Creatief Instagram

Instaswap 2015 Falledition

Zoals jullie misschien al hebben gelezen heb ik dit keer weer meegedaan met de instaswap. En deze keer de falledition. Ondanks dat ik het best druk had, was het toch leuk om weer mee te doen. Lekker ontspannen ideetjes pinteresten, creatief bezig zijn en wat mooi uitzoeken in de winkel. Kortom weer een geslaagde swap! Oja en ik kreeg ook nog iets heel leuks terug, kijk maar mee. 
Instaswap Falledition 2015Deze mooie doos mocht ik uitpakken, maar eerst zal ik laten zien wat ik voor leuks heb verstuurd.
Instaswap Falledition 2015Ik mocht de herfstswap maken voor @Snailmaildutchie. Iemand die niet echt bij mijn stijl/hobby’s past omdat ze vrijwel alleen maar snailmails op haar IG plaatst. Gelukkig plaatste ze wel een moodboard waar ik wat mee kon, zo houdt ze net als mij van grijs en roze en verwacht ze binnenkort een kindje. Ik probeer dus altijd iets leuks te kopen, zelf te maken, iets eetbaars en drinkbaars in het pakketje te stoppen. Dit heb ik nu ook gedaan en had het volgende   opgestuurd.
Instaswap 2015 FalleditionEen leuk kaartje, snailmailsetje + washitape, een hertje beplakt met papier, een sterrenslinger, Een herfstposter + zelfgemaakt klembord, een notitieboekje, chocolademelkpoeder in buisje en een home made chocolade reep + wikkel. Van het notitieboekje en de chocoladereep + printable  zal ik zeer binnenkort nog een blog maken, want ja altijd leuk die DIY’s!  Gelukkig was mijn swapmaatje er blij mee.
Instaswap 2015 FalleditionDan kreeg ik zelf natuurlijk ook een pakketje! Superleuk en wel van Renske (@huisjeboompjestyling). De doos zag er al veelbelovend uit een ik kon niet wachten om het open te maken (sorry voor de slechte foto’s dus, want ik kon niet wachten tot de volgende dag 😉 ).
IMG_20151103_193326Jeetje ik kreeg gewoon een schoenendoos vol met allemaal kleine cadeautjes, hartjes en confetti. Echt een feestje om uit te mogen pakken want ieder cadeautje was mooi ingepakt met bijpassende quote of stukje tekst.
IMG_20151103_194202En dit zat er allemaal in! Een mooie kerst theedoek , XMAS letters op boomstammetjes voor in de boom, kaarsen, een X magneetje (hoe leuk!), handgel van rituals, een superleuk kaartje, memoblaadjes, 5 kaartjes, een notitieboekje voor mijn bol.com successen en een receptenboekje met hierin al 1 recept van haar.

Jeetje Renske, wat goed uitgezocht allemaal. Je hebt zelf gedacht aan mijn blog en bol.com, mijn recepten en mijn (steeds groter wordende) liefde voor mooie kaartjes.
Nogmaals bedankt!!

Heeft een van jullie ook meegedaan met de instaswap? Zoja heb je ook een mooi pakketje gekregen?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  astrid
  11 november 2015 at 17:20

  Wat een leuke pakketjes zeg! Vond het ook heel leuk om te doen, ook al wacht ik nog steeds op mijn pakketje. Zou afgelopen maandag op de post zijn gegaan dus weet niet waar het pakketje nu is, hopelijk beland hij snel op mijn mat 🙂

 • Reply
  Verie
  11 november 2015 at 18:06

  Wow, wat ben jij ook heerlijk verwend! Geniet ervan.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  mirjamschippers
  11 november 2015 at 18:14

  Echt heel erg leuk gedaan.

 • Reply
  mirjamschippers
  11 november 2015 at 18:15

  Wat een leuke kleurtjes allemaal! Heel leuk gedaan en zelf kreeg je ook mooie dingen, als ik het zie!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Daphne
  12 november 2015 at 07:20

  Wat leuk is dit!
  Ik hou zo van cadeautjes maken, maar zeker ook van krijgen.
  Helemaal als ze met zorg zijn gedacht en met liefde zijn ingepakt.
  SUPER leuk!!

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  13 november 2015 at 14:08

  Twee hele leuke pakketjes! Wie weet doe ik de volgende keer ook wel mee.

 • Reply
  Joke Kieft
  13 november 2015 at 15:58

  Zowel het pakketje wat jij gemaakt hebt als het pakketje dat je gekregen hebt zijn erg leuk!

  groetjes en fijn weekend, Joke

 • Reply
  bhduit
  13 november 2015 at 21:19

  Wat een feestje deze om zo’n pakje te mogen ontvangen! En wat leuk dat je zo je best hebt gedaan passende kadootjes te maken/kopen, ik zeg geslaagd!!

 • Reply
  Instagram maandmomentjes: November | mydailyteacup
  1 december 2015 at 08:01

  […] ie zo op was. Heeft een van jullie het recept al gemaakt? * Deze maand was ook weer de maand van de instaswap. Ik maakte dit leuke notitieboekje en deelde de DIY met jullie. Daarnaast kreeg ik een leuk pakketje […]

 • Laat een reactie achter