Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: April

Pfff aan mijn blogs kun je zien dat ik weer een hele drukke maand achter de rug heb! Er kwamen helaas 2 blogs online, maar ik heb uiteraard niet stil gezeten. Ik moet zeggen, ik ben ook best moe en onrustig… Dus misschien is dat een goed plan voor mei, wat rustiger aan รฉn wat meer tijd voor mezelf nemen en helemaal niets doen (iets wat ik niet goed kan haha). Maar april was uiteraard de maand van Marrakech en het Festeaval. Kijk je mee naar mijn maandcollage? Deze maand zijn mijn beide instagram accounts gemixt, omdat ik anders niet genoeg foto’s had ๐Ÿ˜‰
* April bestond voor een groot deel uit Marrakech, op mijn instagram dan.. Ik had en heb gewoon teveel mooie foto’s die ik graag wil delen… Ach ik hoop maar dat jullie het niet erg vinden. Het nieuwste blog over mijn reis vind je HIER mocht je het gemist hebben.
* Een fijn plaatje uit conceptstore Jan & Max in Marrakech. Echt een hele toffe winkel, midden in de oude medina. Iets wat je totaal niet verwacht en daardoor ook zo verrassend!
* Voor mijn verjaardag kreeg ik deze platenspeler en ik ben er ook zo blij mee. Hij ziet er heel mooi uit, is handig in gebruik en de muziek is aardig goed. Het enige probleem is dat ik nog te weinig platen heb ๐Ÿ˜‰ Op dit moment heb ik gelukkig een hele stapel op zolder gevonden, en die luister ik nu een voor een om te kijken of ik er een aantal pareltjes uit kan halen. En binnenkort hoop ik de kringloop onveilig te maken. Iemand toevallig nog aanraders qua muziek?
* Uiteraard was april ook een bijzondere maand voor Yourdailyteacup. Zo heb ik weer een aantal leuke aanvragen gekregen van wederverkopers (later meer in de YDTC update) maar ook was er de eerste echte markt. Ik stond op het Festeaval met mijn spullen en wat is het geslaagd. Ik kreeg leuke reacties, een hoop verkopen en daarnaast ging mijn workshop heel goed. Samen met Maria, Josรฉ en mijn moeder was het dus een geslaagde dag.
* Marrakech spam, een van mijn favoriete foto’s. De jongen met de ballonnen liep echt precies op de goede plek toen ik een foto wilde maken. Heel onverwachts en daardoor zo mooi!
* De workshop die ik gaf ging over ‘Bakken met Thee’. Het was zo druk bezocht dat, al voordat ik zelf in de ruimte aanwezig was, de zaal vol zat… Dat had ik dus totaal niet verwacht. Hier zie je een van de recepten, de Earl Grey tea cake. Het recept staat inmiddels online.
* Nog een van mijn favoriete foto’s, de Jardin Marjorelle. De tuinen van Yves Saint Laurent.
* Deze keer vloog ik met Ryanair naar Marrakech, helaas hadden we een half uur vertraging. Maar daardoor zag ik wel deze mooie zonsondergang toen ik naar het vliegtuig liep. Een mooi plaatje dacht ik zo.
* Marokkaanse munt thee, niets meer aan toe te voegen dus ๐Ÿ˜‰

Zoals ik al zei veel Marrakech spam, #sorrynotsorry, beloofd dat dit de laatste foto’s zullen zijn haha. Ik maakte weer een fotoboek en hoop dat hij snel binnenkomt. Want wauw volgens mij is ie weer zo goed gelukt en stiekem nog mooier dan de vorige keer toen ik Marrakech bezocht. Toch bijzonder hoe je aan je foto’s kunt zien dat je bent gegroeid qua fotografie en persoonlijkheid.
Mei staat ook alweer aardig volgepland met werk en meetings, maar toch hoop ik wat meer te kunnen relaxen en naar buiten te gaan. Of dat lukt? Dat lezen jullie volgende maand. En hier komen vast fotoโ€™s van voorbij op mijn instagram, dus mocht je me missen, je kunt me vinden onderย @yourdailyteacup // @rensinas.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Eva
    25 mei 2018 at 12:06

    Er is volgen mij nooit zoiets als te veel Marrakech-spam! Ik ga ook snel je blog over de reis even lezen, zou daar namelijk nog altijd zo graag eens heen willen ๐Ÿ™‚

  • Laat een reactie achter