen!
  Van zowel het inpakken als het uitpakken ๐Ÿ™‚
  Mooi hoor wat je gaf en wat je kreeg…
  Liefs Marieke

 • Reply
  jewelyz
  5 juni 2014 at 11:39

  Oh wat ben je weer creatief geweest! Ziet er leuk uit zo'n swap ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Daphne Coers
  5 juni 2014 at 14:09

  Wat ontzettend leuk toch allemaal.
  Ik deed via de Nederlandse swappers wel eens mee met een swap. (zo was Willy ooit mijn eerste swap maatje) en het is erg verslavend, dus pas maar op ๐Ÿ˜‰
  Je hebt er een heel mooi kadootje van gemaakt, zo leuk om te krijgen.
  En wat jij gekregen hebt ziet er ook super leuk uit.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Indruk
  5 juni 2014 at 19:17

  Ik heb met de blogswap meegedaan, zit niet op IG maar wat is het leuk he om iets voor iemand die je niet kent te verzinnen. Wat heb je er veel aandacht aanbesteed, het ziet er prachtig uit wat je hebt gemaakt en fijn dat je er ook wat leuks voor terug hebt gekregen! Pascale x

 • Reply
  Karlijn van der Wijk
  11 juni 2014 at 22:00

  Wat leuk om te zien. Ik zag je swaps al voorbij komen op instagram ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Lynda
  13 juni 2014 at 00:22

  Wat n feestje hรจ, je blijft glimlachen bij al die foto's!

 • Laat een reactie achter