Persoonlijk

It’s my birthday!!

Jaa vandaag is het zover. Dit kleine meisje hierboven is jarig en ik ben 24 jaar geworden! Wat oud klinkt dat zeg… Ik heb al leuke cadeautjes mogen ontvangen van mijn schoolvriendinnen afgelopen dinsdag en vandaag komt familie langs. Van mijn ouders heb ik het cadeautje al gehad, want ik ging namelijk naar de musical The Lion King met mijn moeder en een nachtje weg. Superleuk!

Ik maakte een boomerang filmpje, zo leuk vind ik dat. Dit kan via Instastories op Instagram.


Inmiddels heb ik al heel wat felicitaties gehad via de app, mail,Β Facebook en Instagram. Omdat je zoveel ‘virtuele’ vrienden hebt voel je je echt jarig met die honderden reacties. Maar een persoonlijk kaartje, belletje of appje vind ik toch het leukst. Dat is net wat specialer. Ik kreeg gisteren al een heel speciaal kaartje via een blogvriendin. Lieve Daphne, dankjewel voor je mooie kaart en lieve woorden. Ik was alweer helemaal vergeten dat ik op je blogvraag gereageerd had vorig jaar πŸ™‚

Allemaal een virtueel taartje voor jullie! Ik zal snel het recept met jullie delen van deze overheerlijke worteltaart πŸ™‚

Fijne dag allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  26 februari 2017 at 20:01

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Gelukkig heb je mijn kaartje ontvangen, lief om dat even te vermelden, ik vind het altijd reuze spannend, soms blijven mijn kaartjes ergens hangen en zien we ze nooit meer terug, hihi.
  Heb je een leuke dag gehad?
  Ach meid, 24……ik ben (bijna) een keer zo oud, dus klinkt het in mijn oren juist heeeeeeeel jong.
  Nog vele jaren enne……geniet nog van je birthTEA avond.
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  Willy Duit
  26 februari 2017 at 21:10

  Van harte gefeliciteerd Rensina, wat fijn dat je zo in het zonnetje bent gezet op je verjaardag! Wat een schattige foto en tof filmpje πŸ™‚ En je taart, tja die is mmmmmoooiiii en lekker weet ik uit ervaring, geniet ervan!

 • Reply
  Verie
  27 februari 2017 at 14:31

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag! Als je dit al oud vind, wat vind je er dan van als je 40 of 50 mag worden?! Wees maar dankbaar, sommige mogen dit helemaal niet bereiken! πŸ™‚ Een heerlijke taart zie ik, echt jou specialiteit! Ik ga ze ook echt eens proberen, wie weet als ik mijn zelfgekweekte worteltjes kan oogsten, gelijk een mooi recept om te delen (met link naar jou blog uiteraard).

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Maddy
  28 februari 2017 at 20:51

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Had je al een berichtje via Facebook gestuurd maar wil je hier op je blog ook nog even feliciteren, is wat persoonlijker. Eigenlijk was het mijn bedoeling om je een echt kaartje te sturen maar ja je staat nog niet op de kalender dus helemaal vergeten. Als ik straks beneden kom ga ik je er gelijk op zetten πŸ™‚ .
  Wat een leuke foto van een lief en zo te zien een beetje ondeugend meisje heb je geplaatst, Je lijkt er nog sprekend op.
  Groetjes, Maddy

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  1 maart 2017 at 13:07

  Hoop dat je een fijne dag gehad hebt! Je nieuwe blog ziet er supermooi uit!

 • Reply
  Maandmomentjes: Februari – Mydailyteacup
  2 maart 2017 at 07:12

  […] jarig en plaatste deze foto van mini me, ben ik niet schattig? ? Β Ik schreef er een blog over! Hier kun je het teruglezen mocht je het gemist hebben. * De afgelopen weken was ik druk voor mijn oom en […]

 • Laat een reactie achter