Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: April

Ik snap echt niet hoe snel dat het allemaal gaat. Er is alweer een maand voorbij gevlogen… Deze keer de maandmomentjes van april. Waarin ik mijn schoolproject afrondde, druk was met de voorbereidingen van de IG tour die al over een weekje is en was ik lekker in de weer met baksels en nieuwe recepten. 
April2016* Ik ging weer naar het mooie Groningen om samen met Hilgré de IG Tour voor te bereiden. Het is volgende week zaterdag en ik heb er zo’n zin in! De dag wordt superleuk.
* Een plaatje van mijn trendboek dat ik maakte voor het Loods 5 project. Hier was die nog niet helemaal af… Inmiddels wel en hij is zo gaaf geworden! Ik wil hem binnenkort met jullie delen.
* Project Loods 5 is inmiddels afgerond en de eindschouw ging goed. Op deze foto zien jullie alvast mijn moodboard. De rest deel ik snel met jullie.
* Voor mijn verjaardag kreeg ik een te leuk theepakket. Ik proefde het en maakte meteen mooie foto’s. Wat kreeg ik veel lieve reacties! 🙂
* Gisteren (zaterdag 30 april) ging ik naar de Pop up Bazaar in de grote kerk in Zwolle. Hier werd een creatieve markt gehouden. Iets wat ik altijd te gek vind. Hier moest ik dus heen. Uiteraard kocht ik iets leuk, dit is mijn buit: Een paar oorbellen met leer, een lief kaartje en ik scoorde toffe visitekaartjes.
* Ik deelde weer eens een hotspot: Panini Durini uit Milaan.
* Mijn schouwmuur kreeg een ander kleurtje: Early Dew, en wat ben ik blij met het resultaat! Stiekem kijk ik nu naar allemaal nieuwe accessoires. Mocht iemand nog wat tips hebben dan hoor ik het graag.
* Ik was druk met koken en bakken de afgelopen maand. Ik maakte onder andere deze pulled pork wraps en wat zijn ze goed gelukt.
* En als laatst weer een boekreview voor bol.com. Dit keer de eer aan Loving Wool, het 4e boek van Ingrid van Willenswaard (Ingthings).

Zo op naar mei, die ook alweer is volgepland. Ik begin met een nieuw schoolproject (over duurzame mode), uiteraard volgt de igtour in Groningen, leuke feestjes en nog veel meer.
Hoe was jullie maand april?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter