Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Augustus

Wow twee keer een maandmomentjes blog achter elkaar… Dat is niet helemaal de bedoeling. Ik weet niet wat er met augustus aan de hand was, maar ik was zo druk met van alles en nog wat dat ik helemaal niet meer weet wat ik precies heb gedaan. Tja, soms heb je van die maanden. Gelukkig hebben we dan de maandmomentjes, maar toen ik mijn persoonlijke instagram bekeek, zag ik ook dat ik daar maar 4 foto’s had gedeeld. Dus de collage heb ik aangevuld met mijn Yourdailyteacup account, daar ben ik wel heel actief. Anyway, hierbij alsnog een nieuwe maandmomentjes.
* Deze maand ging ik samen met mijn moeder naar Festival Zoete Verleiding in Sleen. Een leuke markt om te bezoeken, want er waren allerlei kraampjes met taart, jams, thee, koffie, broodjes, Rutger Bakt en allerlei andere leuke standjes en foodtrucks. Ik was blij, want had mn nieuwe rok aan. Helemaal blij mee!
* Voor Yourdailyteacup lopen er allerlei projecten door elkaar. Erg leuk en afwisselend maar ook wel veel op moment. Deze opdracht was tof, ik mag en mocht voor een gastouder bureau allemaal proeverijen maken. Deze stuurt ze vervolgens weer op naar allemaal gastouders die aan zijn gesloten bij de organisatie. Voor een ander gastouderbureau mag ik ook nog eens 15 pakketjes samenstellen dus dat is zeker heel leuk. Het is trouwens voor de dag van de gastouder op 20 september.
* Eindelijk weer een kijkje genomen bij TimTom in Groningen. Een soort conceptstore met allerlei vintage meubels, planten, toffe boeken en leuke accessoires. Het ligt iets buiten het centrum maar het is zeker een aanrader om eens te bezoeken!
* Fietstocht met mams door de natuur op een zondagmiddag. We fietsten 20 km door de Westerbroeksemade polder. Heerlijk ontspannend is dat.
* Yes its me, ik deelde mijzelf weer eens op instagram. Yourdailyteacup heeft namelijk de 1000 volgers bereikt en ik vond het wel weer eens tijd om mijzelf voor te stellen aan al die nieuwe leuke volgers. Maar wow als je nagaat, 1000 mensen die mijn bedrijf volgen…
* Ik bakte een theetaart, ja echt met thee in en door de taart. Hij is heerlijk, daarom maakte ik hem nogmaals om nu mooie foto’s te maken voor een recept op het blog. Ik verwacht het recept deze week online te kunnen zetten. Ik gebruik trouwens een van mijn favoriete theeรซn, de Morning Sunrise thee.
* Yay voor fijne fotoshoots voor Kokotoko. Dit was een favoriete foto’s, kan natuurlijk ook niet anders met okergeel รฉn een fijn kopje haha. Deze foto’s maakten Nathalie en ik trouwens bij TimTom.
* Een sneekpeak van de heerlijke Morning Sunrise taart, ziet ie er niet heerlijk uit! (spoiler, is ie ook!)
* Styling voor Koko. Deze keer mooie oorbellen.

Zo genoeg gezien en gedaan de afgelopen maand. Maar ik geloof dat ik de komende maand maar even wat rustiger aan moet doen (hoe, dat weet ik niet, mijn agenda stroomt alweer over..).
Ik hoop wat projecten af te kunnen ronden, waaronder de nieuwe adventskalender voor dit jaar. En verder wat ontspannende uitjes te kunnen plannen.
Hoe en wat, dat zien jullie volgende maand, of volg mij @rensinas of @yourdailyteacup om op de hoogte te blijven ๐Ÿ™‚

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter