Creatief Geen categorie Instagram

Instaswap Springedition 2015

Jaa het is weer zover, de jaarlijkse instaswap gaat weer van start. En natuurlijk doe ik weer mee. Dit keer is het nog groter en uitgebreider, want dit keer is er voor het eerst ook een kidsswap aangekoppeld. Superleuk. Hieronder deel ik even wat informatie van de instaswap website (www.instaswap.nl) en wie weet doen jullie ook nog mee. Ik zou het leuk vinden om te lezen in de comments, want wie weet wordt je wel aan mij gekoppeld 😉 
Oja wees er wel snel bij, want de inschrijving is geopend tot en met 28 maart, snel aanmelden dus. 

Deze foto maakte ik gisteren om mijn volgers te laten weten dat ik meedoe met de instaswap. Ik kreeg al een aantal leuke reacties van andere volgers die ook meedoen. Logisch want Lynda (de bedenkster) heeft al aangekondigd dat dit de grootste swap tot nu toe wordt, al bijna 1500 aanmeldingen zijn er binnen! 


Meer weten over mijn eerdere keren? Lees dan hier wat ik ontving en verstuurde bij de vorige twee swaps waar ik aan meedeed. 
Falleditie – klik
Summereditie – klik


Swap? (bron: www.instaswap.nl)

Voor hen die nog nooit aan een swap meededen, een swap is een “uitwisseling”. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. Zo simpel is het. Je maakt (voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post. Van alle deelnemers verwachten we foto’s op Instagram zodat er in die periode alleen maar ” happyposts” op IG te zien zullen zijn. Spreading some kindness zeg maar. 
Je swappartner is degene die je krijgt toegewezen van de swapleiders. Het is de bedoeling dat de naam zo lang mogelijk geheim blijft. Alle deelnemers moeten hun instagram account openbaar zetten, zodat je ‘stiekem’ kunt kijken wie hij/zij is en waar hij/zij van houdt. 
De kosten bepaal je helemaal zelf. Wel wordt er gevraagd om er een brievenbuszending van te maken, zodat de portokosten zo laag mogelijk blijven. Maar je mag het uiteraard ook als pakket versturen, maar het is niet de bedoeling dat andere personen zich hierdoor laten leiden. Het gaat namelijk om het gebaar en niet om de hoeveelheid van het pakket
Je kunt je aanmelden via de instaswap website (www.instaswap.nl) en de inschrijving is geopend van 7 t/m 28 maart 2015. Wees er dus snel bij, nog 3 dagen tot de sluiting… 
Ook wordt er deze keer weer een goed doel gesteund, namelijk de Early Birds fotografie. Hiervoor worden deze leuke armbandjes verkocht in 7 verschillende kleuren. Ik heb een zalmroze gekocht en droeg hem gisteren al bij mijn nieuwe outfit. Hij is leuk he, Kindness is trouwens het woord dat benoemd is bij de instaswap. Wees aardig voor elkaar en stuur elkaar wat leuks.
 
Doen jullie ook mee?? 🙂 Uiteraard moet je wel op Instagram zitten, maar mocht je dit nog niet hebben, kun je dit snel aanmaken. Het is zo leuk! 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Verie - Vestywo
  26 maart 2015 at 17:39

  Leuke blogpost, Rensina! Ik doe mee hoor, echt heel veel zin in! De blogswap net achter de rug en weer op naar de volgende ;)! Leuk is het armbandje hé?! Ik heb de taupekleur gekozen, past precies bij mijn horloge. Geniet ervan en alvast succes!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  lien
  26 maart 2015 at 20:20

  Ik zit er nu ook op, maar ben echt nog zoekende. Maar goed, de eerste stap is gezet!!!

 • Reply
  Daphne Coers
  26 maart 2015 at 20:27

  Oh spannend.
  Ik doe niet aan Instagram…….ik doe al zoveel 😉
  Maar swappen heb ik vaak gedaan, das echt heel erg leuk.
  Veel plezier ermee, hou ons op de hoogte.

 • Reply
  Joke
  27 maart 2015 at 18:58

  Ik zag het al voorbij komen op Instagram.
  Ik doe zelf niet aan swappen maar vind het altijd leuk om te zien wat er gemaakt wordt. Hou ons op de hoogte 🙂

  groetjes, Joke

 • Reply
  Willy
  27 maart 2015 at 21:40

  Leuk Rensina dat je ook dit keer weer mee doet, ben benieuwd naar je swap!!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  30 maart 2015 at 16:05

  Ik kwam via de instawapsite op je blog uit. Wat zijn er veel leuke dingen te vinden 🙂 Ik ga je volgen en ik lees nog even verder.
  Liefs Cindy

 • Laat een reactie achter