Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Augustus

Het was de afgelopen weken wat rustig op het blog. Behalve de Gastblogs kwam er bijna niets online. Mocht je ze gemist hebben? Klik dan zeker op de link, want er is weer een gevarieerd aanbod aan blogs online gekomen. Van een slaapkamer make-over, tot creatieve pagina en van hotspotstips tot een mooi verhaal. Zelf heb ik zeker niet stil gezeten, ik heb veel gewerkt bij mijn vakantiebaan (nog een paar dagen, hoera!). En verder heb ik van alles ondernomen en gedaan. Hierbij de maandmomentjes van augustus.
* Al tijden zie ik de mooie handen op instagram langskomen, bij Studio Hear Hear om precies te zijn. Ik vond ze zo mooi dat ik er graag een wilde bestellen, voor aan de wand of mooi om neer te leggen. Toen er een nieuwe serie online kwam, vers uit de oven, heb ik er meteen een besteld. Toevallig was ik net ingeschreven, dus vond ik het een mooi cadeautje voor mijzelf ๐Ÿ™‚ (zie 2, fingers crossed voor mijn onderneming).
* Yes, ik ben ingeschreven bij de KVK. Met mijn eigen onderneming Yourdailyteacup ben ik nu officieel ZZP’er! Wat kreeg ik een hoop leuke reacties op mijn eerste blog- en instagramfoto’s. Ik zal snel een deel 2 online gooien, er is weer veel gebeurd in de tussentijd.
* Er kwam weer een thee-review online! Over de lekkere theetjes van Tea with Edgar.
* Aan het begin van de maand bestelde ik weer eens een Bloomon bos, en hij was weer prachtig. Helemaal wit met een vleugje roze. Ondanks de hitte heeft hij toch maar mooi 1,5 week gestaan.
* Ik bezocht afgelopen weekend de pluktuin bij ons in de buurt. Vorig jaar was ik er ook eens (Lees hier) en het was zo leuk. Lekker goedkoop, zelf je eigen bloemen plukken, mooi bos en ook nog gezellig zo samen met mijn moeder. Vaker doen dus!
* Er kwam een nieuwe hotspot online: De mooie winkel Daily Poetry in Den Bosch, echt een aanrader!
* Ik ging op hotspot jacht, in Amsterdam. Na een ommelandse reis die veel te lang duurde (thanks NS…) kwam ik eindelijk aan in Amsterdam. Gezellig meeten met Denise en bijkletsen, wat was het leuk. Zo bezocht ik eindelijk de plantenwinkel ‘Wildernis’, en het was zo leuk! Ik kocht eindelijk een stippelplantje, hij stond al tijden op mijn wishlist ๐Ÿ™‚ Ik wil nog een city guide online gooien, dus stay tuned.
* Het gastblog van Eline kreeg ook een plekje op mijn feed.
* En als laatst nog een detail uit de foto van Tea with Edgar… Gewoon omdat er nog wat meer okergeel in mijn feed moest ๐Ÿ˜‰

Instagram top 3

3: Op drie deze mooie foto van mijn Bloomon-bos. Ik vind hem zelf ook erg geslaagd met mijn matchy groene muur op de achtergrond.
2. Woehoe mijn inschrijving moest ik natuurlijk delen! Deze foto is als tweede geรซindigd, maar volgens mij de meeste reacties haha, zo lief!
1. Met maar liefst 94 likes is dit de top foto! Had ik al verteld dat ik zo blij was met mijn nieuwe broek? Ik spotte al een tijdje deze broekentrend, met strik bovenaan. Hij bleef maar in mijn hoofd spoken, maar ik kon hem nergens vinden. Tot ik hem online bij de Stradivarius vond. Heel blij mee!

Hoe was jullie maand? Lekker genoten van de vakantie? Of al weer druk aan het werk/school?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Verie
  31 augustus 2017 at 19:45

  Altijd weer leuk om je maandoverzicht te lezen en wat een leuk idee om je top 3 IGfeeds te delen! Wie weet ga ik dat ook eens doen., hihi! Ennuh,,ik ben zo benieuwd naar je theewinkeltje enzv. maar dat heb ik denk ik heel vaak gezegd! ๐Ÿ˜‰ Fijne avond!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Laat een reactie achter