Creatief Geen categorie

Les 3, de middeleeuwen.

In les 3 is de middeleeuwen aan de beurt. Je kiezen voor glas in lood, mozaïeken en het versieren van een tekst. Ik heb gekozen voor glas in lood. Ik wilde ook graag mozaïeken maar dit kost erg veel tijd. En ik loop een beetje achter dus vandaar…
Eerst heb ik even gekeken op internet naar leuke voorbeelden.
Dit was mijn inspiratie:

Ik vond het een erg vrolijk glas in lood raam met mooie kleuren.

Ik ben aan de slag gegaan, eerst met potlood de randen en de binnenkant getekend. Daarna met verschillende kleuren verf ingekleurd. De buitenste randen met donkere kleuren en in het midden met felle kleuren. Als laatst nog met een zwarte fineliner randjes getekend.

Nu gauw bekijken wat les 4 is en weer aan de slag 😉

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  4 oktober 2012 at 14:12

  Ik vind hem super goed gelukt, mooi voorbeeld ter inspiratie heb je gekozen!!

 • Reply
  Carla
  4 oktober 2012 at 19:18

  Zo leuk om hierook je inspiratie foto te zien.
  Veel plezier met les 4

 • Reply
  Gonda
  7 oktober 2012 at 20:32

  Wat heb je een mooi glas in lood afbeelding gemaakt! Hij is echt prachtig geworden. Leuke workshop.

 • Laat een reactie achter