Shoplog Theezakjes

Leuke post en Gewonnen!

Deze week was het even weer wat rustiger op het blog. Ik was namelijk 4 dagen op citytrip, iedereen was heel erg benieuwd waar ik naar toe zou gaan (ikzelf ook!) en niemand had het goed geraden. We zijn naar Nice in Frankrijk geweest en wauw wat is het daar mooi! Mocht je benieuwd zijn naar mijn foto’s kijk dan even op mijn Instagram @rensinas. Maar goed daar ga ik volgende week uitgebreid over bloggen (met tips voor eettentjes en shops)…
Deze week was er namelijk erg leuke post toen ik thuis kwam. Vandaag dus meer over leuke post en mijn gewonnen items, lees je verder? 

Allereerst kreeg ik van een nieuwe volger uit België, Deborah, een leuk mailtje met de vraag of ik ook belang had bij wat mooie theezakjes uit de apotheek in België. Natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen en zo gezegd zat er een aantal dagen later een mooie envelop bij de post.

IMG_20150510_203740Ik kreeg een geweldig leuke kaart met hier zelfs een theezakje erop. Heeft iemand enig idee waar je deze kaarten kunt kopen? (Deborah, jij misschien?) Want ik vind ze superleuk. Ze komen van het merk Studio light en de illustraties zijn van Lyndsay Bekouw. Ik heb al geprobeerd te zoeken op internet, maar helaas niks kunnen vinden… En verder zaten er nog 8 (!) prachtige theezakjes bij. De 6 bovenste had ik allemaal nog niet, de onderste 2 wel, maar die kan ik weer gaan ruilen. Bedankt Deborah voor deze leuke post!

IMG_20150515_110943Verder was er nog een grote verhuisdoos gekomen. Ik wist al wat hier in zat, want ik had op het blog van Laura (Laura’s Bakery) een prijs gewonnen tijdens haar 5 jarig bestaan. Iedere dag kwam er een andere winactie online en kon je reageren. Op de laatste dag kreeg ik een mailtje dat ik de gelukkige winnaar was van een cakestand, rietjes, papieren bekers en cupcake vormpjes van de webwinkel Sweet Table Shop.(Zeker een kijkje nemen als je van koken, bakken en feesten houdt, zoveel leuke spulletjes) Ik mocht zelf kiezen welke kleur stand ik wilde en ook van de extra cadeautjes mocht ik de kleuren en opdruk zelf bepalen. Nou dit was zeker leuk. Hieronder nog wat foto’s en extra informatie. In ieder geval heel erg bedankt Laura! Ik ga er gauw gebruik van maken en deel dit uiteraard hier op het blog.

IMG_20150515_110831Allereerst de prachtige cakestand. Deze heeft een doorsnede van 25 cm en heeft een waarde van 70 euro (wow!). Ik heb gekozen voor de witte kleur omdat hier de gekleurde taarten mooi op uit zullen komen en dit rustig is voor op de foto’s. Hier nog even wat info over het merk via de webshop Sweet Table Shop:
Luxe Mosser Glass taartplateau in een prachtige kleur wit. Dit zijn de handgemaakte originele Mosser Glass taartplateaus uit Amerika! De Mosser Glass taartplateau’s zijn gemaakt van melkglas, waardoor je er heel veel jaren plezier van zult hebben. Aardewerk kan op den duur gaan barsten / verkleuren, dit gebeurt niet met glas. Dit zijn werkelijk de mooiste en kwalitatief beste taartplateaus in de markt, een aankoop waar je beslist geen spijt van krijgt ! 

IMG_20150515_111009Dan nog de extra cadeautjes die ik uit mocht kiezen. Ik heb gekozen voor zomerse tintjes en bijpassende kleuren zodat ik ze samen kan gaan gebruiken. Ik zie het al helemaal voor me bij een picknick of een barbecue in de tuin.
Hier vind je de baking cups, hier de rietjes en hier de papieren bekertjes.
Op de site staan nog vele andere kleuren en printjes die je zeker eens moet bekijken.

Koop jij wel eens zulke leuke artikelen om je partytable of feestje leuk aan te kleden? Ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips op dit gebied 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Daphne
  16 mei 2015 at 20:43

  Joh?????
  Gefeliciteerd met je prijs.
  Erg leuk en wat een geluk, want er deden bij elke win actie echt MEGA veel mensen mee.
  Wit is idd het makkelijkste, zou ik denk ik ook gekozen hebben.
  En dan Nice, hoe leuk is dat?!!!!
  Ben benieuwd naar je foto’s en verhalen.
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  16 mei 2015 at 21:32

  Jeehh dat is nog eens leuk thuiskomen Rensina, mooi!

 • Reply
  debora
  16 mei 2015 at 21:56

  hey Rensina,ik vond je langs deze weg!oeff..het is me gelukt!!
  ik zit hier te blozen omdat je mn naam vermeld!
  ik vond die kaart enkele tijd terug in een drukkerij die uitverkoop hield.omdat ik nogal verslaafd ben aan mooie kaartjes kocht ik er veeeel(want wie krijgt nu niet graag een kaartje!),waaronder deze,ik had ze ook nog in een ander kleur maar spijtig genoeg verstuurd.
  ik kan je er dus niet meer aan helpen,maar kijk eens op de achterzijde vd kaart,staat daar geen info op?groetjes uit belgie debora

 • Reply
  Cosy by Cindy
  17 mei 2015 at 09:55

  Wat super dat je gewonnen hebt! echt een leuke prijs. Leuke post heb je weer geschreven.
  Fijne zondag
  groetjes Cindy

 • Reply
  Maria Visser
  17 mei 2015 at 10:10

  Wat weer een ontzettend leuke blog en dan ook nog thuiskomen en deze leuke prijs winnen. Super! De kaartjes waren enkele jaren terug ook in de Folkingestraat in Groningen te koop. Weet niet of het van hetzelfde merk was, maar wel kaart met theezakje. Ik heb er 1 maar heb ze nooit weer gezien. Gewoon elke kaartjes stander doorspitten zou ik zeggen. Oja en neem er dan gelijk 2!

 • Reply
  Lien
  17 mei 2015 at 18:59

  Dat is nog eens leuk thuiskomen na 4 dagen Nice. Heb je in Frankrijk ook nog leuke thee kunnen vinden? Liefs!

 • Reply
  Laura's Bakery
  18 mei 2015 at 10:27

  Wat fijn dat je er zo blij mee bent! Ik ben heel benieuwd wat voor leuks en lekkers mee gaat maken! 🙂

 • Reply
  Joke Kieft-Reijken
  18 mei 2015 at 15:40

  Super leuk dat je een prijs hebt gewonnen en wit is inderdaad handig. Je hebt ook hele leuke bekertjes e.d. uitgezocht. Laat de zomer maar komen !!! Op Instagram heb ik al wat foto’s voorbij zien komen van jullie reis naar Nice maar ben benieuwd naar de rest 😉

  groetjes, Joke

 • Laat een reactie achter