Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: April

Wow wat een maand was dit! Druk, veel dingen en allerlei leuke plannen. De maand is letterlijk omgevlogen en stiekem ben ik blij dat ie voorbij is. Ik hoopte op een iets rustigere mei maand, maar niets is minder waar. De agenda loopt al aardig vol haha. Tja, goed teken voor Yourdailyteacup zullen we maar zeggen?! Maar dat lezen jullie de volgende maand, eerst over tot de maandmomentjes van april. 

* De maand begon meteen al goed met een leuke avond, de Girlsnight die ik samen met mijn #girlbossgroningen netwerkgroep had georganiseerd. Tijdens deze avond testte ik een nieuwe workshop, namelijk een teatasting. Deze werd erg goed ontvangen, maar verdiend nog wat meer verdieping en uitbreiding. Maar een leuke avond was het wel! Deze mooie foto's (1 en 3) zijn gemaakt door een fotograaf die tijdens de avond aanwezig was. Blij mee 🙂
* Ik had een leuke Koningsdag actie bedacht, bestel twee theetjes en krijg een Tony's voor een euro erbij. Deze actie was tevens geldig op de Koningsdag Oranjemarkt waar ik stond en er is gretig gebruik van gemaakt. Zoveel leuke reacties gehad en leuk verkocht.
* Nog een mooie foto van de Girlsnight. Dit filter is erg fijn, handig en gebruik ik eigenlijk altijd bij mijn workshops. Ik krijg er heel veel vraag naar en daarom komt hij binnenkort in mijn webshop terecht. Wanneer het zover is, dan laat ik dat uiteraard weten.
* Oh yum, april was ook de maand van de Bakken met Thee workshop op festival Zoet. Wat een feestje was dat, zoveel leuke reacties gehad! Voor deze workshops had ik een aantal nieuwe recepten ontwikkeld en deze pannenkoekjes met mate thee zijn daar een van. Het recept staat al online en is gewoon te lekker. Mocht je hem maken, laat me vooral weten wat je ervan vindt.
* De eerste markten met mijn webshop zijn geweest en wat is het leuk om iedereen persoonlijk advies te kunnen geven en mooie theeverhalen aan te mogen horen. Ik stond de afgelopen tijd op Zeldzaam Mooi markt in Groningen en de Oranjemarkt in Hoogezand Sappemeer. In mei ben ik nog te vinden in Noordbroek op de braderie (12 mei).
* Ook de workshops lopen lekker door! Ik krijg altijd hele fijne reacties terug, dus dat is mooi om horen.
Er staan nog een aantal gepland, ik ben vrijdagavond te vinden in Surhuisterveen bij FVRTS en op 1 juni in Rotterdam waar ik beide een 'Basis van Thee' workshop geef.
* Ik ging naar een nieuw theefestival, First Flush. Het was jammer genoeg erg klein, maar toch had ik een leuke dag waarin ik nieuwe dingen leerde. Oa het matchen van thee en kaas. Ik schreef er al een blog over, mocht je geïnteresseerd zijn of het gemist hebben.
* De afgelopen tijd merkte ik dat ik me af en toe wat zorgen maakte en me niet zo fijn voelde over mijn bedrijf (oa ben ik wel goed genoeg, want er zijn al zoveel thee bedrijven etc). Ik heb daardoor veel nagedacht.. Ik besloot het te delen op instagram, want ik vind dat dat ook belangrijk is, en kreeg hele fijne en lieve reacties. Zo bewijst het zich maar weer, als je ergens mee zit, deel het en je krijgt vaak veel respons. Dat luchtte me aardig op en nu voel ik me weer veel fijner...
* Oh en last but not least, ik heb een nieuw verkooppunt!!! Conceptstore Thuis op 41 in Exloo gaat mijn thee verkopen en heeft ook een aantal thee-accessoires ingekocht. Om te vieren dat we een nieuwe samenwerking aangaan mocht ik tijdens de feestweek, ter ere van het 1-jarig bestaan van de winkel, langskomen en een proeverij verzorgen. Er waren niet heel veel mensen, maar de mensen die er waren bleven lang hangen en waren erg geïnteresseerd.

De vorige maanden deelde ik hier mijn ontdekkingen op het gebied van muziek. Maar deze keer wil ik iets delen over podcasts. Ken je dat al? Ik heb het sinds kort leren kennen en vind het zo fijn om naar te luisteren als ik in de trein zit of bijvoorbeeld een stuk ga wandelen. Een van mijn favorieten is de Groene Podcast van Merel van het blog de Groene Meisjes. Ze vertelt van alles over 'groen' zoals waar je voedsel vandaan komt en hoe we hier goed mee kunnen omgaan en hoe we hier op kunnen besparen. Daarnaast luister ik nu regelmatig naar de Grote Vriendelijke Podcast, een podcast over kinderboeken waarbij telkens een nieuwe schrijver of illustrator aan het woord komt. Door deze podcast wil ik meteen allemaal nieuwe kinderboeken kopen 😉
De andere podcasts in dit spotify lijstje (want daar kun je ze gewoon op vinden en luisteren!) moet ik nog gaan luisteren. Heb jij nog nieuwe tips voor mij? Laat het me vooral weten.

Waar werd ik allemaal blij van de afgelopen maand:

*Heerlijk ontspannen voelen *Toch gaan sporten als je moe bent *Lente geur *Bijkletsen met mensen die je al een tijdje niet hebt gezien *Lekker uit eten gaan *Bloesembomen *Baby Schotse Hooglanders spotten *Blij zijn met mijn lijf (is ook wel eens anders) *Podcasts in de oren en en fijne wandeling in de avondzon *Op tijd beginnen met de voorbereidingen voor de markten -> minder stress *Koolzaad- en kleurige tulpenvelden *Lazy sunday *14 enthousiaste workshop deelnemers *Grappige dieren spotten onderweg *Lekkere baksels maken *Pracht foto's geschoten *Dagje Amsterdam *Een bakrecept dat in 1x lukt *Werken in het zonnetje *Een inspiratie hoofd, zo fijn is dat *Toffe workshop uitwerken *Nieuwe wederverkoper!!! *Sukha Amsterdam, zo mooi! * Een nieuwe theewinkel ontdekken *En mijn plan journal met doelen van 13 week uit hebben, zo tof en leerzaam. Nu ik de doelen heb behaald mag ik mijzelf belonen met een creatieve cursus of meerdere workshops. Het wordt het laatste en ik heb er al een aantal uitgekozen 😉 Snel meer hierover!

Zo, dat was wederom een hele drukke maand! Vooral op het YDTC gebied, met vele markten, workshops en leuke plannen. Hoe was jullie maand? 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter