Home

Kitchen greens – Urban Jungle Bloggers

Dit is de tweede keer dat ik meedoe met een uitdaging van de Urban Jungle Bloggers. De vorige keer liet ik jullie mijn plant shelfie zien. Deze keer is de keuken aan de beurt, en jawel daar zijn ook vaak plantjes te vinden. Dus ik heb mijn keukengedeelte weer eens veranderd en veel nieuwe plantjes toegevoegd. Want ik vond het wel weer eens tijd voor een lading nieuwe plantjes. Kijk je mee?
Green Kitchen

Zoals ik hierboven al vertelde heb ik mijn kamer weer ietsje veranderd, schoongemaakt en opgeruimd. Dat was wel even weer nodig na een half jaar stage hihi. Heb allemaal leuke, nieuwe hoekjes gemaakt en dat zullen jullie allemaal wel langs zien komen. Maar nu eerst mijn ‘keuken’ gedeelte. Ik heb mijn blond ‘I love Holland’ servies weer eventjes in de kast gezet zodat ook mijn andere spulletjes een plekje hebben.
Green KitchenWat zijn ze schattig he, die mini cactusjes van de Ikea! Heb weer een nieuw setje gekocht en deze keer met roze potje. Past goed bij mijn roze muur πŸ˜‰ Ook alle andere plantjes komen daar vandaan trouwens.
Green Kitchen De kookboeken heb ik dit keer rechtop gezet met een klimop plantje ernaast. Ik vind dat altijd zo leuk die krioelende blaadjes over en onder je plank. Als ik het zo bekijk heb ik al veel boeken verzameld zeg!
Green KitchenIk heb niet alleen maar planten toegevoegd, maar ook een vaasje met nieuwe bloemetjes. Dit vind ik altijd zo leuk staan!
Green KitchenIets wat ik al een tijdje wilde maken is zo’n mooie weckpotten serie met alle pasta/rijst/spaghetti etc. erin. De flessen had ik al, maar bij de Ikea heb ik gelijk drie weckpotten meegenomen en eenmaal in Zwolle dit hoekje gemaakt. Ik ben er erg blij mee πŸ™‚ Nu nog iets bedenken voor het kleinste flesje, iemand een idee wat hierin kan?
Green KitchenHet kruidenmolen kocht ik laatst bij de V&D, tja je ziet zoveel leuks als je daar werkt.
Green KitchenGreen KitchenJe kunt green kitchen erg ruim nemen. Een theedoek met denneboompjes erop is ook al leuk. En zie je dat doorzichtige fotolijstje met paars takje? Dat is een DIY met een gedroogde bloem. Het lijstje kun je kopen bij de Action.
UJBWil je nou ook meedoen met deze challenge? Dat kan nog. Neem daarvoor een kijkje opΒ http://www.urbanjunglebloggers.com Hier zul je vanaf vandaag ook de andere blogs terugzien, want iedereen die meedoet met de challenge wordt hierop genoemd. Inspiratie genoeg dus.

Hebben jullie ook planten/bloemen/kruidenplantjes in jullie keuken?Β 

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  14 januari 2016 at 17:04

  Leuk he die weckpotten? Ik heb ze ook. πŸ˜‰ Misschien kun je in het flesje dat nog leeg is olijfolie of azijn doen? In mijn keuken/eetkamer heb ik maar een plantje staan op het moment. In de lente/zomer wil ik weer nieuwe kruidenplantjes kopen voor op mijn balkon.

  • Reply
   rensinasteursma
   15 januari 2016 at 20:04

   Ah das een goede tip! Gebruik alleen geen azijn of olijfolie. Maar misschien de hoogste tijd om dat eens te gaan gebruiken dan…

 • Reply
  Maria
  14 januari 2016 at 20:57

  Leuke kruidenmolen, is deze ook in Groningen?

 • Reply
  Cosy by Cindy
  15 januari 2016 at 19:41

  Dat blondbord met jouw naam is ook cool! Misschien quinoa in het kleine flesje?
  Liefs Cindy

  • Reply
   rensinasteursma
   15 januari 2016 at 20:03

   Dankjewel πŸ™‚ Ben er nog steeds blij mee! Oh dat is ook een goed idee, een speciaal soort rijst/pasta. Moet ik alleen nog een recept vinden voor quinoa of couscous hihi.

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  16 januari 2016 at 20:40

  Leuk met al die plantjes en in dat kleine flesje, kan daar geen olie in?? Olijfolie ofzo..

  • Reply
   rensinasteursma
   17 januari 2016 at 14:28

   Dankjewel!
   Ja die reactie heb ik hierboven ook gehad, goede tip. Ik ga eens op zoek.

 • Reply
  bhduitW
  16 januari 2016 at 20:55

  Wat leuk om je mooie planken op deze manier te bewonderen Rensina, heel sfeervol! Ook ik ben gek op groen dat maakt het geheel ‘warmer’ en minder statisch. In het kleine flesje zou je olie kunnen doen?

  • Reply
   rensinasteursma
   17 januari 2016 at 14:29

   Dankjewel voor je lieve reactie Willy!
   Ja goed idee, dat hebben al meerdere mensen genoemd. Ik ga eens op zoek.

 • Reply
  Linda | No Ordinary Tales
  18 januari 2016 at 00:02

  Ja leuk, die cactusjes! (of hoe je dat dan ook schrijft :)) Zijn ook zo makkelijk he?
  Ik vind die klimop ook erg vet staan!

 • Reply
  Maandmomentjes: Januari – mydailyteacup
  2 februari 2016 at 08:17

  […] en heb zo mijn keukenhoekje veranderd. Dit was voor de Urban Jungle Bloggers waar ik aan mee deed: Kitchen Greens. 6. Ik bestelde een set met de leukste fotomomentjes uit het jaar 2015. Deze wil ik nog verwerken […]

 • Laat een reactie achter