Creatief Geen categorie Instagram

Instaswap Falledition 2014 deel 2

Laatst vertelde ik jullie dat ik mee ging doen aan de Instaswap, bedacht door Lynda (Lees hier meer). Door mijn Ethiopië reis kon ik natuurlijk niet vroeg beginnen, maar in de laatste week heb ik toch alle voorbereidingen, knutsels en inkopen voor mijn swapmaatje af gekregen. Ik had namelijk Kayleigh (@keeel90) als swapmaatje. Omdat ik niet veel tijd had, heb ik deze keer meer dingen gekocht dan zelfgemaakt. Dit vond ik wel jammer, maar toch heb ik leuke spulletjes voor haar. Ik had als thema sterretjes, nog best lastig om een pakket geheel in één thema te maken… 
De swap is op 03 november verstuurd en geopend, ook heb ik mijn eigen swap binnen  en nu vond ik het wel tijd om te laten zien wat ik heb gekregen en natuurlijk heb weggegeven. 

Wat ik opstuurde:

Ik had bij de HEMA allemaal leuke inpakzakjes gevonden, zo wordt het pakket een leuk geheel. Ik maakte het af met labeltjes en verschillende touwtjes.
Kayleigh woont net in een nieuw huis en ik zag op haar IG foto’s nog enkele lege muren. Nu had ik eens een letterslingerset gekocht bij de Action en daarmee heb ik zelf letters gemaakt (de originele kleuren passen niet goed in haar huis en ik had niet overal genoeg letters van). Dus zocht ik leuke papiertjes uit en trok de letters over. De tekst vind ik persoonlijk erg leuk en ik hoop Kayleigh ook.
Ik gaf haar ook nog een lekkere chocolade reep, thee, waxinelichtjes waar ik washi tape omheen heb geplakt, de leuke sterrenslinger van de Hema, een hertje wat ik beplakte met sterren papier en een knoopje en als laatst nog een kaartje en kreeg ze een souvenir uit Ethiopië. Een teenslippertje.
Ik kreeg van Marije (@m.jongerden) een echt herfst pakket. Vol met blaadjes en herfstkleuren.
*Sorry voor de wazige foto, ‘s avonds is het nu echt moeilijk om mooie foto’s te maken…
Ik kreeg een letter R, beplakt met herfstblaadjes. Twee slingers, chocolade, een doosje thee, theetipje, stempeltje met paddestoelen, blaadjes en nog kleine blaadjes voor bijv. een herfsttafel/hoekje.
Blij met de leuke spulletjes! Heb er al een nieuw hoekje mee ingericht op m’n wandrek 🙂
Jullie zin om de volgende keer ook eens mee te doen met de instaswap? Je moet dan wel Instagram hebben, in maart start de voorjaarsswap.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Indruk
  9 november 2014 at 18:23

  Wat heb je een leuk pakket gemaakt en ontvangen Rensina! Dit jaar was er volgens mij geen bloggerswap alleen een instaswap. Pascale X

 • Reply
  Willy
  9 november 2014 at 20:00

  Ik vind dat je ondanks het tijdgebrek er toch een super leuk pakket van hebt gemaakt Rensina en erg creatief bedacht om de letters over te trekken op papier wat beter bij de inrichting past! Ook jou gekregen spulletjes zien er leuk uit, altijd weer een verrassing nietwaar maar dat is nu juist de grap 🙂

 • Reply
  lien
  9 november 2014 at 20:38

  Wat een leuke swaps hebben jullie voor elkaar gemaakt! Ik ben al bezig met mijn adventswap, zo leuk om te doen!

 • Laat een reactie achter