Home

Kersttafel styling

Voor je het weet is het alweer kerst, dus leek het mij leuk om alvast in de kerststemming te komen met een eerste blogje. Ik heb namelijk nog meer ideetjes voor kerstblogjes, maar ja waar blijft de tijd hihi, we zullen het de komen de weken wel zien of het allemaal lukt. Maar goed in deze eerste post heb ik een tafel gestyled in kerstsfeer. Helemaal leuk voor het kerstdiner of kerstontbijt natuurlijk. *Bereid je wel even voor op veel foto’s, want ik kon gewoon niet kiezen, ze zijn zo goed gelukt 🙂 
TafelstylingVoor dit blog werd ik geïnspireerd door Wimke! Wimke plaatste namelijk een hele mooie tafelstyling, ook voor kerst, en geeft zelfs een serviesset weg. Nou die wil ik zeker wel winnen, dus mocht je ook zin hebben om mee te doen? Klik dan even op deze link en je leest er alles over.
TafelstylingIk haalde allemaal servies uit de kast en begon gelijk te mixen en te matchen. Wat is dat toch leuk, veel mooier dan allemaal dezelfde bordjes op elkaar. Ik had nog veel meer willen veranderen, maar tja meer (leuk) servies was er niet hihi. Maar ik ben toch best tevreden met het resultaat.
TafelstylingOm het geheel in kerstsfeer aan te kleden heb ik wat kerstversiering en kerstlampjes tevoorschijn gehaald. En ook mijn nieuwe kerstboompje kwam er aan te pas. Deze mooie sterrenkommetjes en -bord heb ik trouwens gekocht bij de action. Het is er ook in dennenboompjes vorm, zo leuk!
TafelstylingTafelstylingNog een aantal weetjes, mocht je iets leuks hebben gezien:
Wit servies – Ikea ARV serviesset (18 delig, € 49,95)
Roze kommetjes – Ikea ARV (€ 2,99)
Blauwe bordjes – Ikea (Niet meer te koop)
Sterkommetjes – Action (€ 0,99)
Sterbord – Action (€ 1,99)
Kerstboompje – Ikea (10,-)
Kerstversiering (Van zolder ;))
TafelstylingIk kreeg bij het maken van deze foto’s al helemaal zin om een lekker kerstdiner te bereiden en aan te schuiven. Wat vinden jullie? Hoe kleden jullie de kersttafel altijd aan? Ook met speciaal servies of mooie samengestelde setjes?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  bhduit
  9 december 2015 at 21:45

  Wat een prachtige foto’s Rensina, zo kom je echt wel in de kerstsfeer! Dat wordt vast een geweldig kerstmaal met jou als kok en etaleur!!

 • Reply
  Daphne
  9 december 2015 at 22:05

  Wat een mooie foot’s en wat een inspiratie zeg.
  Om heel eerlijk te zijn doen wij niet zoveel bijzonders met Kerst.
  We hebben een bakkerij en zijn erg druk voor de Kerst (en erna, met oliebollen). Tijdens de Kerst houden we het vooral rustig en gezellig, zonder al teveel poespas.
  Maar als ik jouw foto’s zo zie ga ik wel twijfelen hoor, hi hi.

 • Reply
  Janny
  9 december 2015 at 22:30

  Nou met de styling zit het dus wel goed op tweede kerstdag, nu het diner nog?

 • Reply
  sandrabroekhuis
  10 december 2015 at 00:00

  Ik vier de kerst bij mijn ouders, maar kan het niet laten om zo rond de kerst mijn eigen tafel ook mooi te dekken voor vrienden & familie. Ik ga voor simpel wit met kleine goudaccenten! Ben nog op zoek naar een wit tafelkleed!

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  10 december 2015 at 05:54

  Het ziet er mooi en gezellig uit! Ben benieuwd naar je volgende kerstblogjes.

 • Reply
  debora
  10 december 2015 at 19:23

  Mooi,mooi!,Rensina!!!!!!!

 • Reply
  astrid
  15 december 2015 at 09:55

  Leuke kersttafel! Moet ook nog voor een DIY foto’s maken van een gedekte tafel dus dit is fijne inspiratie.

  • Reply
   rensinasteursma
   15 december 2015 at 20:09

   Oh wat leuk zeg, ben benieuwd! Hopelijk heb je wat aan mijn idee

  Laat een reactie achter