Creatief Instagram

Lang leve de zomerswap

Mijn schoolvriendinnetje Babette (van Studiobabsie) en IGvriendin Sarah (van Szaar) organiseerden voor het eerst een swap, en wel de #langlevedezomerswap! Uiteraard moest ik meedoen, ik had al lang geen swap meer gedaan en daarnaast is de zomer natuurlijk een heel erg leuk thema.Β In dit blogje vertel ik jullie wat ik heb verstuurd EN wat ik heb ontvangen.
Zomerswap
Allereerst wat over mijn swapmaatje, ik mocht namelijk wat maken voor Marjolein @sissastyle. Ze houdt van de kleuren zwart/wit/roze, flamingo/cactus/ananas/kaarten en posters. En daarnaast zijn haar hobby’s Fashion Food Tuin Muziek en Creativiteit. Nou daar kon ik wel wat mee natuurlijk! Veel van haar hobby’s vind ik ook erg leuk.

Hierboven zie je al een eerste indruk van mijn swap. Een ananas honeycomb, lekker zomerse theetjes, een notitieboekje, zomerse stempeltjes, uiteraard het hotspots Groningen boekje en daarnaast een leuk kaartje waar ik een persoonlijke noot op schreef. Maar dit was nog niet alles, ik maakte nog wat cadeautjes zelf. Deze heb ik helaas niet op de foto gezet…
ZomerswapIk maakte nog een bakmix, van de Marokkaanse Sinaasappeltaart hier op het blog, een ketting en cactusslinger waarvan de DIY nog hier op de blog verschijnt. Ik pakte het geheel leuk in, maakte zomerse labeltjes en strooide nog wat confetti in het brievenbusdoosje voor de vrolijkheid. Nou ik was wel blij met dit pakketje. Gelukkig vond marjolein het ook allemaal leuk!
(Fotocredits bovenstaande foto gaan naar Marjolein)
ZomerswapAfgelopen dinsdag was de dag dat alle swap aan zouden komen. Ik had vrij, dus zat de hele dag voor de brievenbus πŸ˜‰ Het pakketje kwam maar niet, dus ik had de hoop al opgegeven en dacht dat hij op woensdag zou komen. Maar plots om 7 uur ‘s avonds ging de bel en kwam mijn pakket alsnog. En wauw wat een mega pakketje! En zo leuk allemaal.
ZomerswapWat veel cadeautjes! Een klembord, met vrolijke kaartjes, een pot vol thee, een hangend waxinelichtje, een flesje en zo’n hangend solarlampje. Lekkere toblerone en zo leuk die ijsjesmaker. Die heb ik nog niet dus komt deze zomer in Zwolle goed van pas. En dan nog een fotolijstje met toffe quote, rietjes, krijtbordjes en een te gekke cactustas!

Echt wat heb je er een geweldig pakket van gemaakt Sifra – @siefshome. Alles is helemaal in mijn nieuwe schouwmuur kleur, Early Dew! Je hebt daarnaast goed gekeken naar mijn hobby’s en stijl. Babette en Sarah ook heel erg bedankt voor het organiseren van de swap πŸ™‚

Hebben jullie al eens met de swap meegedaan? Misschien ook met deze?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Verie
  9 juli 2016 at 11:55

  Super leuk! Als ik dit weer zie krijg ik spontaan zin om ook weer eens mee te doen met een `swap`. πŸ™‚ Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  debora
  9 juli 2016 at 21:29

  leuke spulletjes allemaal!wat is swappen leuk,doe ik ook eens graag.
  fijn zonnig weekend!debora

 • Laat een reactie achter