Boeken&Tijdschriften Creatief Geen categorie

K&Company Smashjournal, Pretty Style

Laatst was ik bij de Pipoos om een porseleinpen te kopen. Ik loop dan altijd een rondje door de winkel om te kijken of ik nog iets leuks zie. Iets wat je beter niet kunt doen haha  Toen zag ik het merk K&Company, allemaal mooie smashboeken, stickers, plaatjes en nog veel meer leuke, bijpassende scrapartikelen. Vandaag laat ik jullie mijn gekochte Smashbook, Pretty Style, zien. 

 
De voorkant is alleen al mooi (nu nog met beschermhoes tot ik hem ga gebruiken), een chipboard waarin een sjabloon is gedrukt.

Wat is het? Dit is een Pink Smash folio waarin 40 verschillende soorten pagina’s zitten. Er zijn verschillende kleuren boeken met dus allemaal een verschillende stijl. Ik heb gekozen voor het roze deel en In het roze deel zitten allemaal romantische en ‘you’re a lady’ pagina’s. Zoals de titel al zeg kun je van alles in dit boek smashen (gooien in het Engels). Je kunt de pagina’s bewerken tot art journals, scrapbook, een receptenboek en nog veel meer. Bij het boek zit een Smash pen en lijmstick in één. Op de eerste bladzijde staat een mooie quote die ik jullie zeker wil laten zien. 

Klik op de foto voor een vergroting!!
Ik wil het boek gebruiken tijdens mijn vakantie. Tijdens de vakantie in Duitsland wil ik hem dagelijks vullen zodat ik aan het eind van de twee week een mooie herinnering heb met souvenirs, kaartjes en foto’s. Ik zie vaak travel journals voorbij komen, dus dit wil ik zeker zelf ook eens uitproberen. 
 
Hieronder volgen enkele foto’s van de prachtige pagina’s. 
Hier kun je Highlights of today opschrijven. De leuke herinneren van de vakantie dagen ga ik hier opschrijven. 
Kijk nou wat een geweldig plaatje op een bladzijde. In mijn hoofd richt ik de pagina al helemaal in met foto’s, teksten en leuke tapejes 🙂 
 
Dit merk met albums, papiertjes, leuke hebbedingetjes en nog veel meer is onder andere te koop bij de Pipoos en een album kost € 17,95. Nu ik net even op de website heb gekeken ga ik binnenkort nog even een kijkje nemen of ik nog leuke vakantie spulletjes zie die ik kan gebruiken voor mijn journal. Iemand tips wat ik mee moet/kan nemen tijdens de vakantie?? Want ik kan natuurlijk niet al mijn knutselspul mee haha. 
 
Als laatst een filmpje van de K&Company website waarin je kunt zien hoe je de Smash journal kunt versieren. 
 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  10 juni 2014 at 09:18

  Superleuk zeg! Af en toe gebruik ik mijn dagboek als smash journal 😉 Ik ben echt heel erg benieuwd wat je ervan gaat maken. Een schaar, lijm en leuke tapejes vind ik dat je sowieso mee moet nemen!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Willy
  10 juni 2014 at 21:22

  Wat een geweldig mooi smachjournal Rensina, prachtige pagina's nu al! Ik zou zeker wat lijm, kleurpotloden, fineliners in verschillende kleurtjes, wat tapetjes en een schaartje meenemen dan kom je al een heel eind. Verder kun je ter plekke vaak wel leuke folders vinden van de dingen in de omgeving en een tijdschrift heb je ook meestal wel bij de hand. Waar gaat de reis naar toe???

 • Reply
  lien
  11 juni 2014 at 08:49

  Wat leuk! Zo'n 'smashbook' zou ik ook niet kunnen laten liggen hoor!!

 • Reply
  Indruk
  13 juni 2014 at 23:13

  Heerlijke winkel Pipoos! Pascale X

 • Reply
  Bernardine
  20 juni 2014 at 00:12

  In een groep op FB kwam dezelfde vraag onlangs langs.
  Ik ben onlangs op vakantie geweest met een minimum aan spullies.
  Als het lukt zal ik er binnenkort eens een blogje aan wijden 🙂

 • Laat een reactie achter