Creatief Geen categorie Instagram

Instaswap Falledition 2014

De vorige keer deed ik voor het eerst mee met de instaswap. Natuurlijk heb ik jullie dit ook uitgebreid laten zien, dat kun je HIER terug lezen. Dat was de zomereditie. Dit keer is Lynda alweer druk bezig en begint de Falledition al bijna. Ik doe natuurlijk ook weer mee en het is dit jaar helemaal geweldig. Alle vorige keren zijn namelijk helemaal overtroffen, het aantal aanmeldingen van de vorige editie is zelfs al verdubbeld. Want al meer dan 500 mensen hebben zich aangemeld! Ook zijn er weer vele sponsors aanwezig. 
Lees gauw mee wat het inhoud en hoe je mee kunt doen.

Ik doe dit jaar weer gezellig mee, jij ook toch?
De onderstaande informatie komt van de instaswap website. Wat zeker een aanrader is. Zoveel leuke informatie over de swap, de nieuwste sponsoren worden genoemd en ook zijn er webshops waar kortingsacties zijn voor de swap. Verder wordt er bijna dagelijks een nieuwe update geplaatst met aantallen –> www.instaswap.nl 
Swap?
Voor hen die nog nooit aan een swap meededen, een swap is een “uitwisseling”. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. Zo simpel is het. Je maakt(voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post. Van alle deelnemers verwachten we foto’s op Instagram zodat er in die periode alleen maar happypost op IG te zien zullen zijn. Spreading some love zeg maar.
Swappartner?
Dat is degene die je van Lynda krijgt toegewezen maar let op! Het is de bedoeling dat je de naam zo lang mogelijk geheim houdt. Alle deelnemers vraag ik hun account openbaar te maken zodat je “stiekem” kunt gaan kijken wie hij/zij is. Waar hij/zij van houdt, hobbies etc. Het zou leuk zijn als de ontvanger pas bij ontvangst leest wie de afzender is. Dus….je krijgt van mij een naam, adres en accountnaam en jij gaat aan de slag. Meer niet, o jawel, je hebt voorpret. Vraag het aan de deelnemers van de voorgaande editie en je zult horen dat mensen nauwelijks bezig zijn met wat ze gaan KRIJGEN, alleen maar met het GEVEN. 
Kosten?
Dát bepaal je dus helemaal zelf. Ik vraag altijd om er een brievenbuszending van te maken zodat de portokosten zo laag mogelijk blijven en de drempel om mee te doen dus ook. Mocht je besluiten jouw swap als pakket te verzenden dan mag dat MAAR..ik wil niet dat andere mensen zich daardoor laten leiden en zich verplicht voelen ook pakketpost te gebruiken. Ik wil niemand op hoge kosten jagen en het voor iedereen leuk houden zonder schuldgevoel. Het gaat niet om de GROOTSTE swap! Het gaat erom dat je voor iemand die je waarschijnlijk helemaal niet kent een aardigheidje maakt, een lach op iemand gezicht tovert. De kleinste Swapje kunnen het meest persoonlijk en “waardevol” zijn. Het gaat om de aandacht. Dus geen budget van mijn kant maar hou het leuk.
Aanmelden?
Dat kan …..bij Lynda! lyndahovens@home.nl LET OP! vorige keer hadden we ongeveer 160 deelnemers…….dat zijn heel veel mailtje maar dát is niet erg! Wat ik wél van jullie vraag is een volledige aanmelding te versturen want anders krijg ik het dubbele aantal mailtjes omdat ik je terug moet mailen met mijn vragen. Dus…in een complete aanmelding staat:
* je instagramnaam (dus bv. @lyndahome)
* je naam en je huisadres
en nieuw dit jaar..
* of je wel of niet met een buitenlandse IG-er zou willen swappen. De portokosten zullen hierdoor hoger zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Willy
  23 september 2014 at 10:24

  Leuk, ben benieuwd!

 • Reply
  lien
  24 september 2014 at 11:57

  Wat leuk, ik ben ook heel benieuwd!

 • Reply
  Tineke
  24 september 2014 at 17:42

  Wat fijn dat de regels zo duidelijk zijn. Want ik ben in het verleden vaak de boot in gegaan doordat we ongelijke cadeaus van elkaar kregen. Dat maakte destijds dat ik niet meer swapte. Jammer, maar daar zullen jullie geen last van hebben denk ik zo. Jullie verwachtingspatroon zal anders zijn. Swappen is heel erg leuk om te doen. Het gevoel van verwachting is zo leuk. Het voelt een beetje als Sinterklaas :-))

 • Reply
  Joke
  26 september 2014 at 09:33

  Leuk hoor, ik ben benieuwd naar het resultaat.

  groetjes, Joke

 • Laat een reactie achter