Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: April

Zo wat heb ik een fijne maand achter de rug! Ik behaalde mijn eerste examenproject en daarnaar kon ik genieten van zo’n 3 weekjes vrij waarbij ik af en toe naar school moest. Hierdoor had ik veel tijd voor leuke dingen, mijn blog en instagram waardoor er lekker veel online kwam. Daardoor was het wel lastig om de maandcollage te maken, maar het is me toch gelukt! Enne ik word stiekem best blij van deze mooi, matchende collage πŸ˜‰Β 
Zoals ik in de intro al vertelde heb ik allemaal leuke dingen beleefd de afgelopen maand. Ik bezocht nieuwe winkels, ging op pad en maakte eindelijk weer foto’s voor Kokotoko.

* Zwolle is een hele fijne winkel rijker, conceptstore Studio Hus! Ik heb er inmiddels al over geblogd en is zeker aan te raden als je een dagje naar Zwolle gaat.
* Afgelopen vrijdag ging ik op pad naar de Noord Oost Polder en reden we een heuse tulpenroute. Uiteraard bezochten we ook een stadje en dat werd het fotogenieke Elburg. Ik word zo blij van dit vlaggetjesstraatje!
* Ik mocht weer fijne foto’s maken voor Kokotoko. Ik zal daar snel eens wat meer over vertellen, want volgens mij heb ik dat helemaal nog niet gedaan… Deze keer ging ik op pad met Nina, van Ninamaakt en ondertussen gingen we ook bij een koffietentje naar binnen. Want tja dat moet ook gebeuren πŸ˜‰
* Instagram is zo’n fijn platform. Je krijgt er inspiratie van, je ziet leuke dingen en tja ook dingen die je dan meteen wilt aanschaffen. Zo zag ik deze mooie schoenen bij iemand voorbij komen en ze bleven maar door mijn hoofd spoken. Ik heb ze uiteindelijk besteld en ben er zo blij mee! Ze zijn lekker vrolijk en lopen heerlijk.
* Was veel in de keuken te vinden. Maakte nieuwe recepten en fotografeerde deze lekkere rijstsalade met kip en zoete aardappel. Heb jij dit recept al geprobeerd? Ik heb al van iemand goede verhalen (en foto’s!) gekregen, dus ben benieuwd of er meer zijn…
* Jaa ik haalde mijn eerste examenproject. Het is de zwaarste zeggen ze, dus nu kan ik rustig verder richting mijn diploma. Ik deelde HIER mijn examenwerk en wat kreeg ik lieve reacties hierop. Zo leuk!
* De hotspot Springstore in ‘t Harde kan ik eindelijk van mijn lijstje afstrepen. Wat een leuke winkel en eigenlijk zo dichtbij Zwolle.
* Dit is ook een van de foto’s die ik maakte voor Koko. Deze keer met mijzelf in de foto en de prachtige producten van Oh My Bag.
* En het lijkt al weer veel langer geleden, maar ook deze prachtige klok van Kloq kwam de afgelopen maand binnen. Nog steeds zo blij mee!

Zo een lekker drukke, maar leuke maand. Ook had ik sinds tijden weer veel bloginspiratie en tijd om de blogs te schrijven. Je kunt zien dat er veel linkjes in mijn blog verwerkt zitten, dus mocht je iets gemist hebben klik dan vooral even door πŸ™‚
Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  3 mei 2017 at 11:42

  Heerlijk die maandmomentjes! April vond ik ook een erg leuke maand πŸ™‚ Die rijstsalade ziet er wel lekker uit, ik vind zoete aardappels heerlijk, dus zoiets proberen ga ik zeker doen!
  Heel erg fijn dat je je examenproject hebt gehaald! Dat diploma komt gelukkig steeds dichter bij!
  Veel plezier de komende maand!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  nina || ninamaakt
  4 mei 2017 at 10:04

  Ohh, ik ben verliefd op je schoenen! <3

 • Laat een reactie achter