Creatief Geen categorie

Les 2, Klassieke oudheid.

Eindelijk les 2 van de workshop af kunnen maken. Les 2 gaat over klassieke oudheid, denk hierbij aan de goden, mythologische wezens en de zuilen.
Ik vond het best lastig want ik had niet zoveel inspiratie. Maar uiteindelijk is het best een leuke pagina geworden.

                                                Sorry de foto wil niet omdraaien!
Ik heb gekozen voor het beschrijven van je naam en de zuilen. Eerst heb ik de achtergrond met gesso bewerkt. De gesso heb ik gekleurd met blauwe verf. Daarna heb ik 2 zuilen getekend en geverfd. Ik vond het zo wat kaal dus heb ik bovenop de zuilen een pot met een hangplant getekend.
Ik heb mijn naam RENSTJE ANNA, Rensina opgezocht op internet. Want ik wist zelf niet wat het betekende. Mijn naam betekend: De genadige,  de lieflijke, de zuivere, de reine. En het komt van het Fries, wat ik dan weer wel wist. Ik ben vernoemd naar mijn oma, Rens en mijn tante en overgroot-oma Annie/Annegien.
Ik vond het nog wat saai dus heb ik bloemen uit een tijdschrift geknipt en opgeplakt.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  29 september 2012 at 10:44

  Ik vind hem super leuk Rensina, had hem natuurlijk al bewonderd in de community maar ook leuk om te lezen hoe het tot stand is gekomen!!

 • Reply
  Carla
  29 september 2012 at 20:08

  Kijk als je een aparte naam hebt kan je daar natuurlijk iets leuks mee. Mijn naam betekent mannelijk, nou dan heb je gelijk geen zin meer er iets mee te doen toch
  Zoals al bij de workshop foto gezegd leuke uitwerking met die zuiltjes en bloemen

 • Reply
  Annemiek
  29 september 2012 at 20:19

  Mooi Rensina. En zo heb je altijd een super leuke uitwerking van je naam.

 • Laat een reactie achter